THE ngéléhkeun:
imah » Hasil Pilarian: #N140

Search Results pikeun: #N140

Hapus-Com / FreeSpeak Edge presentasi Bakal Debut Dina NAB Show New York

NAB Show New York kurang ti dua minggu jauh, kreatif sareng profésional hiburan ti sakumna bakal ngagaduhan bungah pikeun écés sakumaha Hapus-Com® nunjukkeun sistem interkén panganyarna. Éta leres, Hapus-Com® bakal gaduh FreeSpeak Edge ™, sistem interkabel nirkabel anu énggal sareng paling canggih anu dipidangkeun 2019 Oktober ieu di NAB Show New York. Ieu bakal FreeSpeak Edge tiheula ...

Maca deui "

@ Hapus-Com Hadir Debut AS ngeunaan FreeSpeak Tepi #AES sareng #NABShowNY 2019

ALAMEDA, AS - 3 Oktober, 2019 - Di AES 2019 sareng NAB NY 2019, Hapus-Com® bakal nunjukkeun sistem interkabel nirkabel maju FreeSpeak Edge ™ pikeun kahiji kalina di AS, sareng ogé bakal nampilkeun sajumlah lega Produk berbasis IP sareng alat komunikasi interkom anu profésional, kalebet dukungan pikeun SMPTE 2110-30. FreeSpeak Tepi, tambahan panganyarna pikeun ...

Maca deui "