imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR

Blackmagic Desain Announces Anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR


AlertMe

8K munggaran di dunya siaran dek jeung ngarékam H.265 canggih, panganteur layar toél, cache internal, diwangun dina scopes, setelan HDR, kontrol dek tradisional jeung leuwih!

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR hiji dek siaran inovatif anyar kalawan canggih rekaman H.265 8K digabungkeun jeung panganteur layar toél pamaké sarta kadali siaran dek tradisional. HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal sadia dina Juni 2019 tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 4995.

The HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain stan NAB 2019 #SL216.

The HyperDeck anyar ekstrim 8K setelan HDR pitur reliabiliti dipercanten of HyperDeck digabungkeun jeung inovasi anyar kayaning nyimpen spasi file H.265, pilihan cache internal, 3D LUTs, 8K asli na rojongan setelan HDR. Kalawan kamampuhan pikeun ngarékam 8K pituin di H.265, konsumén meunang waragad gudang ngurangan sarta kualitas gambar endah pisan. Layar rampa badag ensures tempoan sampurna rekaman maranéhanana ogé kadali leuwih sadaya setelan dek. Konsumén lajeng bisa nambahkeun HyperDeck Control ekstrim ka transformasi kana dek siaran tradisional. Ieu ngandung harti HyperDeck ekstrim ngarupakeun solusi sampurna pikeun generasi saterusna siaran, produksi hirup jeung signage digital.

HyperDeck ekstrim boga hiji antarbeungeut pamaké layar toél inovatif sareng kadali dek sakumaha ogé layar badag pikeun nempo rékaman maranéhanana. Lajeng nambahkeun hiji HyperDeck Control ekstrim pikeun kadali siaran dek tradisional sarta kenop shuttle badag anu karasaeun incredibly mewah ngagunakeun. Konsumén bisa malah rak Gunung nu HyperDeck na controller nu. HyperDeck ekstrim ogé ngawengku 2 liang media, quad 12G-SDI pikeun 8K, sambungan analog pikeun archiving, USB-C rekaman éksternal disk, ditambah hiji spiker panel na headphone jack hareup. Aya ogé hiji cache pilihan nu eliminates pigura turun lamun média maranéhna pinuh atawa teuing slow. Duanana AC na DC sambungan kakuatan anu ogé kaasup pikeun studio atanapi dina pamakéan lokasi.

Kalawan versatility endah na, HyperDeck ekstrim oge gede pikeun produksi hirup salaku master recorder, pamuter klip jeung ngarekam kaméra ISO. The inputs analog ngawenangkeun konsumén pikeun ngarekam tina kaset video heubeul, jadi programming warisan bisa dipaké dina jasa streaming panganyarna atawa keur dipake dina ngedit. signage Digital di 8K téh gampang jeung HyperDeck ekstrim saperti eta boga 10G Ethernet pikeun muatan média gancang, tambah deui ciri anu protokol kadali jauh basajan. Konsumén malah bisa make eta salaku recorder lapangan salaku eta ngawengku HDMI, SDI jeung analog inputs kalawan diwangun dina scopes na 3D LUTs. The scopes ogé mantuan para nasabah QA Masters pikeun mastikeun patuh standar siaran saméméh ngalirkeun jeung siaran.

HyperDeck Control ekstrim ngamungkinkeun para nasabah nyambung ka decks siaran warisan, nyetél dina na hiji titik kaluar, teras edit. Ngan nambahan HyperDeck ekstrim 8K na HyperDeck Control ekstrim mun tiap dek warisan tetep kabeh archiving terus kalawan ngan hiji operator. Ieu malah mungkin edit sakuliah format ku ngagunakeun Teranex Express pikeun ngarobah kaset ti SD nepi ka HD dina hiji hambalan. Konsumén bisa ngadalikeun rupa-rupa decks, kaasup Digital Betacam, 1 inci C format, sarta Betacam SP.

Panganyarna quad Patalina 12G-SDI ieu kaasup jadi éta mungkin pikeun ngarekam jeung playback di 8K resolusi pinuh pikeun kualitas endah pisan. The sambungan SDI anu multi-rate, jadi konsumén bisa migunakeun quad Patalina 12G-SDI mun meunang kasaluyuan jeung produk 8K séjén, atawa pindah ka SD, HD or ultra HD ngagunakeun sambungan link 12G-SDI tunggal. Pikeun ngidinan kartu CFast biasa bisa dirékam di 8K resolusi luhur, HyperDeck ekstrim migunakeun file H.265 modern pikeun ngarékam 8K na playback. Ieu ngandung harti HyperDeck ekstrim 8K sampurna pikeun nyambungkeun kana televise 8K panganyarna na projectors.

