imah » wartos » Blackmagic Desain Announces DaVinci ngabéréskeun 16

Blackmagic Desain Announces DaVinci ngabéréskeun 16


AlertMe

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun DaVinci ngabéréskeun 16, update utama nu nambahan revolusioner kaca cut anyar husus dirancang pikeun rai nu kudu dianggo gancang sarta dina deadlines ketang. Sajaba ti éta, DaVinci ngabéréskeun 16 ngawengku puluhan fitur anyar lianna pikeun rai profésional, colorists, seniman VFX sarta insinyur sora. DaVinci ngabéréskeun 16 béta publik geus sadia pikeun diundeur ayeuna ti Blackmagic Desain situs wéb.

DaVinci ngabéréskeun 16 bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain stan NAB 2019 #SL216.

Dirancang husus pikeun rai dipake dina luhur tungtung péngkolan gancang sabudeureun karya kayaning commercials televisi jeung malah motong warta, kaca cut nya sadayana ngeunaan speed. Ieu hiji édit kaca séjén ku panganteur streamlined sarta parabot anyar revolusioner anu bakal nulungan nasabah dianggo gancang ti kantos. Kaca cut ngamungkinkeun para nasabah ngimpor, edit, motong, tambahkeun transisi, judul, otomatis cocog warna, campur audio sareng nu sanesna. Naha nu nuju delivering pikeun siaran atawa keur YouTube, kaca cut boga sagalana konsumén kudu neangan pakasaban rengse, sagala di hiji tempat. Tambih Deui, kaca édit biasa téh masih aya kitu para nasabah tiasa pindah antara édit na cut kaca keur ngarobah na rohangan ngédit gaya katuhu di tengah proyek.

Kaca cut tantangan cara tradisional gawé bareng konsep acan wawuh inovatif kayaning mode sumber tape na hiji alat motong A / B. Dua ciri modern nu rooted kaliwat. Kaca cut henteu ngeunaan nyederhanakeun, éta ngeunaan nyoplokkeun hal konsumén teu kedah na ngawangun kawasa, parabot profésional nu mantuan para nasabah dianggo leuwih gancang. Jeung, kadang, eta hartina injeuman hal anu éta hébat ngeunaan kaliwat tur bringing kana mangsa nu bakal datang.

Deui dina poé pita, nyungsi klip hiji éta gampang lantaran nasabah ngan bisa spool luhur jeung ka handap tape pikeun nempo média maranéhanana sarta pilih nembak. Dinten, nyungsi klip katuhu dina bin kalayan ratusan file nyaeta slow. Kalawan pita sumber, konsumén euweuh kudu runtah waktu moro ngaliwatan bins pikeun manggihan klip maranéhna butuh. Kantun klik tombol sumber pita sarta sakabéh klip di bin maranéhna muncul dina panempo salaku hiji panjang "tape". Ieu matak ngamudahkeun pikeun scrub ngaliwatan sadaya nembak, manggihan sésa aranjeunna hoyong, sarta gancang ngédit eta Kala anu. Ieu hiji konsép kolot baheula éta sakabéhna dimodernisasi pikeun mantuan para nasabah manggihan nembak maranéhna kudu gancang.

Ngazum asup jeung kaluar sarta ngagulung kala pisan slow. Kaca cut anyar ciri hiji Kala dual inovatif jadi konsumén pernah kudu ngazum gede atawa leutik deui. The Kala luhur nunjukeun konsumén sakabéh program sedengkeun Kala handap nembongkeun konsumén wewengkon gawé ayeuna. Duanana kala nu pinuh hanca, sahingga para nasabah pindahkeun tur motong klip di whichever Kala nyaéta nu pangmerenahna. Hoyong mindahkeun klip hiji sakabéh jalan nepi ka ahir program a? Kantun nyokot eta up ti Kala handap anjeun sarta sered ka tungtung Kala luhur ka dipindahkeun ka handap édit kana.

The DaVinci anyar neural Engine migunakeun kaayaan seni jaringan neural jero tur learning marengan kecerdasan jieunan ngawasa fitur anyar kayaning estimasi gerak speed Lungsi pikeun retiming, skala super nepi-skala footage, warna otomatis tur cocog warna, pangakuan raray na Tambih deui. The DaVinci neural Engine téh sagemblengna cross-platform na ngagunakeun inovasi GPU panganyarna pikeun AI jeung learning jero nyadiakeun kinerja unparalleled sarta kualitas. The DaVinci neural Engine nyadiakeun parabot basajan pikeun ngajawab kompléks, masalah repetitive na consuming waktu. Contona, eta nyandak pangakuan raray ka otomatis nyortir tur atur klip kana bins dumasar kana jalma dina makéna.

