imah » Hasil Pilarian: #IBCShow

Search Results pikeun: #IBCShow

IBC 2018 - KOMUNITAS Ross Review of #IBCShow

IBC mangrupakeun salah sahiji tradeshows pangbadagna di kalender industri siaran sarta eta nawarkeun kasempetan berharga pikeun Birokrat eusi datang tur ningali kamajuan panganyarna dina téhnologi produksi. Hanjakal, éta ogé mangrupa acara 4 poé dilaksanakeun ngaliwatan 5 poé, sarta panurunan dina nomer nganjang taun kudu nambahan beurat kana loba voices diantawis exhibitors gedé ...

Maca deui "

Tim Felstead tina @SnellAdvMedia - @IBCShow #IBCShow #IBC2016

Maca deui "

Jani Jalonen tina @Genelec - @IBCShow #IBC2016 #IBCShow

Maca deui "

Témbal Matics tina @Telestream @IBCShow #IBCShow #IBC2016

Maca deui "

Ray Thompson tina @Scalelogic @IBCShow #IBC2016 #IBCShow

Maca deui "

Jeffrey Greenwald tina @HGSTStorage @IBCShow #IBC2016 #IBCShow

Maca deui "

Brian Olson tina @NewTekEMEA @IBCShow @NewTekInc #IBCShow #IBC2016

Maca deui "

Mateus Hawn tina @AudioNetwork @IBCShow #IBCShow #IBC2016

Maca deui "

#IBCShow 2016: Flanders ilmiah Showcases Anyar DM240 LCD monitor

Flanders Scientific bakal nunjukkeun acara LCD rujukan DM240 anyar. CEO / GM of Flanders Scientific, Bram Desmet, ngécéskeun yén "DM240 khususna diwangun pikeun DIT, éditor, sareng colorists anu hoyong luhur kamampuan garis tina monitor DM urang, tapi henteu kedah ngagaduhan atanapi anggaran pikeun prestasi tingkat OLED tina DM250. DM240 dilengkepan ...

Maca deui "

#IBCShow 2016: lengkep IP Portfolios ku Snell Advanced Media (Sam)

Di #IBCShow 2016, Snell Advanced Media (SAM) nunjukeun sakabéh Sistem Tepi IP Edge maranéhanana! SAM mangrupikeun solusi anu nyayogikeun solusi IP anu murni pikeun henteu ngan ukur workflows berbasis IP, tapi ogé pikeun produk kontrol anu masihan pangguna sadayana solusi média IP. Fokus IP hibrid sareng murni fokus kana routers, switchers, sareng kalenturan ti canggih ieu ...

Maca deui "

#IBCShow 2016: Birokrat Siemens Konvergen na Bayangkeun Communications ngembarkeun Partnership strategis!

Dina usaha kolaborasi pikeun nganteurkeun produk mutlak pikeun solusi OTT end-to-end, anu partnership strategis ti Siemens Convergence Creators and Imagine Communications parantos ngumumkeun! Solusi anu ditembongkeun bakal ngahijikeun Siemens Convergence Creators 'Smart Video Engine sareng Imagine Communications' CloudXtream suite bakal ditembongkeun di IBCShow 2016! Platform vidéo online nu kabuka tina Siemens Convergence Creators ...

Maca deui "

#IBCShow 2016: Bayangkeun Communications Absolute Play-kaluar na Panyimpenan Leyuran!

Di #IBCShow 2016, Imagine Communications, (nangtung 4.A01) ditempokeun pendekatan seamless pikeun operasi média anu bakal ngaktifkeun ngan ukur ngarugikeun efektivitas di ékspansi sakabéh, tapi ogé masihan pendekatan anu kenténg pikeun produksi, muter-sareng nyebarkeun! Anu kawasa Versio IOX Storage sareng Telurio IOX Storage nyandak operasi pikeun sadaya wangun média anu disebarkeun di lingkung anu canggih. The ...

Maca deui "

#IBCShow 2016: Hapus-com Featuring HelixNet Partyline na Free degung II pak 1.9GHz Beubeur!

Jelas-com geus disadiakeun industri urang nu kamajuan panganyarna dina bisnis telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel pikeun loba loba taun! The HelixNet Partyline ieu delivering sagala fitur nu sami jeung pungsi nu professional industri anu accustom mun ngarasakeun dina produk Hapus-com, sampurna kajelasan audio! The HelixNet Partyline tiasa beroperasi via sambungan IP kana sagala jaringan digital atawa mémang beroperasi via CAT ...

Maca deui "

#IBCShow 2016: showcase Produk: ORCA- The IP Channel Solusi ku karikil Beach Systems!

Di IBC 2016 (nangtung 8.C71), Pebble Beach Systems bakal ditingalikeun kana sababaraha channel virtualized hosting sareng deployment ngagunakeun program panas anu digunakeunna ORCA! Solusi play-out ORCA ngamungkinkeun saluran-anyar tiasa nyiptakeun dina menit anu ngajantenkeun dina sistem kontrol otomatis Pebble Beach Systems Marina! Kamampuh nyebarkeun saluran dina laju breakneck ditujukeun pop-up, ...

Maca deui "

Rob Muddiman tina ZeeVee dina Diskusi Pra-IBC #IBCShow

Maca deui "

Paul Isaacs Piranti Sora dina Pra-IBC Tampilkeun Diskusi #IBCShow

Maca deui "