Touch panganteur LCD pamaké inovatif nyadiakeun kadali luar biasa. Dina layar, aya tombol dedicated for ulin, ngeureunkeun jeung catetan, ditambah hiji Kala mini keur ngagulung ngaliwatan rekaman maranéhanana. Konsumén bisa malah gambar gesek kana Jog. LCD nu ngawengku hiji huluna nepi tampilan ti timecode, baku video, status média ogé méter audio. Scopes bisa diaktipkeun via layar rampa ogé fokus jeung eksposur mantuan. Aya ogé hiji rentang éksténsif setelan sagala dikawasa ti LCD badag. Tambah konsumén bisa muka sarta simpen 3D LUTs. Konsumén ogé meunang tombol langsung pikeun control angkutan, sangkan 3D LUT tur jauh ngaktipkeun.

HyperDeck Control ekstrim manjangan maranéhna HyperDeck ekstrim pikeun nambahkeun kadali siaran dek tradisional. Gawéna kawas dek siaran tradisional sareng perenah akrab. Konsumén bisa ngadalikeun nepi ka decks 8 via Industri kontrol standar RS-422. Konsumén bisa malah rak Gunung kana HyperDeck ekstrim nyieun "siaran dek" Unit tunggal. Sabab ngagunakeun standar RS-422, konsumén bisa ngadalikeun decks siaran heubeul jeung ngalakukeun éditan ngagunakeun disetél dina tur kaluar titik. Éta sampurna pikeun archiving karya. Tambah konsumén malah bisa ngédit antara pratés pigura lamun standar ngarobah antara format.

rojongan média CFast ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngarekam jeung umumna aya kartu mémori flash. Payil H.265 anu cukup leutik pikeun ngidinan rekaman panjang dina kartu CFast baku. Tambah aya liang kartu 2 CFast jadi konsumén bisa swap kaluar wae kartu pinuh komo salila ngarekam, sahingga panjangna wates rekaman. kartu CFast anu sampurna pikeun siaran sabab leutik, speed tinggi na affordable. Kalawan H.265, konsumén bisa ngarekam 498 menit di 8Kp60 dina kartu 1 TB, 1,059 menit di 2160p60 ultra HD sarta 2,354 menit di 1080p59.94 dina kartu 1 TB. Éta leuwih 8 jam di 8K tur leuwih jam 39 di HD.

Mun ngarekam kana jenis media sejenna anu diperlukeun, teras USB-C port ékspansi ngamungkinkeun para nasabah nyolok dina flash disk éksternal keur ngarékam. Nambahkeun hiji Blackmagic MultiDock 10G ogé matak ngamudahkeun pikeun ngagunakeun SSDs pikeun kasaluyuan sareng model sejen HyperDeck. Konsumén malah meunang dina ménu layar pikeun ngatur disk luar maké layar rampa.

Kadangkala média maranéhanana bisa ngeusian saméméh konsumén ngarobah kana kartu kosong, atawa lamun kartu teuing slow, teras nasabah bisa neangan pigura turun di rekaman maranéhanana. Pikeun ngaleungitkeun masalah ieu, konsumén bisa masang PCIe flash disk kana HyperDeck ekstrim 8K ngagunakeun salaku cache catetan. Ieu eliminates masalah sareng média CFast atanapi disk luar, salaku cache nu otomatis baris nyokot alih tur ngarekam naon eusi media teu bisa newak. Malah lamun kartu a ngeusi, rekaman bakal neruskeun cache nepika urang swapped. cache komo ngidinan format konsumén catetan anu teuing gancang pikeun Kartu média atawa piringan éksternal.

