imah » wartos » DPA Microphones Unveils Anyar Homonim screet ™ Slim di AES 2015

DPA Microphones Unveils Anyar Homonim screet ™ Slim di AES 2015


AlertMe

New York, Oktober 29, 2015 - DPA Microphones nyaeta bungah ngembarkeun na anyar d: screet ™ Slim Mikropon di AES 2015 (Booth 727). Dimekarkeun di respon ka kedah tumuwuh utamana ti industri pilem, pikeun siluman deukeut-mikropon bodyworn, d: screet ™ Slim ciri unsur kapsul omnidirectional parusahaan dina sirah datar, kabel ramping jeung hiji anyar tombol-liang seru Gunung aksésori . Ayeuna di hambalan béta-test jeung sababaraha insinyur sora pang menonjol industri urang, leyuran anyar ieu geus gaining ulasan rave.DPA AES 1

The mikropon urang anyar tombol-liang Gunung, anu asalna salaku hiji aksesori enclosed, nyadiakeun sudut input sora 90-gelar, sahingga kabel iklas datar ngalawan beungeut tinimbang nempel lempeng kaluar. Hal ieu ogé dirancang pikeun nyocogkeun kana spasi sakumaha leutik sakumaha dua milimeter. Kombinasi tina ukuran jeung sadia asesoris ngaronjatkeun Jumlah ningkatna solusi sakumaha eta bisa ditempatkeun ampir mana tanpa keur ditempo.DPA AES 2

"Saatos diomongkeun ku pamaké urang sareng kolega Anjeun di industri, urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan di kumaha microphones anu keur concealed sarta dimekarkeun cara lengkep anyar jeung unik urang bisa alamat sarat kieu," ngécéskeun Mikkel Nymand, manajer produk pikeun DPA Microphones. "Hasilna éta hiji mikropon anu leuwih gampang disumputkeun handapeun baju, hiji kabutuhan badag keur televisi jeung pilem produksi. Hal nice ngeunaan desain anyar téh nya éta daun tapak suku ngolo-ngolo, tapi mibanda sora kualitas luhur sami keur nu DPA dipikanyaho. "

D: screet ™ 4060 kapsul jeung sensitipitas tinggi jeung kapsul 4061 kalawan sensitipitas low dipaké dina d dina: screet ™ tawaran Slim kualitas audio luar biasa kalawan low timer noise. Salaku kalayan sagala microphones DPA, leyuran panganyarna ieu cocog sareng sadaya adapters nirkabel utama. Ieu aya dina opat pilihan warna - beige, bodas, hideung coklat. A Perbaikan tina DPAs solusi concealer ayeuna aya ogé keur diumumkeun jeung ciri anu konstruksi pisah, hartina luhureun concealer bisa dibagi ti base concealer sahingga dasarna bisa diteundeun dibereskeun di pakean sahingga bagean luhur bisa dihapus mandiri.

Kalawan unggal concealer asalna hiji spasi pisah bracket securing jarak anyar unik kana pakean dina. bracket spasi ieu clicks asup jeung kaluar luhureun concealer.

Ogé, hiji pakean klip pisah keur basa concealer ngamungkinkeun pikeun ningkatna disumputkeun tina sagala d: screet ™ Miniature mic dina kaos a.

"Lolobana professional sora anu geus akrab jeung d DPA urang: leyuran screet ™," nambihan Nymand. "D The: screet ™ Slim ayeuna baris nyadiakeun aranjeunna kalayan kemungkinan infinitely anyar. Simkuring utamana bungah ngahontal professional audio anu geus sok hayang sora DPA, tapi diperlukeun hiji solusi malah leuwih unobtrusive ".

d The: screet ™ Slim Miniature Mikropon bakal sadia pikeun pangiriman ku tungtung 2015.

Ngeunaan MICROPHONES DPA:

DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!