imah » Hasil Pilarian: #N140

Search Results pikeun: #N140

Hapus-Com / FreeSpeak Edge presentasi Bakal Debut Dina NAB Show New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

  NAB Show New York kurang ti dua minggu deui, kréatip sareng profesional hiburan ti mana waé bakal seueur anu pikagumbiraeun nalika Clear-Com® méréskeun sistem panganteur pang anyarna. Éta leres, Clear-Com® bakal ngagaduhan FreeSpeak Edge ™, sistem interkom nirkabel pang anyarna sareng paling maju dipamerkeun Oktober 2019 ieu di NAB Show New York. Ieu bakal janten FreeSpeak Edge anu munggaran ...

Maca deui "

@ Hapus-Com Hadir Debut AS ngeunaan FreeSpeak Tepi #AES sareng #NABShowNY 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ALAMEDA, USA - 3 Oktober 2019 - Di AES 2019 sareng NAB NY 2019, Clear-Com® bakal nunjukkeun sistem interkom nirkabel canggih na FreeSpeak Edge ™ pikeun kahiji kalina di Amérika Serikat, sareng ogé bakal nampilkeun rupa-rupa Produk berbasis IP sareng alat komunikasi panganteur profesional, kalebet dukungan pikeun SMPTE 2110-30. FreeSpeak Edge, tambahan panganyarna pikeun ...

Maca deui "