imah » Search Results pikeun: #

Search Results pikeun: #

FiLMiC Nyarita ngajalankeun Festival Film Internasional Mobile Telepon #FiLMiCFest

$ 100,000 di kas sareng hadiah di Stake kanggo Best Mobile Films Seattle, WA (Juli 23, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ayeuna ngumumkeun yén Festival Film Mobile taunan taun-taun, #FiLMiCFest 2019 kabuka sareng nampi kiriman . Pikeun Festival taun ieu, FiLMiC Inc. parantos naékkeun patok, kalayan sponsor 30, $ 75,000 dina hadiah gear filmmaking, sareng $ 25,000 tunai ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon ...

Maca deui "

2019 #NABShow: sorotan Produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain

The anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ti Blackmagic Desain diatur jadi solusi sababaraha sampurna pikeun hareup siaran generasi, produksi hirup jeung aplikasi signage digital. Dirancang pikeun versatility, anu HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bisa dipaké salaku pamuter klip, recorder Cam ISO, sarta / atawa catetan master. Ogé, anu inputs analog bakal ngidinan pikeun kasét video heubeul janten ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! ...

Maca deui "

2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups!

Di 2019 #NABShow: SPROCKIT, saha éta ayana pasaran global ieu ngahubungkeun di dunya luhureun pasar-dibuktikeun pausahaan di media, hiburan jeung téhnologi munculna geus ngumumkeun kiwari, nu pausahaan revolusioner na geus koléktif diangkat leuwih ti $ 1 milyar, kaasup $ 500 juta sanggeus ngagabung SPROCKIT. milestone luar biasa ieu ngahontal sakumaha SPROCKIT diumumkeun Pilihan final na pausahaan ngamimitian nu bakal diulas ...

Maca deui "

2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release!

The 2019 #NABShow: Sadia kiwari! Adobe ngumumkeun apdet kinerja Adobe Kreatif Awan sarta inovasi anyar pikeun video na audio parabot nu pasti bakal ningkatkeun efisiensi di workflows produksi video. Adobe Kreatif Awan geus disadiakeun inovasi pikeun rupa-rupa pilem, TV, siaran na streaming proyék kaasup Clemency, Fox Olahraga, The Hideung Man Tukang di San Fransisco, Asalna Putra, The ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun Pihak: 2019 NAB Tembongkeun Partéi & Saatos-Jam Daptar Kajadian. #NABShow @NABShow

Lamun kami henteu nyabit 2019 NAB Tembongkeun Saatos-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait sareng NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Urang ngomean ...

Maca deui "

Nelepon Sadaya NAB Tembongkeun Foodies: Las Vegas Restoran! #NABShow @NABShow

Kusabab anjeun sacara harfiah boga janten lami mun malah ngambekan di Las Vegas 21 taun, urang geus dipilih 21 of bintik pangalusna (ditambahan nu "locals-hijina" spot, moal embellished keur wisatawan) pikeun manggihan anu pangalusna-tasting gana sadia! Kapikiran anjeun, teu sadaya jelema akang resep unggal tempat, tapi kuring geus kapanggih hiji pangalaman minuhan di tiap sarta unggal hiji! ...

Maca deui "

2019 #NABShow dikemas kalawan Kagiatan, Ulah Cik Out!

The 2019 #NABShow, dilaksanakeun dina bulan April 6th-11th, nyaeta konferensi taunan panglegana sarta Expo pikeun professional anu nyieun, ngatur, sarta ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform, bakal hosting renowned Kreatif Masters Series, sakumaha ogé sési Panggung Utama jeung program husus pikeun Birokrat eusi. Ngabagikeun tina wawasan ekslusif kana téknologi panganyarna jeung téhnik nu reinventing nu ...

Maca deui "

2019 #NABShow: TVU Jaringan ngawanohkeun Internet-Dumasar, Point-to-Point Transmission System keur Live Video

Di NAB 2019 TVU Jaringan, téknologi sarta inovasi global pamimpin di solusi IP hirup, baris ngawanohkeun TVU G-Patalina, hiji solusi nu didasarkeun-Internet pikeun transmisi titik-ka-titik hirup. TVU G-Patalina nyadiakeun jalan affordable jeung dipercaya pikeun ngahontal transmisi kualitas luhur ngagunakeun mung Internet umum pikeun nganteurkeun video HD ti hiji lokasi keur sejen kalawan latency satengah detik. G-Patalina anu idéal pikeun aplikasi ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

2019 #NABShow Exhibitor sorotan: Plura Broadcast

Plura Broadcast dipikanyaho pikeun nyadiakeun ngawaskeun dipercaya, waragad-éféktif jeung timing solusi industri siaran jeung produksi. Taun ieu, Plura bakal showcasing sababaraha produk pisan seru di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas ... lineup produk Anyar disadiakeun di handap ieu: Ember +: Ember + mangrupa sistem kontrol sumber kabuka nu ieu digagas ku Lawo Grup. Sistem kontrol Ember + nyaéta ...

Maca deui "

2019 #NABShow 4K 4Charity Fun Run!

The 4K 4Chariy Fun Run ieu jadi salah sahiji anu pang "kaluar jalur keok" acara jejaring di 2019 #NABShow. Sweating jeung jejaring dina waktos anu sareng, bari ngarojong ngabalukarkeun hébat, nyaéta lumayan loba tujuan primér dina 2.49-mil kieu amprok looping sabudeureun Tilelep Park di 7: 30AM on Salasa, April 9. The 100% pajeg kauntungan fee pendaptaran deductible ...

Maca deui "