imah » diulas » Industri Samaun Curtis Chan Dingaranan Editor Senior pikeun Magazine Darso Broadcast

Industri Samaun Curtis Chan Dingaranan Editor Senior pikeun Magazine Darso Broadcast


AlertMe

ieu publikasi online terus rék dilegakeun readership sakuliah kreasi eusi,
manajemén eusi na pasar pangiriman eusi - nambihan Samaun industri jeung
Siaran Darso Tim Magazine

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM), March 19, 2015 - Magazine siaran Darso, Hiji komunikasi online ieu publikasi média anjog ieu neraskeun pertumbuhan stellar na ku attracting sababaraha bakat industri urang paling ngalaman. majalah kiwari ngumumkeun janjian tina Curtis Chan sakumaha Editor Senior, nambahkeun jeung tim redaksi tumuwuh.

Curtis, aCurtis_3_128x156 38-taun Samaun industri tina profésional industri video, audio jeung téhnologi informasi, bakal jawab ngawengku rupa-rupa jejer kaasup up-to-nu-menit warta, tren industri, fasilitas jeung ngajual carita, jeung téhnologi-pasar fokus redaksi .

"Simkuring bungah kacida mun kudu Curtis gabung tim redaksi kami pikeun mantuan kami dilegakeun teureuh urang jeung readership peuntas pasar média séjénna nu patali global ngembang," ceuk Ryan Salazar, redaktur-di-kapala jeung pangadeg Magazine Darso Broadcast. "Pangalaman vast-Na pangaweruh ngeunaan média centric sarta informasi teknologi patali pasar digabungkeun jeung na sataun tambah lagu catetan 25 salaku contributing redaktur, panulis jeung industri analis ngajadikeun anjeunna di pelengkap sampurna staf redaksi kami tumuwuh."

"Kuring gumbira bisa ditawarkeun hiji kasempetan pikeun ngabantu Magazine Darso Broadcast ngarobah aggregation eusi na paradigma distribution nyata waktu pikeun nyieun warta sadia pikeun industri," ditambahkeun Chan. "Kuring kasampak maju ka gawé bareng Ryan jeung tim Darso Broadcast rék dilegakeun sinyalna topik maranéhanana sarta mantuan mawa eta ka tingkat salajengna tumuwuh tur sukses."

Curtis teh Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan di dampak kognitif sarta Présidén jeung CEO Chan & associates - dua tech tinggi brand marketing, humas jeung firms bisnis piwuruk anjeunna dimimitian leuwih ti dua puluh katukang, tur anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups. tukang expansive na ngawengku deukeut 40 taun dina produksi siaran, produksi / pos, pro audio / MI sarta industri gudang jejaring. Salila karirna, manéhna General Manajer of Pro Audio / Divisi Video Roland sarta Wawakil Présidén Marketing sarta Pangwangunan Usaha pikeun Centro Corporation, wanoh, salah sahiji integrators sistem didamel bangsa urang. Anjeunna ogé Divisi Marketing Manager sarta Senior Produk Manajer pikeun AMPEX sarta Téknik Manajer Nasional sarta Produk Manajer pikeun Sony'S Profesional Audio jeung Profesional Broadcast bagean.

A pengusaha serial na philanthropist, Curtis oge hiji Pangusaha di tinggal na panaséhat keur Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton; Panaséhat ka Global Runtah Research Institute, Cal poli, San Luis Obispo; Dewan Diréktur keur Fullerton College Yayasan; Présidén Déwan kaliwat pikeun Association penyembuhan hate; tur mangrupakeun spiker diulas rutin di loba satara jeung Doktor ceramah tingkat sabudeureun nagara. Kumisan ti sanggeus geus diterbitkeun di SMPTE, NAB, IBC jeung AES publikasi, Curtis ogé geus pangropéa téhnologi pikeun Téknik Broadcast jeung Video Systems; redaktur senior pikeun Téhnologi Komputer Review sarta redaktur contributing ka loba ti video, audio jeung IT publikasi ti 1980 urang.

Siaran Darso Magazine bangga ngabagéakeun Curtis Chan sakumaha Editor Senior!

- ### -

kontak:

Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT fax: (954) 233-1978

e-mail: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)