DaVinci ngabéréskeun 16 ogé nawarkeun fitur anyar kuat yen nasabah geus dipénta sakuliah sesa aplikasina. klip adjustment Anyar hayu konsumén nerapkeun épék jeung sasmita pikeun klip dina Kala handap, ékspor rusuh bisa dipaké pikeun unggah proyék pikeun YouTube jeung Vimeo ti mana dina aplikasi, jeung GPU anyar gancangan scopes nyadiakeun pilihan ngawaskeun leuwih teknis ti méméh. Kaca Fairlight The massively diropéa nambihan gelombang elastis alignment jadi konsumén bisa manteng gelombang pikeun persis nyingkronkeun ngagantian dialog sareng video, rojongan audio 3D immersive, lagu beus anyar, previews automation, parabot sweetening dialog sarta malah leuwih FairlightFX.

DaVinci ngabéréskeun Studio 16 ciri kamajuan utama pikeun ResolveFX aya marengan sababaraha plugins anyar nu rai na colorists bakal resep. Aya plugins ResolveFX anyar pikeun nambahkeun vignettes, leupaskeun bayangan, nyoplokkeun objék, nambahan noise analog jeung karuksakan, aberration chromatic, stylizing video sareng nu sanesna. Aya ogé kamajuan ka scanline, kageulisan, raray Perbaikan, blanking eusian, warper, piksel fixer maot na transformasi colorspace plugins. Tambih Deui, konsumén ayeuna bisa nempo tur ngedit ResolveFX keyframes ti redaksi kurva Kala dina kaca édit atanapi ti panel keyframe dina kaca warna.

"Kaca cut anyar dina DaVinci ngabéréskeun 16 nyaeta kahiji panganteur na rohangan ngédit profésional dirancang pikeun mantuan televisi komérsial sarta rai tinggi tungtung séjén nepungan deadlines super ketat dina péngkolan gancang sabudeureun proyék," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Ieu seru sabab urang geus dirancang sacara gembleng kinerja tinggi workflow non-linier anyar! Kaca cut nya sadayana ngeunaan kakuatan sarta speed. Tambih Deui, rai anu kedah dianggo dina leuwih proyék kompléks masih bisa make kaca édit biasa. DaVinci ngabéréskeun 16 méré rai béda pilihan pikeun digawe cara aranjeunna hoyong! "

DaVinci ngabéréskeun Fitur 16

  • DaVinci neural Engine pikeun AI sarta fitur learning jero.
  • Dual Kala edit sarta motong tanpa digedekeun sarta ngagulung.
  • Sumber tape pikeun nempoan sagala klip sakumaha lamun éta hiji pita tunggal.
  • Motong panganteur pikeun nempo kadua sisi hiji édit sarta motong.
  • édit modus calakan mun klip otomatis singkronisasi tur edit.
  • Gariswanci speed review playback dumasar kana panjang klip.
  • Diwangun dina parabot pikeun retime, stabilisasi jeung transformasi.
  • Ngarobah sarta unggah langsung ka YouTube jeung Vimeo.
  • média langsung ngimpor via tombol.
  • panganteur scalable keur dipake dina layar laptop.
  • Jieun proyék kalawan ongkos pigura béda jeung resolusi.
  • Larapkeun épék kana sababaraha klip dina waktos anu sareng.
  • DaVinci neural Engine ngadeteksi rupa jeung otomatis nyiptakeun bins.
  • Pigura laju conversions jeung estimasi gerak.
  • Motong na gambar stabilisasi édit kaca.
  • Kurva redaktur betah di na kaluar kadali.
  • Pita gaya audio scrubbing kalawan koreksi pitch.
  • Ulang encode ukur robah file pikeun Rendering gancang.
  • Kolaborasi jarak jauh kalayan integrasi Frame.io.
  • kinerja GPU ningkat keur operasi Fusion 3D.
  • Cross platform GPU gancangan parabot.
  • Operasi topeng gancangan kaasup B-Spline na bitmap.
  • Ningkat planar jeung kinerja Tracker.
  • pamaké gancang sarta cache pinter.
  • GPU gancangan scopes kalawan ngawaskeun teknis maju.
  • Adat na HSL ngagambarkeun kurva kiwari Fitur histogram overlay.
  • DaVinci neural Engine warna otomatis tur cocok makéna.
  • Nyingkronkeun kaluaran SDI mun panempo zum.
  • Campur jeung ngawasaan immersive audio 3D.
  • Elastis alignment audio gelombang sarta retiming.
  • Beus ngalacak sareng automation on Kala.
  • Foley sampler, frékuénsi analyzer, prosésor dialog, FairlightFX.
  • 500 royalti bébas Foley hurung épék.
  • Bagikeun spidol na catetan di workflows kolaborasi.
  • cache pamaké individu pikeun proyék-proyék kolaborasi.
  • Ngabéréskeun plugins FX kalawan Kala na keyframes.

Kasadiaan na Harga

DaVinci ngabéréskeun 16 béta umum nyaéta sadia kiwari pikeun diundeur ti Blackmagic Desain situs web www.blackmagicdesign.com.

Pencét Fotografi

poto produk tina DaVinci ngabéréskeun 16, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!