imah » wartos » BPS Newspath Deploys LiveU Matrix Kandungan Service Manajemén Meuntas BPS News Bureaus & Affiliates

BPS Newspath Deploys LiveU Matrix Kandungan Service Manajemén Meuntas BPS News Bureaus & Affiliates


AlertMe

LiveU jeung BPS Newspath geus ngahontal hiji kasapukan dina deal multi-taun pikeun LiveU Matrix pikeun nanganan kontribusi sarta kiriman eusi hirup mun 200 na + affiliates jeung tujuh bureaus warta global. LiveU Matrix nyaéta layanan curation eusi kacida efisien nu empowers manajer newsroom mun gancang sarta gampang masihan ratusan affiliates aksés unparalleled hirup eupan ti unit LiveU di sawah jeung sumber sejenna tanpa gangguan naon, sumberdaya tambahan, atawa waragad mahal.

"The robah nepi LiveU Matrix anu instrumental ka strategi urang tina ngurangan reliance kami on satelit jeung téhnologi serat, bari affording kami ngaronjat kalenturan di urang newsgathering na kandungan babagi, "ceuk Tim Gaughan, BPS News Wawakil Présidén Layanan News.

"LiveU Matrix ogé complements pamakéan ayeuna BPS Newspath ngeunaan téhnologi akuisisi LiveU HEVC, mere eta lengkep, solusi HEVC tungtung-to-tungtung nu delivers kualitas luar biasa, ngurangan syarat rubakpita jeung dikokolakeun ngaliwatan hiji panganteur basajan," ceuk Avi Cohen, LiveU COO & Co-pangadeg.

"HEVC éta hiji prerequisite pikeun deployment ieu. LiveU ditawarkeun hiji-eureun-warung keur hardware basis widang HEVC encoding jeung IP manajemén video awan ka ngadistribusikaeun kualitas luhur eupan hirup ka tim kami, "ditambahkeun Tom fearing, BPS Newspath Diréktur Téknis Operasi.

Matrix, platform awan dinamis, ngajadikeun eta basajan pikeun milah eusi liwat hiji panganteur. Pamaké bisa kalayan gampang neangan, filter, sawangan, jeung ngadistribusikaeun eupan hirup. Tempo hiji démo hirup tina alat newsroom kuat kaasup tagging na panempatan metadata sarta fitur AI anu ngamungkinkeun siaran neangan, ngaidentipikasi, mengklasifikasikan, sarta objék jalur na urang di NAB Tembongkeun di Las Vegas, April 8-11, 2019, Selatan Aula Upper, Booth #SU4810. nganjang get.liveu.tv/nab-2019/ kanggo inpormasi lengkep.


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.