HyperDeck ekstrim 8K ciri anu rupa-rupa video na audio sambungan kayaning multi-rate quad Patalina 12G-SDI keur SD, HD, ultra HD jeung alat 8K SDI. The 12G-SDI outputs ngarojong eusian tur konci nalika maén RGBA 4: 4: file 4: 4. HDMI ieu kaasup pikeun televise konsumen na projectors video. Pikeun archiving gawe, HyperDeck ogé ngawengku duanana analog saimbang, audio HiFi tambah sambungan timecode. Pikeun ngawaskeun aya malah turun dirobah monitor SDI output nu ngawengku overlays. The 10G Ethernet panganyarna anu kaasup pikeun unggah speed tinggi maké protokol ftp.

Konsumén bakal siap pikeun workflows setelan HDR panganyarna kalayan rojongan pikeun standar setelan HDR panganyarna na hiji layar pisan caang ku warna tangga nada lega. The diwangun dina scopes malah ngaganti ka setelan HDR scopes nalika digawé di format setelan HDR. File anu digantelkeun sareng informasi setelan HDR bener lajeng SDI na HDMI inputs ogé bakal otomatis ngadeteksi standar video setelan HDR. Statik metadata PQ na HLG format anu diatur nurutkeun standar ST2084. The LCD caang ngabogaan tangga nada warna lega sangkan tiasa ngadamel duanana Rec. 2020 na Rec. colorspaces 709. The diwangun dina HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR warna LCD tangga nada malah tiasa ngadamel 100% tina format DCI-P3.

HyperDeck ekstrim pitur ngawaskeun gelombang internal pinuh jadi konsumén bisa mastikeun minuhan mun disiarkeun standar lamun dipaké dina karya tinggi tungtung. Pintonan gelombang nyadiakeun luminance (kacaangan) tingkat tradisional panempoan input atawa playback sinyal maranéhanana. Pintonan vectorscope ngamungkinkeun para nasabah ningali inténsitas warna dina tingkat rujukan SDI 100%. Konsumén ogé meunang RGB jeung YUV mintonkeun parade nu idéal pikeun koreksi warna na ngecék tingkat haram. Histogram nembongkeun sebaran bodas mun jéntré hideung dina gambar maranéhanana sarta highlights atanapi bayangan clipping. The diwangun dina scopes bisa overlaid on video hirup, atawa salaku gambar leutik dina panempoan gambar di katuhu luhur wengkuan nu.

The SDI na HDMI sambungan anu multi-rate, jadi cecekelan SD, HD, ultra HD sarta 8K. format SD kaasup NTSC jeung PAL. 720p HD standar kaasup 720p50 na 59.94p. 1080i HD format interlaced kaasup 1080i50 na 59.94. 1080p HD format kaasup 1080p23.98, 24, 25, 29.97, 30, 50, 59.94 na 60p. Konsumén malah tiasa ngalakukeun format 1080 PsF. ultra HD ieu dirojong nepi ka 2160p59.94. ongkos 2K na 4K DCI nu sadia nepi ka 25p. standar 8K anu kaasup dina 4320p23.98, 24, 25, 29.97, 50, 59.94 na 60p.

8K boga 4 kali saloba piksel salaku ultra HD jadi HyperDeck ekstrim 8K migunakeun file H.265 pikeun ngarékam 8K pikeun ngurangan biaya na nyieun gawé bareng 8K file gampang. file H.265 pisan leutik tur rentang ti 60: 1 mun 285: babandingan komprési 1 nu hartina ukuran file leuwih handap. Konsumén bisa migunakeun H.265 pikeun sakabéh 8K, ultra HD atanapi kutang HD format. HyperDeck ekstrim 8K malah ngarojong ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 lt pikeun ngarékam jeung playback tambah ProRes 4444 pikeun playback ngeusian na konci kaluar.

HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ngawengku audio profésional pikeun siaran modern atawa archiving ti decks siaran heubeul. Lamun digawé di format SDI, konsumén bisa ngarekam 2, 4, 8 atanapi 16 saluran audio sacara real waktu. Pikeun motret programming warisan aya 4 XLR inputs audio analog nu ngantep konsumén ngarekam sadaya saluran 4 ti decks Betacam SP. Konsumén bisa nangkep maké 4 on layar audio méter kalayan pamaké selectable VU atawa PPM ballistics. Alat konsumen kayaning VHS, DVD jeung diatur buleud luhur, aya ogé inputs audio HiFi langsung. HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bisa jadi nu panganyarna dina téhnologi 8K, kumaha éta sambungan analog geus ogé geus dirancang noise lemah sareng distorsi spésifikasi siaran low.

