imah » Manajemén eusi » Aveco sareng Spéktra Logika Ngagabungkeun Kakuatan pikeun Tepi Akhir-ka-Akhir pikeun Arsip Workflow Solution

Aveco sareng Spéktra Logika Ngagabungkeun Kakuatan pikeun Tepi Akhir-ka-Akhir pikeun Arsip Workflow Solution


AlertMe

Pinuh terpadu Aveco ASTRA MAM sareng Spectra Logic BlackPearl nyayogikeun manajemén mulus tina jilid ageung kontén média 

Aveco®, panyadia otomasi independen industri média panggedéna, sareng Spectra Logic®, pamimpin dina panyimpenan data sareng solusi manajemén data, dinten ieu babarengan ngumumkeun manajemén aset média terpadu lengkep (MAM) sareng solusi arsip, anu parantos diuji lengkep, disertifikasi sareng pasang dina hawa.

Dumasar kana Aveco ASTRA MAM sareng Spectra® BlackPearl® Converged Storage System, pangguna tiasa ngatur sareng ngalindungan konténna kalayan lancar - ti lebet produksi dugi ka arsip sareng distribusi. Manajemén siklus hirup, tingkatan otomatis sareng konéktipitas awan ngamungkinkeun pangguna tungtung pikeun ngatur biaya sareng ngamangpaatkeun jasa awan dimana éta masuk akal.

"Kalayan Spectra BlackPearl mulus ngahijikeun alur kerja manajemén panyimpenan (kalebet arsip) kana solusi Aveco ASTRA MAM, pangguna ayeuna tiasa langsung milarian sareng ngingetkeun aset teu paduli media panyimpenan mana anu aranjeunna tinggal, naha di tempat atanapi dina awan dina MAM," saur Hossein ZiaShakeri, Wakil Présidén Senior Spectra Logic Pangwangunan Bisnis sareng Aliansi Strategis. "Ieu mangrupikeun solusi anu paling saé pikeun organisasi média anu milarian panyimpenan anu terjangkau sareng tiasa diukur dumasar kana standar kabuka dina pita, disk panyimpenan obyék atanapi awan, pikeun mastikeun konténna bakal langkung lami ti médium panyimpenan na."

Intina, ASTRA MAM nyayogikeun basis data umum sareng sakumpulan alat pikeun sadaya aplikasi ASTRA. Ngagaduhan sadaya alat anu pageuh diintegrasikeun di sekitar sistem manajemen aset média umum ngamungkinkeun biaya anu langkung handap, interoperabilitas anu langkung saé, sareng alur kerja anu saderhana. BlackPearl nyayogikeun portal modérn anu saderhana pikeun arsitektur panyimpenan multi-tingkat sareng sacara lengkep ngahijikeun kana solusi Aveco ASTRA MAM anu ngamungkinkeun pikeun milarian langsung sareng ngémutan aset.

"Tujuan utama kami sareng ASTRA MAM nyaéta nyayogikeun platform terpusat pikeun sadaya kontén anu dianggo dina produksi sareng kontrol master sareng masihan operator cara saderhana tapi kuat pikeun ngalengkepan tugas-tugas sadidinten," saur Pavel Potuzak, CEO Aveco. "Integrasi Spéktra BlackPearl diwangun kana tujuan ieu ku nambihan arsip anu kuat sareng tiasa diukur pikeun solusi ingest-to-arsip anu lengkep."

ngeunaan Aveco

Aveco, dumasarkeun di Républik Céko, Amérika Serikat, India, Rusia sareng Thailand, mendesain, ngajual, sareng ngadukung automasi produksi studio, otomasi kontrol master, sareng sistem playout saluran terintegrasi sadunya. Variétas arsitéktur sayogi, ti kompleks multi-kanal, operasi multi-situs dugi ka sistem mandiri alit, sareng tina fasilitas produksi sareng playout lengkep-ka-akhir ka produk masing-masing. Kalayan langkung ti 300 konsumén di Éropa, Amérika, Asia, sareng Afrika, Aveco ngagaduhan téknologi sareng pangalaman pikeun nganteurkeun alur kerja, pikeun ngendalikeun alat pihak katilu mana waé, sareng nyayogikeun perusahaan média reliabiliti sareng dukungan 24 jam Aveco dipikaterang. pikeun. Dina 2019, perusahaan dilélér Award Inovasi IBC dina katégori Kandungan Dimana waé kanggo padamel otomatisanana pikeun ETV Bharat pikeun sistem otomatis anu nyetir 24 studio sareng 24 saluran warta waktos lengkep dina 13 basa pikeun konsumsi berita sélulér. Saprak kabentukna di 1992, Aveco tetep perusahaan stabil, milik pribadi sareng komitmen jangka panjang pikeun tumuh stabil sareng dukungan tepat waktuna.

Naha penyiar berita, saluran hiburan umum, saluran musik, atanapi organisasi TV balanja, Aveco ngabantosan perusahaan média janten pabrik kontén, pikeun ngahasilkeun, ngatur, sareng nganteurkeun kontén sacara andal, éfisién, sareng pangaruh maksimum.

Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.aveco.com, Ku emailing [email dijaga], atanapi ku nelepon markas Prague kami di + 420-235-366-707, kantor New Delhi kami di + 91-989-901-1397, kantor Bangkok kami di +66 (0) 828 170 113, atanapi urang Los Angeles kantor di + 1-818-292-1489.

Ngeunaan spéktra Logika Corporation
Spectra Logic ngembangkeun panyimpenan data sareng solusi manajemén data anu ngajawab masalah pelestarian digital jangka panjang pikeun organisasi anu berurusan sareng pertumbuhan data éksponénsial. Didedikatkeun ngan ukur pikeun nyimpen inovasi pikeun langkung ti 40 taun, produk Spectra Logic sacara teu kompromi sareng fokus pelanggan kabuktosan ku panerapan solusi na ku pamimpin di sababaraha industri sacara global. Spectra ngamungkinkeun panyimpenan data sareng aksés multi-dasawarsa anu terjangkau ku nyiptakeun metode anyar pikeun ngatur inpormasi dina sagala rupi panyimpenan — kalebet arsip, cadangan, panyimpenan tiis, awan swasta sareng awan publik. Kanggo diajar langkung seueur, didatangan www.spectralogic.com/.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!