imah » video

Search Results pikeun: #GALSNGEAR

#GALSNGEAR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salasa, 9:XNUMX Host: Amy DeLouise & Adryenn Ashley Tamu: Nancy Bennett, Chief Officer Officer, Dua Bit Circus Christina Heller, CEO, Metastage Alexandra Hussenot, Pendiri, Immersionn Molly Connelly, Dir. Pakakas Strategis, DELL Peggy Daw, Ngatur Rakan, MAD Perspektif Darley Newman, Host, Perjalanan sareng Darley sareng Equiktrekking Jenn Page, Filmmaker Independent Danilda Martinez, Produser, Datzi Media / Instructor, Palm Beach Atlantik University Sheila Smith, ...

Maca deui "

2019 #NABShow Live - #GALSNGEAR

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salasa, 9:XNUMX Host: Amy DeLouise & Adryenn Ashley Tamu: Nancy Bennett, Chief Officer Officer, Dua Bit Circus Christina Heller, CEO, Metastage Alexandra Hussenot, Pendiri, Immersionn Molly Connelly, Dir. Pakakas Strategis, DELL Peggy Daw, Ngatur Rakan, MAD Perspektif Darley Newman, Host, Perjalanan sareng Darley sareng Equiktrekking Jenn Page, Filmmaker Independent Danilda Martinez, Produser, Datzi Media / Instructor, Palm Beach Atlantik University Sheila Smith, ...

Maca deui "

#GALSNGEAR: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara jeung Amy DeLouise. @brandbuzz @NABShow #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

#GALSNGEAR bakal ngadatangan sababaraha acara pop-up di NAB Show taun ieu dina Salasa, April 9 sareng Rebo, 10 April. Aranjeunna bakal kick off sareng 8:30 am acara "Networking Coffee" di Lobi Tengah anu diarahkeun ku BlackMagic Design . Ti 9:00 am - 10:00 am. #GALSNGEAR ogé bakal ngadangukeun diskusi sareng demos gear kalayan pamimpin industri awéwé dina NAB Show LIVE! Acara na bakal ...

Maca deui "

#GALSNGEAR: Pra-NAB Tembongkeun Video Wawancara jeung Amy DeLouise. @brandbuzz @NABShow #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

#GALSNGEAR bakal ngadatangan sababaraha acara pop-up di NAB Show taun ieu dina Salasa, April 9 sareng Rebo, 10 April. Aranjeunna bakal kick off sareng 8:30 am acara "Networking Coffee" di Lobi Tengah anu diarahkeun ku BlackMagic Design . Ti 9:00 am - 10:00 am. #GALSNGEAR ogé bakal ngadangukeun diskusi sareng demos gear kalayan pamimpin industri awéwé dina NAB Show LIVE! Acara na bakal ...

Maca deui "

2019 #NABShow: #GALSNGEAR Ayeuna NAB Jadwal!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

#GALSNGEAR, hiji prakarsa Awewe di Film & Video (WIFV), bakal hosting sababaraha acara on April 9th ngaliwatan 10th salaku bagian tina 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas. #GALSNGEAR téh jadi penting pikeun industri urang di gawe pikeun mastikeun awéwé dina produksi média gain aksés ka téhnologi Industri panganyarna na kasempetan jejaring-tingkat tinggi. "Awéwé téh ngarah ...

Maca deui "