imah » Search Results pikeun: #

Search Results pikeun: #

Sigma ngumumkeun Hadiah Juara April #SigmaShotAtHome Winner

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ronkonkoma, NY - 14 Mei 2020 - Sigma Corporation of America, hiji kaméra ngarah, lensa fotografi, lensa cine, lampu kilat jeung asesoris, parantos milih juara hadiah utama bulanan anu munggaran pikeun kontes #SigmaShotAtHome ti kolam renang anu meunangna mingguan April. Marcel Lecours, pangadeg sareng sutradara seni di SimpleFly Creative, kéngingkeun pikeun kintunan poto na, Potret Diri Kuareun ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Paviliaion CineCentral!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dipelakan di tengah Balé Tengah, paviliun CineCentral janten tempat anu manggihkeun, diajar sareng sosialisasi bari diskusi anu saé tina produksi pra-produksi, produksi sareng pos anu dibahas ku para profesional (aka YOU). CineCentral mangrupikeun tempat préféktur pikeun nyambungkeun alat-alat dagang panganyarna, cara anyar pikeun ngembangkeun téknik anyar ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Naha Anjeun Naha Meunang Pas Anjeun?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Upami anjeun teu acan kadaptar pikeun #NABShow 2020 pass anjeun, naon anu ditahan? Naha bos anjeun? Nya, ieu mangrupikeun hyperlink anu kedah ngabéréskeun masalah ieu: nabshow.com/2020/attend/why-attend/convince-my-boss/. Kanyataanna, bakal aya template hurup anu bakal dipasang engké anu bakal ngabantosan panyabab anjeun sareng bos! Oge, aya anu ngarancang pikeun ngabantosan acara anu sampurna ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Gaffigan ka Kick Pareum NAB 2020!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Sisih-belah" pelawak Jim Gaffigan bakal ningalikeun acara anyar NAB Show Minggu Kick Off di Panggung Utama di Balé Kalér tabuh 4 pm-5pm, 19 April. Gaffigan, saurang aktor sareng pelawak anu kasohor bakal ngajalankeun sacara langsung salaku bagian tina 2020 na "Pale Tourist" tur komedi. Acara ieu dibuka pikeun sadaya hadirin anu kadaptar sareng anu pasti pasti ningali, upami ...

Maca deui "

2020 #NABShow: Panginten nyaéta 20/20: Reimagining Media #BEAvegas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Asosiasi Atikan Broadcast (BEA) mangrupikeun organisasi média akademik internasional anu paling hébat pikeun kaunggulan dina produksi média sareng kamajuan karir pikeun pendidik, mahasiswa, sareng profésional! Kalayan langkung ti 250 sesi kanggo diajar média kelas, bengkel hands-on-téknologi Ieu mangrupikeun kabutuhan pikeun pendidik sareng mahasiswa sami pikeun nampi laboratorium pelatihan software gratis, saran karir pikeun mahasiswa ngamotivasi sareng éta sadayana lumangsung ...

Maca deui "

Apantac Bakal Ipis Modél Multiviewer Multi-Format: T # at The 2020 NAB Show

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salaku desainer pamimpin sareng alat pangolahan sinyal gambar anu kualitasna alus, Apantac LLC ngajukeun sorangan pikeun nyayogikeun solusi téknologi anu fleksibel sareng inovatif pikeun pangolahan gambar, sareng penyambutan sinyal sareng pamrosésan. Nyatana, taun ka tukang, Apantac LLC nambihan kaluaran UHD ka T # sareng Mi Multiviewers, anu bakal dianggo dina taun ieu di ...

Maca deui "

Insinyur Broadcast I (Proyék Req # 2020-011)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Lokasi Video Ross: Benteng Lauderdale FL US Di Ross Mobile Productions (Ross MP), urang ngahasilkeun produksi video pikeun ratusan pintonan unggal taun di Amérika Serikat sareng Dunya nganggo industri éta… Seueur >>

Maca deui "

Intern, Produksi # 514-20

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Posisi: {job_title} Perusahaan: Amérika Public Media Lokasi: Saint Paul MN US Karya produksi vidéo nganggo alat profésional. Dukungan staf produksi sateuacan, salami, sareng sabada sesi sareng acara upami diperyogikeun. Upami kitu, katingal henteu salajengna. Seueur >>

Maca deui "