imah » wartos » Nyewa Matrix Biren Bharucha salaku VP, Jualan Perusahaan

Nyewa Matrix Biren Bharucha salaku VP, Jualan Perusahaan


AlertMe

Dina peran anyar ieu, Bharucha bakal dilegakeun pendedahan suite produk Matrix bari sakaligus ngarah usaha penjualan perusahaan sacara global.

matrix, hiji-hijina platform penjualan iklan global anu diwangun pikeun média, ngumumkeun ditambah industri-Samaun Biren Bharucha ka tim Matrix sapertos VP, Enterprise Sales. Dina peran anyar ieu, Bharucha bakal mingpin usaha pangembangan bisnis perusahaan sacara global, manjangan tapak suku customer ka sadaya sektor média. Salaku tambahan, Bharucha bakal ngabantosan ngenalkeun perusahaan Matrix Sales Gateway anyar pikeun pasar. Matrix Sales Gateway, diumumkeun taun ka tukang, nyaéta platform darmabakti anu sésana, diwangun kalayan API patuh TIP anu bakal ngadukung hungkul téknologi sareng workflows otomatis otomatis.

Biren Bharucha Ngagabung MatrixNgadelkeun 20 taun kaahlian téknologi média sareng kapamimpinan penjualan, Bharucha bakal ngagaduhan peran anu penting dina ngangkat posisi Matrix di pasar anyar sareng énggal. Platform penjualan iklan global khusus tina Matrix, Monarch, ngagaduhan salaku méja hareup, dipuseurkeun sacara sentral dina ékosistem penjualan iklan, nyayogikeun CRM mantap, manajemén penjualan, sareng kamampuan analytics. Platform kasebut, diusahakeun ku stasion siaran, jaringan, OTT, on-demand, sareng platform digital, diwangun dina infrastruktur API kabuka pikeun nganteurkeun panggunaan interoperabilitas sareng automation.

"Kuring bungah janten ngagabung Matrix Solutions, kusabab diposisikan kanggo kasuksesan," dibagikeun Biren Bharucha, VP, Enterprise Sales, Matrix. "Kuring ngarepkeun ngembangkeun suite produk perusahaan, kalebet produk andalannya, Monarch sareng Penjualan Matrix Penjualan anyar, kana segmen industri média pikeun langkung ngagancangkeun kamekaran perusahaan."

Bharucha nembé janten tugas salaku Diréktur Senior, Media & Technology Services pikeun Perdana Fokus Téhnologi. Sateuacan éta, anjeunna mangrupikeun Wakil Présidén, Hubungan Afiliasi sareng Pangembangan Usaha Anyar pikeun YANGAROO dimana anjeunna tanggung jawab ngawangun sareng ngatur tapak suku siaran perusahaan di Pasar Televisi Amérika Kalér. Bharucha ogé ngagaduhan fungsi Manajer Penjualan Perangkat Lunak Nasional pikeun panyayapan software lalulintas, VCI (diala ku Wide orbit di 2010) sareng janten Jual Pengurus Daerah pikeun distributor digital, Pathfire (diakuisisi ku DG Fastchannel, ayeuna dina Extreme Reach, 2006). Bharucha ngahadiran Universitas Negeri Kennesaw kanggo gelar Master dina Administrasi Bisnis, Bisnis Internasional sareng gelar Sarjana Administrasi Bisnis di Sistem Informasi Komputer, sareng Manajemén ti Georgia State University.

"VP anu nembé ngadeg, Posisi Jualan perusahaan di Matrix mangrupakeun konci pikeun neraskeun lintasan kamekaran perusahaan urang sareng kami bungah pisan gaduh Biren ngeusian lalakon éta, dipasihkeun latar téknologi média éksténsif sareng pangalaman kapamimpinan penjualan," dibagi Mark Gorman, CEO, Matrix . "Salaku tambahan, anjeunna bakal ngabantosan nyepetkeun inisiatif Go-to-market masa depan anu parantos diembangkeun, sapertos Matrix Sales Gateway."

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Matrix, mangga buka matrixformedia.com.

Ngeunaan Matrix

Matrix ngajadikeun média lumangsung ku ngamungkinkeun para kekecapan jeung gawe pikeun ngajentrekeun pendapatan supados pausahaan media tiasa ngadamel eusi, ngahibur, sareng nginpokeun. Produk andalannya, Monarch, nya hiji-hijina platform penjualan iklan global anu diwangun kanggo média - ngarobah data anu rusuh kana inpormasi penjualan anu bisa diulik ku wawasan anu dipikabutuh pikeun ngadebarkeun, menata, mengevalu sareng nutup bisnis. Pausahaan manages langkung ti $ 13 milyar dina pendapatan iklan media, ngalamar analytics pangluhurna-kelas anu di luhur, jualan intelegensi, CRM média-spésifik sareng parabot penjualan ka langkung seueur ti padagang média 10,000 pikeun ngatur efisien maranéhanana leuwih efektif. Kanggo inpo nu leuwih seueur, mangga buka www.matrixformedia.com.


AlertMe