imah » wartos » Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku

Amérika Sarikat proposes ATSC 3.0 AS internasional digital siaran baku


AlertMe

IP basis Mimiti System Broadcast U Tempo Dunya urang

Amérika Sarikat Amérika geus diusulkeun ka International Telekomunikasi Uni (ITU) nyoko kana ATSC 3.0 standar siaran digital pikeun pamakéan ku kabeh nagara di dunya. usul na tina hambalan utama mimitina dina prosés évaluasi pikeun ditampa lingkup sadunya anu diwangun standar.

Rombongan AS diusulkeun ATSC 3.0 - mimiti basis Internét-Protocol siaran televisi baku di dunya - ka Partéi ngagawekeun tina Study Grup 6 of Séktor komunikasi Radio ITU urang, nu tumuwuh tur mertahankeun saran di sakuliah dunya, laporan jeung handbooks dina layanan siaran. Usaha AS ieu aktip dirojong ku rombongan pamaréntah Koréa Kidul kalayan bantuan signifikan ti Electronics Korea jeung Telekomunikasi Research Institute.

Dimekarkeun ku Advanced Television Systems Committee, standar ATSC 3.0 geus bisa diterapkeun dina duanana Amérika Serikat jeung Républik Koréa. The suite standar téknis sukarela na lila dianjurkeun ngagambarkeun perbaikan pisan signifikan tina aslina baku ATSC 1.0 diadopsi di 1996. Bakal nyadiakeun alternatif pikeun standar tipi séjén digital terestrial kaasup Éropa DVB-T, Japanese / Brasil ISDB-T, sarta platform DTMB Cina.

"Simkuring delighted dimimitian prosés ieu sareng kasampak maju ka tinimbangan expedited ambéh bangsa séjén confidently tiasa nerapkeun standar anyar anu luar biasa ieu," ceuk juru carios rombongan AS Larry Olson, Asisten Kapala tina Stratégi Global na Divisi badami di Biro Internasional ngeunaan Komisi Federal Communications.

Dina ngalamar standar anyar salaku bagian tina hiji rekomendasi aya pikeun kadua generasi platform digital, Amérika Serikat dicatet yén standar ATSC 3.0 dirancang pikeun nganteurkeun kamajuan dina kinerja, fungsionalitas jeung efisiensi jadi penting keur ngajamin palaksanaan hiji non-tukang-nu cocog sistim. Standar dumasar-IP, ihwal eusi throughput na leuwih luhur, bisa nganteurkeun:

  • kualitas ditingkatkeun pikeun layanan audio jeung video,
  • panarimaan mobile tahan dina rupa-rupa alat eta,
  • efisiensi spéktrum ningkat,
  • Inpo darurat maju,
  • fitur Personalization, sarta
  • kamampuhan interaktif.

Jerald Fritz, Wawakil Présidén Eksekutif tina hiji media 3.0, dibere proposal atas nama tina rombongan AS. "The Next Gen baku transmisi baris nyadiakeun pamakéna ku host sahiji layanan anyar jeung dilegakeun kasempetan pikeun siaran sarta panyadia ladenan di sabudeureun dunya," cenahna, urging nyoko gancang ku ITU. "Ku integral tina siaran jeung broadband jasa, ATSC 3.0 ogé bisa jadi bagian tina ekosistem transmisi 5G pikeun jasa pangiriman data non-tipi," ceuk Fritz.

Dina rojongan tina standar anyar, Amérika Serikat dibere nu ATSC urang Guide Palaksanaan Émbaran Darurat Advanced. dokumen ieu ngajelaskeun métode jeung conto keur ngalaksanakeun kritis kamampuhan nu patali darurat standar urang - jasa nyimpen-hirup nu dipiharep bisa dipikaresep tinangtu duanana ka nagara ngaronjatkeun sistem digital maranéhanana sarta maranéhanana masih Migrasi tina analog ka siaran digital.

Pupuhu 2019 Board nu ATSC urang Lynn Claudy sahiji National Association of siaran disebut ditampa internasional ATSC 3.0 "rada luyu dibéré gawé éksténsif ngeunaan insinyur ti sakumna dunya pikeun karajinan ieu kaayaan-of-nu-seni standar kalawan diwangun-di kamampuhan pikeun mekar jadi pasar ngajamin ".

Sababaraha Laporan ITU tambahan na saran anu dicirikeun bisa dirobah, reflecting standar ATSC 3.0 anyar. Peta gancangan dina proposal AS diperkirakeun dina rapat pihak digawé ITU hareup dina bulan Juli.

Ngeunaan ATSC nu:
The Advanced Systems Télévisi Komite ieu watesan masa depan televisi kalayan ATSC 3.0 standar siaran salajengna generasi. Diadegkeun dina 1983, anu ATSC nyaéta hiji organisasi internasional, nirlaba ngamekarkeun Standar sukarela keur televisi digital. organisasi anggota 130-ditambah ATSC urang ngagambarkeun siaran nu, alat-alat siaran, gambar gerak, éléktronika konsumén, komputer, kabel, satelit sarta industri semikonduktor. www.atsc.org.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!