Sababaraha basa nu pinuh dirojong sangkan para nasabah teu kedah diajar basa sejen migunakeun eta. Rojongan anu kaasup pikeun basa Inggris, Cina, Jepang, Korea, Spanyol, Jerman, Perancis, Rusia, Italia, Portugis sarta Turki.

Kalawan 10G Ethernet, HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR sampurna pikeun signage digital kusabab jauh muatan pisan gancang. Sadaya model make hiji protokol dumasar téks gampang tambah konsumén bisa migunakeun Telnet pikeun nguji Paréntah kontrol. Pikeun ngamuat koropak média jarak jauh, konsumén bisa migunakeun ftp, atawa malah make basajan software klien ftp. Nalika protokol Ethernet jeung ftp dipaké kalawan badag USB-C arrays disk, HyperDeck ekstrim janten siaran server gede pikeun ingest, manajemén média sarta playout.

Aya rupa-rupa Blackmagic Desain produk konsumén bisa make jeung HyperDeck ekstrim, kaasup nu HyperDeck Control ekstrim pikeun nambahkeun kadali siaran dek tradisional. Tambah deui ngagunakeun standar industri RS-422 protokol kontrol dek kitu gawéna kalayan sagala dek siaran. Ieu mungkin pikeun nambahkeun éta anyar Blackmagic MultiDock 10G ngagunakeun SSDs biasa pikeun kasaluyuan jeung média ti model sejen HyperDeck. HyperDeck ekstrim 8K ogé recorder mastering sampurna jeung anyar ATEM rasi 8K, atawa pikeun playback klip sarta ISO reordering. Pikeun ngawaskeun, anu Teranex SDI ka HDMI 8K ngamungkinkeun ngawaskeun siaran dina tipi sarta eta oge boga ngawas calibration, 3D LUTs na on scopes layar.

Payil ti HyperDeck ekstrim 8K anu umum sipatna cocog sareng sadaya sistem operasi atanapi di software video paling. Media bisa formatna ngagunakeun ExFAT atanapi HFS + jadi konsumén bisa kalayan gampang ngakses media on komputer tur ngakses payil kawas disk biasa. DaVinci ngabéréskeun sampurna pikeun pamakéan ku HyperDeck sabab ciri na rohangan ngédit, koreksi warna, produksi pos audio jeung épék visual sadayana dina hiji aplikasi software.

"Urang pikir nu anyar HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal nawiskeun para nasabah generasi anyar sakabéhna hasil téhnologi bari sangkan gelombang anyar produksi 8K," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "Komo lamun nasabah teu kedah 8K kami pikir HyperDeck anyar ieu boga kitu loba fitur, éta bakal jadi centerpiece produksi hirup, digital signage jeung siaran!"

HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR Pitur

  • Ngarojong produksi hirup, signage digital sarta pamakéan arsip.
  • Ngarojong program warisan ingest pikeun streaming.
  • Catetan na playback di 8K resolusi pinuh.
  • Badag layar LCD pikeun mibanda touch pamaké panganteur.
  • Pilihan tradisional kadali siaran dek.
  • Dual kartu média CFast pikeun ngarékam non stop.
  • Rékaman langsung ka disk média USB-C éksternal.
  • média pilihan cache eliminates turun pigura.
  • Quad Patalina 12G-SDI pikeun 8K, HDMI sareng sambungan analog warisan!
  • rojongan setelan HDR canggih jeung caang tangga nada LCD lega.
  • Diwangun dina scopes ngawengku gelombang, véktor, parade na histogram.
  • Panganyarna Multi-rate 12G-SDI keur SD, HD, ultra HD sarta 8K pituin.
  • Baku H.265 na ProRes file pikeun kasaluyuan lega.
  • Profésional multi channel digital sarta audio analog.
  • Localized pikeun 11 basa populér.
  • 10G Ethernet pikeun unggah média jauh pisan gancang.
  • RS-422 Tradisional disiarkeun kontrol dek.
  • Cocog sareng nu anyar switcher ATEM rasi 8K.
  • Jalan jeung software NLE populér kayaning DaVinci ngabéréskeun.

Kasadiaan na Harga

HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR bakal sadia dina Juni 2019 pikeun AS $ 4995 kaasup tugas ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe