imah » wartos » Capitol Broadcasting Company jeung Digital Girang Télévisi Juara Triveni Jeung Mimiti ATSC 3.0 Live komérsial Simulcast

Capitol Broadcasting Company jeung Digital Girang Télévisi Juara Triveni Jeung Mimiti ATSC 3.0 Live komérsial Simulcast


AlertMe

Princeton, NJ - June 29, 2016 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén nagara éta geus teamed up kalawan Capitol Broadcasting Company, boga jeung operator of WRAL-TV, WRAZ-TV, sarta WILM-TV di Propinsi Sulawesi Tenggara, nepi ka disiarkeun heula hirup komérsial ATSC 3.0 simulcast di Amérika Serikat. Triveni Digital geus nyadiakeun grup stasiun kalawan sababaraha komponén penting kaasup GuideBuilder (R) XM signalling katut pengumuman sistem na-unggul pangajén, jalur encoder, sarta-ngarah pasar StreamScope (R) XM ATSC 3.0 sistem analisis, salaku bagian ti hiji PSIP hasil ngahijikeun Tatar na ATSC 3.0 disiarkeun workflow stasiun. Keur pisan pangheulana demonstrate jasa anyar jeung jenis media diaktipkeun ku hareup generasi sistem televisi siaran, kaasup Panungtun canggih programming éléktronik / jasa (EPG / ESG), dina workflow produksi, Triveni Digital sarta Capitol Broadcasting Company nu cahaya jalur ka arah televisi hadé.

"Tujuanana kami téh ngeset hiji ranjang test pikeun neuleuman sagala kami bisa ngeunaan ATSC 3.0 tur janten siap ngungkit sakabeh fungsi anyar nu eta brings," ceuk Pete Sockett, diréktur rékayasa JEUNG KOPERASI pikeun WRAL TV. "Hubungan kami jeung Triveni Digital balik deui ka poé pangheubeulna ngeunaan TV digital di AS, nalika urang babarengan dilaksanakeun sistem siaran data mimiti leuwih ATSC 1.0. Ku Maskumambang ku Triveni Digital deui, urang téh nulungan stasiun televisi lokal meunang hiji hambalan ngadeukeutan ka ngalaksanakeun sistem nu ngarojong nu lega rupa layanan anyar jeung ditingkatkeun ".

Keur simulcast ATSC 3.0, Capitol Broadcasting Company anu ngagunakeun Triveni Digital'S anyar GuideBuilder XM signalling katut sistem pengumuman pikeun ngatur metadata, streamlining pangiriman canggih EPGs / ESGs na localized, ngabejaan darurat ditingkatkeun. Salaku tambahan, Triveni Digital ieu supplying hiji encoder jalur terpadu sanggup ngarobah sababaraha dash aliran kana jalur. QoS diurus ku Triveni Digital'S StreamScope XM, nu nyandak channel babagi siaran nedunan analisis nu detil ATSC 3.0 aliran jeung struktur data pikeun ngidinan deteksi kasalahan, isolasi, sarta resolusi.

Triveni Digital'S sistem nawiskeun integrasi seamless kalawan mitra ékosistem sejen tur bakal bagian tina hiji siaran workflow ATSC 3.0 lengkep.

"Triveni Digital geus pamekar konci, pendidik, jeung demonstrator of ATSC 3.0, "ceuk Ralph Bachofen, Wapres tina jualan na marketing di Triveni Digital. "Simkuring bungah pikeun digawe sareng Capitol Broadcasting Company on hambalan hareup ieu, némbongkeun stasiun babagi channel cara ngadamel migrasi seamless mun ATSC 3.0 ngamimitian deploying fitur sareng ladenan sharing-generating anyar, bari tetep ngarojong infrastruktur siaran ayeuna dina mangsa fase transisi ".

Inpo ngeunaan Triveni Digital produk anu aya di www.TriveniDigital.com.

# # #

kira-kira Triveni Digital
Triveni Digital tumuwuh sistem nu ngaktipkeun panyadia televisi layanan sarta siaran nyebarkeun program sarta jasa ditingkatkeun nepi pemirsa maranéhanana. Triveni Digital'S produk pikeun program Buku na manajemén metadata, siaran data, sarta jaminan kualitas video nu renowned keur betah maranéhanana pamakéan sarta fitur inovatif. Gawe sareng mitra Industri ngarah, Triveni Digital employs hiji pendekatan kabuka sarta standar-patuh ka pasar televisi digital. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.TriveniDigital.com.

Catetan keur éditor: Lamun ngarujuk kana Triveni Digital, Mangga nganggo nami parusahaan lengkep, "Triveni DigitalNgaran ". Produk na perusahaan nu disebutkeun di dieu mangrupakeun merek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti nu bogana.

Poto Patalina: www.202comms.com/TriveniDigital/TriveniDigital_GuideBuilderXM.jpg
Poto caption: Triveni Digital GuideBuilder (R) XM signalling katut pengumuman System

Poto Patalina: www.202comms.com/TriveniDigital/TriveniDigital-StreamScopeXM.jpg
Poto caption: Triveni Digital'S Anyar StreamScope (R) XM Analisis System

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=Capitol%20Broadcasting%20and%20Triveni%20Digital%20Drive%20Television%20Innovation%20With%20First%20ATSC%203.0%20Live%20Simulcast%20-%20http://goo.gl/Elxapg

ngiringan Triveni Digital:
www.facebook.com/pages/Triveni-Digital/137957436263401
twitter.com/TriveniDigital
www.linkedin.com/company/32484?trk=tyah


AlertMe