imah » wartos » Aplikasi Babagi Pidéo Tionghoa Douyin Ngajantenkeun Clear-Com na "Pangaresepna" Solusi Interkom

Aplikasi Babagi Pidéo Tionghoa Douyin Ngajantenkeun Clear-Com na "Pangaresepna" Solusi Interkom


AlertMe

Ngumpulkeun campuran selebriti, influencer média sosial sareng langkung ti 500 tamu dina rohangan acara saukuran lapangan sepakbola nampilkeun sababaraha tantangan komunikasi anu unik. Douyin - aplikasi ngabagi video sareng média sosial Cina - nanganan sadayana kalayan lancar pikeun upacara Mekar Wengi anu taunan, ku bantosan Jelas-com®'s HelixNet® jaringan digital pésta sareng sistem interkom nirkabel digital FreeSpeak II®.

Douyin sami sareng TikTok Cina, kalayan duanana aplikasi sosial milik perusahaan induk ByteDance. Douyin parantos gancang janten salah sahiji aplikasi mobile anu paling populér sareng paling gancang di dunya, ogé kakuatan positip dina ékonomi Cina ngahasilkeun puluhan jutaan padamelan rumah tangga unggal taun, numutkeun panilitian anyar.

Blooming Night taunan perusahaan mangrupikeun tanggal paling ageung dina kalénder média sosial Cina, mangrupikeun perayaan kasuksesan platform sareng kontribusina pikeun komunitas jejaring sosial global. Acara taun ayeuna dilaksanakeun di bulan Januari di Mission Hills H‧Brothers Feng Xiaogang Film Commune di Haikou, rohangan 5,000 méter pasagi.

Pikeun mastikeun komunikasi gala berjalan lancar, Douyin ngalaksanakeun acara langsung powerhouse Panda Dream Quan Cultural Development Co., Ltd (德泉 文化 发展 有限公司, PDQ).

PDQ, anu ngagaduhan pangalaman éksténsif sareng Jelas-com téknologi, ngonpigurasi sistem anu ngahijikeun sistem FreeSpeak II sareng HelixNet pikeun ngalirkeun komunikasi antara siaran sareng tim produksi acara langsung.

"Kami nyanghareupan seueur tantangan dina ngawangun sistem komis pikeun proyék ieu," saur Ye Lynn, PDQPamimpin Proyék. "Total ruang acara mangrupikeun ukuran lapangan maén bal, sareng panggung na jauh ti daérah konsol. Pikeun nutupan daérah ieu kalayan leres, urang kedah nganggo serat optik sareng transceiver splitter pikeun transmisi anu tiasa dipercaya dina jarak anu jauh sapertos kitu. "

Pikeun mastikeun stabilitas PDQ gear koms nyebarkeun 12 transceiver FreeSpeak II 2.4GHZ pikeun sutradara, operator kaméra, seniman, alat peraga, manajer panggung sareng diréktur eksekutif, masing-masing kelompok nampi opat tali pinggang nirkabel FSII-BP.

Sistem pésta HelixNet diposisikan di stasiun konsol kalayan saluran anu misah pikeun audio, video, lampu, pangaruh husus, laser sareng mékanis sadayana dihubungkeun ku kabel CAT6. Masing-masing saluran disebarkeun kana tali pinggang HXII-BP anu "nyarios" kalayan mulus sareng latén anu handap pikeun sutradara acara.

Acara ieu nganggo dua van OB, hiji kanggo pidéo 4K sareng audio. Tim treuk masing-masing dihubungkeun sareng kru di tempat ku sistem FreeSpeak II sareng HelixNet. Alat-alat dasar FreeSpeak II dipasang dina 4K OB Van dihubungkeun sareng sabuk nirkabel masing-masing FSII-BP. Van Audio OB dilengkepan ku dua stasiun spiker HKB-2X sareng hiji beltpack HXII-BP (kanggo monitoring audio), dikaitkeun sareng HelixNet HMS-4X kanggo Stasion Utama, Area Kontrol sareng Diréktur.

"Salaku tambahan kana tantangan ruang anu ageung sapertos kitu, urang kedah ngarencanakeun gangguan sistem poténsial sareng gangguan transmisi anu disababkeun ku perlengkapan acara anu sanés," saur Lynn. "Sapertos biasa, the Jelas-com téknologi masihan kami kapercayaan sareng perdamaian pikiran terang yén moal aya masalah komunikasi dina situs. Sistem ieu mulus ngahijikeun sareng alat nirkabel digital tina panyadia sanésna sareng fungsina transmisi na mastikeun kabébasan tina gangguan. The Jelas-com téknologi henteu tiasa digentoskeun dina tingkat ieu. ”

###


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!