imah » wartos » BBC sareng Hulu Hit Adaptasi "Jalma Normal," Dihasilkeun ku Unsur Gambar, Rengse di DaVinci Resolve Studio

BBC sareng Hulu Hit Adaptasi "Jalma Normal," Dihasilkeun ku Unsur Gambar, Rengse di DaVinci Resolve Studio


AlertMe

Fremont, CA - 1 Juli 2020 - Blackmagic Desain dinten ayeuna ngumumkeun yén adaptasi tipi anu populér pisan ti Sally Rooney's New York Times novel terlaris, Normal People, parantos dipeunteun sareng réngsé di DaVinci Resolve Studio.

Dihasilkeun ku perusahaan produksi Oscar sareng BAFTA anu unggul, Unsur Gambar, sareng ngahasilkeun ampir 48 juta paménta dina BBC iPlayer dugi ka ayeuna, 12 bagian drama parantos ngempelkeun pamirsa di Inggris sareng Amérika Serikat, sareng para kritik balap pikeun muji carita cinta Irlandia .

Séri ieu diarahkeun ku Lenny Abrahamson sareng Hettie Macdonald, kalayan sinematografi ku Suzie Lavelle BSC sareng Kate McCullough. Gary Curran, colorist sareng diréktur perusahaan di Outer Limits, anu nanganan sadaya produksi pos, ngandelkeun alur kerja ACES di DaVinci Resolve Studio pikeun kelas, online sareng pengiriman final.

Curran nyarios, "Kaméra tiasa dianggo dina séri ieu hebat pisan. Suzie mutuskeun pikeun nganggo lensa K35 anu ngenalkeun suar sareng fogging. Aranjeunna kagungan kalemaan nyata pikeun sorotan sareng kontrasna.

"Sacara umum, tujuan kuring henteu nyandak anu jauh tina éta," anjeunna terus. "Alih ngan ningkatkeun Suzie sareng Kate sateuacana. Éta ngeunaan mendakan kasaimbangan anu pas antara tetep dina alam DI sareng henteu stilistis ogé bari tetep rada teu kekayaan gambar. "

Sapanjang séri, unggal lokasi sareng titik dina waktosna gaduh dunya nyalira. Ieu sanés ngan ukur di kelas, tapi dina sagala hal; ti desain produksi sareng kostum, dugi ka sinematografi sareng arah. Curran nambihan: "Nalika karakterna aya di sakola, urang ngagambarkeun warna abu sareng blues tina seragam.

"Teras carita na janten Trinity, dimana warna na langkung beunghar - warna beureum, jeruk sareng coklat anu langkung haneut. Urutan anu di handap ieu di Itali terang sareng lantip, anu ngabédakeun pisan nalika karakter Marianne aya di tempat anu poék di Swédia. ”

Curran ngajelaskeun yén seueur patémbakan interior Swédia anu saéna difilmkeun di Dublin, janten aya sababaraha tembakan anu cocog sareng pamandangan luarna, anu dinilai ku cahaya anu hampang sareng suram, ngagambarkeun kaayaan pikiran Marianne.

Anjeunna nambihan: "Kalayan camerawork, anu kadang disimpen pisan caket, anjeun salawasna hadir sareng tokoh utama. Anjeun ngarasa ampir sapertos anjeun calik di gigireun aranjeunna, sareng anjeun leres-leres ningali kaributan mental. Bahasa awak, sikep, Sigana sadaya bagian utama dina cariosan carita, sareng ku kituna penting pikeun mastikeun pamiarsa salawasna ningali ieu.

"Kadang-kadang kami terang cahaya bakal murag di sababaraha interior éta kana gelap sareng bayangan, sareng aya waktos dimana urang ngantepkeun éta kajadian sacara gaya. Nanging, anu sanésna urang hoyong ngaluarkeun rarayna, sareng ku éta kuring nganggo mixer saluran Resolve pikeun ngahususkeun kisaran nada kulit. Upami seueur teuing héjo atanapi biru, urang tiasa ngendalikeun tingkat éta bari tetep mastikeun warna kulitna alami sareng lemes. "

Ngeunaan Jalma Normal

Jalma Normal ngalacak hubungan anu lembut tapi rumit ngeunaan Marianne sareng Connell ti akhir jaman sakola di kota leutik di kulon Irlandia dugi ka taun sarjana di Trinity College. Nalika Connell sumping nyandak indungna tina padamelan beberesihna di bumi Marianne, hubungan anu teu tiasa pupus antara dua rumaja - anu aranjeunna tekad pikeun nyumput. Jalma Normal ningali pasangan éta ninun asup sareng kaluar kahirupan masing-masing sareng ngajajah kumaha rumit hubungan intim sareng cinta ngora tiasa.

Diadaptasi ku Sally Rooney sareng panulis Alice Birch sareng Mark O'Rowe, Jalma Biasa mangrupikeun 12 drama episode 30 menit anu dihasilkeun ku Element Pictures (The Favorite, Room, The Lobster, Dublin Murders) kanggo Hulu sareng BBC Three. Seri kasebut eksekutif anu dilakukeun ku Ed Guiney (The Favorite, Room, The Lobster, Dublin Murders), Andrew Lowe (The Favorite, The Lobster), Emma Norton (Rosie, A Date for Mad Mary), sareng Anna Ferguson (Teu aya Panyalahan. Istana Penjara) pikeun Unsur Gambar. Sally Rooney sareng Lenny Abrahamson ogé ngalaksanakeun salaku Produsén Eksekutif. Lenny Abrahamson ngarahkeun episode hiji ka genep sareng Hettie Macdonald ngarahkeun episode tujuh dugi dua belas. Endeavor Kandungan mangrupikeun distributor internasional.

Pencét Fotografi

Poto produk DaVinci Resolve Studio, sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe