imah » wartos » CP Communications platform installs Barnfind BarnOne Serat Angkutan di Dua Anyar Mobile RF Kandaraan

CP Communications platform installs Barnfind BarnOne Serat Angkutan di Dua Anyar Mobile RF Kandaraan


AlertMe

Numpak Olahraga Produksi truk, BarnOne Systems streamline Serat Angkutan pikeun sinyalna Golf Live

Laguna NIGUEL, Calif -. Méi 27, 2015 - CP Komunikasi, a panyadia turnkey of custom audio jeung rékayasa video solusi keur olah raga jeung siaran hiburan, geus diadopsi sinyal multifunctional platform angkutan BarnOne Barnfind America urang pikeun streamline angkutan serat pikeun klien siaran mobile. CP Communications geus dipasang sistem BarnOne keur dua proyék panganyarna na, truk produksi RF commissioned pikeun sinyalna golf hirup ku jaringan siaran utama AS.

"Di dunya siaran mobile, ngaganti tambaga jeung sambungan transmisi serat geus jadi prioritas luhur. Tapi urang diperlukeun cara ulah biaya na pajeulitna hiji-ka-hiji tetes serat, utamana dina Productions kacida gedéna jeung loba saluran tina audio, video, sarta sinyal data pikeun transpor, "ceuk Kurt Heitmann, Wapres senior, CP Communications . "Kalayan BarnOne, klien kami nu bisa ngangkut na pindah nepi ka sinyal 32 dina pigura tunggal jeung dina hiji serat optik tunggal, greatly ngajarkeun setelan, operasi, sarta ngungkulan keur dina lokasi Productions."

CP Communications dirancang jeung direkayasa dua fasilitas produksi mobile anyar, duanana truk transmisi 53-suku expando RF serat dioptimalkeun pikeun HD sinyalna golf. Dina duanana truk, tunggal platform BarnOne nampung transmisi sinyal pikeun dasar genep kaméra RF na microphones 14 RF, kalawan kamampuhan rék dilegakeun ka kaméra 30 pikeun Productions badag kayaning AS Buka. Dina konfigurasi has lapangan golf, sadaya mikes RF, épék RF, sarta kaméra RF - bareng jeung video balik jeung komunikasi - nu diteundeun kaluar ngaliwatan hiji infrastruktur serat. Ngagunakeun hiji serat optik tunggal, anu Unit BarnOne lajeng distributes sakabéh sinyal ieu kaluar tina treuk RF jeung Unit Produksi mobile.

Heitmann ditambahkeun, "BarnOne nyaéta kadua pikeun ngaping dina watesan reliabilitas, fungsionalitas mantap, sarta titik harga. Sanggeus lima minggu di jalan, sistem BarnOne geus digawé tanpa glitch tunggal, sarta insinyur urang cinta kalenturan tur betah pamakéan maranéhanana. Tambih Deui, di BarnOne leuwih ti alat angkutan stream. Na diwangun-di kamampuhan routing jeung software kontrol ngaktipkeun kami pikeun ngatur unggal sinyal jeung jalur eta transparan ".

Inpo ngeunaan BarnOne na leyuran séjén Barnfind nyaéta sadia dina www.barnfindamericas.com.

# # #

kira-kira Barnfind Amérika
Barnfind Amérika nyaeta ayana basis AS pikeun produsén Norwegia Barnfind Panyiaran. solusi parusahaan nawiskeun fungsionalitas unsurpassed, usability, sarta reliabiliti di hiji titik ongkos-éféktif. Barnfind Amérika nyadiakeun fleksibel, inovatif, multifunctional, platform angkutan sinyal-nétral pikeun rupa-rupa lingkungan media, kaasup pangiriman layanan média digital dina siaran, kabel, satelit, Aplikasi OTT, sarta telecoms. Barnfind Téhnologi urang-unggul pangajén produk na leyuran nyadiakeun pamaké sareng platform canggih pikeun converging jasa digital média cocog sareng sadaya standar industri utama, ruggedized pikeun reliabiliti di malah dilingkung paling nangtang, sarta dioptimalkeun pikeun operasi low-énergi. efisiensi greener, usability langkung intuitif, sarta rarancang calakan datangna babarengan pikeun nyieun basajan pikeun ngatur pajeulitna. Barnfind Amérika nyaeta master distributor pikeun Barnfind Panyiaran di Amérika Kalér, jeung ogé nawarkeun integrasi, rojongan teknis, sarta jasa perbaikan.

produk sareng nami perusahaan dipaké di dieu mangrupakeun merek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti nu bogana.


AlertMe