imah » wartos » Amazon muka Kantor Anyar di Winnipeg

Amazon muka Kantor Anyar di Winnipeg


AlertMe

Anyar 13,000 ft. Sq. Spasi aya imah Amazon tim Web Services

WINNIPEG, Kanada - April 5, 2019 - Dinten, Amazon Web Services, Inc. (AWS), hiji Amazon.com parusahaan (NASDAQ: AMZN), ngumumkeun yén nagara éta geus dibuka hiji kantor anyar dina Winnipeg, nambahan puluhan jobs anyar pikeun wewengkon éta. kantor utamana imah ka tim ngembangkeun tumuwuh, AWS Thinkbox, gawéna dina leyuran keur industri hiburan, desain, arsitektur, jeung rékayasa.

Lokasina di forks-di bagian sajarah Winnipeg-salaku bagian tina Terminal Johnston, rohangan kantor geus 13,000 sq. Ft., Sarta bisa nampung nepi ka 100 jalma. Amazon employs leuwih ti 10,000 karyawan di sakuliah Indonesia, sarta di 2018, ngumumkeun rencana pikeun nyieun leuwih ti 6,300 tambahan, damelan anyar di nagara éta. AWS ogé boga tim peuntas nagara dumasar kana kedah customer.

"Amazon nilik bakat tech beragam yén Winnipeg metot," ceuk Yosua Burgin, Manajer Umum ngitung Services dina AWS. "Urang geus tumuwuh tim di Winnipeg steadily saprak mangrupakeun akusisi ti Thinkbox di 2017. kantor ieu nandaan milestone sejen saperti urang dilegakeun ka hadé ngawula konsumén AWS global ".

"AWS na Thinkbox éta pas alam, sarta datang ka handap ka obsesi customer," ceuk Chris Bond, anu diadegkeun Thinkbox di 2010. "The sajarah tim ieu rooted dina industri hiburan, sangkan nuju disambungkeun ka para nasabah urang ngawula jeung eta ngamungkinkeun urang pikeun innovate barengan aranjeunna".

AWS geus invested beurat dina produk média asli na kayaning AWS Thinkbox, sarta nawarkeun solusi média Tujuan-diwangun pikeun puluhan rébu pamaké ka sakuliah dunya. téhnologi Thinkbox geus dipaké pikeun ngahasilkeun film fitur sapertos Hebat Beasts na Dimana mun Teangan eta, Wonder Woman, Merdeka Poé 2, Kaptén America: The Winter prajurit, Rawing vs Superman, EX Machina, The Martian, Sarta loba deui.

"Winnipeg mangrupa home ka Ecological bakat dina rékayasa sarta digital media, mana ieu fueling tumuwuhna jasa AWS Thinkbox global," ceuk Blaine Pedersen, Menteri Tumuwuh, perusahaan na Trade. "Manitoba kabuka pikeun bisnis jeung kami ngabagéakeun investasi terus ka kota jeung propinsi."

Kantor anyar anu lokasina di Terminal Johnston, nu éta baheulana gudang kareta gudang tiis. Diwangun dina 1928, éta téh kiwari situs bersejarah municipally-ditunjuk.

Ngeunaan Amazon Layanan Web

Pikeun 13 taun, Amazon Layanan Web geus platform awan panghadena jeung sacara lega diadopsi sadunya. AWS nawarkeun leuwih 165 jasa pinuh diulas pikeun itung, gudang, basis data, jaringan, analytics, robotics, learning mesin sarta kecerdasan jieunan (AI), Internet tina Hirup (IoT), mobile, kaamanan, hibrid, kanyataanana maya jeung augmented (VR jeung AR ), média, jeung ngembangkeun aplikasi, deployment, sarta manajemén ti Waktos 61 kasadiaan (AZs) dina 20 wewengkon géografis, Manjang di AS, Australia, Brazil, Kanada, Cina, Perancis, Jerman, India, Irlandia, Jepang, Korea, Singapura, Swédia, sarta Inggris. Jutaan konsumén kaasup startups panggancangna-tumuwuh, usaha pangbadagna, sarta pamaréntah ngarah-agénsi trust AWS ngawasa infrastruktur maranéhanana, jadi leuwih lincah, jeung waragad handap. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan AWS, mangga buka aws.amazon.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!