imah » wartos » AQ Broadcast urang aVS server resolves tantangan ngawaskeun di NTV

AQ Broadcast urang aVS server resolves tantangan ngawaskeun di NTV


AlertMe

penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. nyaéta pamaké lila-nangtung tina solusi AQ Broadcast, kaasup QSeries newsroom jeung software transmisi na server video aVS.

Thames Valley, UK 16 April 2019 - penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. (NTV) geus ngalegaan reliance na on AQ Broadcast téhnologi ku nambahkeun hiji AQ Video Server anyar (aVS) kana infrastruktur monitoring na. Sporting jumlahna aya palabuhan 16 sanggeus ékspansi, unit keur dipaké pikeun nangkep transmisi eupan ka sareng ti rupa-rupa sumber béda jeung nyadiakeun ngabejaan bisi tina masalah naon wae keur kauninga.

CEO AQ Broadcast Neil Hutchins nyebutkeun yen sanggeus démo ngeunaan kamampuan nu aVS 'gugur panungtungan, tim NTV "pisan gancang sadar yen eta bakal janten investasi hébat sarta bakal nyata transformasi ieu bagian infrastruktur siaran maranéhanana. Urang tadi sistem dipasang na ngonpigurasi sabudeureun multi panempo, sarta ku Désémber sagalana ieu nepi na ngajalankeun. "

NTV mangrupakeun salah sahiji AQ Broadcast urang konsumén pangkolotna sarta pangbadagna, sahingga pamakéan QNews newsroom software - nu nyadiakeun solusi mantap sarta dipercaya pikeun pinuh skala Sistim newsroom komputer (NRCS) fungsionalitas - sarta aVS server video salila sababaraha taun. AQ urang hardware server na téhnologi automation software rojongan NTV urang studio warta ingest, neundeun jeung playout, kitu ogé na MCR / gudang transmisi na playout.

Tapi ieu kabeneran untung nu ngarah ka extension panganyarna tina utilization NTV ngeunaan téhnologi AQ Broadcast. Salila gugur tanaga 2018 AQ éta dina loka di studio NTV urang migawe hadwér katut sofwérna upgrades. Whilst dina situs perhatian maranéhanana ieu digambar ka masalah lengkep séjén nu teu patali sareng alat pihak-katilu hilir dina ranté transmisi keur salah sahiji eupan output nu ieu dimimitian ajakan keluhan. Hiji insinyur AQ éta bisa outline kamampuh hiji aVS nyadiakeun ngawaskeun otomatis kuat sarta alerting pikeun insiden misalna - salaku hasil tina nu sistem hiji ieu swiftly dikirimkeun sarta kiwari geus di pamakéan sababaraha bulan.

Unit ieu mimitina nangtukeun-up kalawan 8 palabuhan bi-arah, PSU kaleuleuwihan tur euweuh gudang média internal (taya anu diperlukeun pikeun aplikasi ieu) dina chassis 1RU. The palabuhan anu ngonpigurasi sakumaha tujuh inputs monitoring na hiji kaluaran multi panempo. Ti instalasi awal aVS geus dimekarkeun kalawan tambahan kartu 8-port, kalayan salah sahiji palabuhan di pamakéan salaku input monitoring jeung tujuh séjén disadiakeun pikeun ngarojong syarat hareup.

Whilst kaluaran multi panempo bisa nyadiakeun tempoan configurable tina sagala atawa sakabéh inputs, unggal input anu diawaskeun pikeun rentang kaayaan kasalahan, kaasup lepat sinyal, freeze, tiiseun sareng nu sanesna. Sakali hiji ngageter ieu diangkat, pesen ieu diteruskeun ka sadaya interfaces operasional sarta administrasi, jeung staf NTV luyu narima béwara saharita. Sistim nu ogé bisa ngirim ngabejaan pesen SMS / téks - a kamampuhan anu NTV ayeuna dina prosés ngalaksanakeun.

Sajaba ti éta, ngawaskeun sesar aVS 'bisa dipaké pikeun memicu failover switching otomatis; éta lain kamampuhan anu NTV ayeuna nyieun pamakéan tapi geus sadia pikeun pamakéan nu bakal datang.

NTV Manajer Téknik Dean Sullivan commented: "Saméméh instalasi tina server aVS ngawaskeun kami silih gumantung kana operator Master Control mun aya bewara naon leungitna sinyal atawa dégradasi sakuliah tujuh panyadia ladenan béda, dina format béda jeung sagala dina monitor video misah. Jeung instalasi tur konfigurasi tina anyar server aVS ngawaskeun ieu kami euweuh merlukeun unsur manusa jeung pipilueun. Sistem aVS monitor sagalana urang kudu, mintonkeun video tur sagala panggeuing sacara real-time, sarta ngémutan urang tina masalah nu via email - duanana mimitina sarta lamun masalah geus ngumbar ".

Pakaitna jeung AQ Broadcast geus hugely positif pikeun NTV tur diatur neruskeun ka lembur. "Maskumambang kami kalawan AQ Broadcast geus salah sahiji kaputusan pangalusna kami geus dijieun," dikonfirmasi Sullivan. "Kaahlian jeung tingkat pangrojong Maranéhna téh gigireun ngaping jeung maranéhna geus jadi bagian integral tata kahareup urang keur Newfoundland Broadcasting Company."

###

Ngeunaan Newfoundland Broadcasting Company Ltd.
NTV mangrupakeun stasiun loba firsts. Ieu stasiun télévisi munggaran Newfoundland sarta baris geura-giru jadi celebrating tujuh puluh of entertaining na informing propinsi. Dina 1970s, NTV dijieun sajarah ku operasi stasiun TV 24-jam kahiji di dunya, sarta dina 1980 urang mantuan ngahiji propinsi Newpounland jeung Labrador ku nyiarkeun dina satelit pikeun kahiji kalina. Kalawan jadi loba pemirsa kiwari ningali nasional komo internasional, NTV janten Kanada urang Superstation.

NTV geus salawasna geus komitmen pikeun kaunggulan tur staf profésional sarta dedicated na geus dijieun tur diteundeun jumlah stasiun salah. Ti Rumah Sakit nu Janeway Anak Telethon, mun hirup sinyalna ti Royal St. John urang Regatta nu kajadian olahraga taunan pangkolotna di Amérika Kalér jeung debat kapamimpinan politik jeung sinyalna pamilihan pinuh, NTV téh aya keur Newfoundlanders na Labradorians. The NTV malem Newshour tetep program TV luhur-dipeunteun di propinsi jeung komitmen keur komunitas budaya lokal tetep sakumaha kuat sakumaha kantos.

NTV ieu kantor pusatna di St. John urang, Newpounland jeung Labrador, Kanada, ujung easternmost ngeunaan Amérika Kalér. NTV geus bebas dipiboga tur dioperasikeun sarta disiarkeun dina HD. misi NTV urang téh pikeun nginpokeun, enlighten, sarta ngahibur panongton maranéhanana, bari strengthening lawon sosial sarta ékonomi Newpounland jeung Labrador. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.ntv.ca

Ngeunaan AQ Broadcast Limited
Didirikeun taun 2013, AQ Broadcast Limited ( 'AQ') mangrupakeun hiji-hijina pausahaan Britania mendesain, ngamekarkeun, rancang sarta ngarojong hiji rentang terpadu of scripting, newsroom, automation jeung média software manajemén barengan server video jeung hardware produksi. AQ anu kantor pusatna di Thames Valley, UK, jeung kantor sakuliah Inggris, dina Karolina Kalér, AS sarta di Auckland, Selandia Anyar. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.aq-broadcast.com

Pencét Kontak
Page Melia PR
Fiona Blake
Tel: + 44 (0) 7990 594555
surélék: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.