imah » wartos » Blackmagic Desain Announces Anyar ATEM rasi

Blackmagic Desain Announces Anyar ATEM rasi


AlertMe

Kuat 8K switcher kalawan 8K DVE, standar dirobah inputs 8K, 8K SuperSource, 8K konci chroma na 8K MultiView!

NAB 2019, Las Vegas, AS - Senén, April 8, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun ATEM rasi 8K a luhur tungtung anyar produksi live switcher utama kalawan kamampuhan 8K anu ngamungkinkeun para nasabah nyieun eusi keur generasi saterusna industri televisi. ATEM rasi 8K disadiakeun langsung tina Blackmagic Desain resellers sakuliah dunya keur AS $ 9,995.

The ATEM rasi 8K bakal nunjukkeun dina Blackmagic Desain NAB 2019 stan #SL216.

The anyar ATEM rasi 8K mangrupa ultra HD hirup switcher produksi kalawan jadi loba fitur, konsumén bisa ngagabungkeun kabeh sangkan hiji switcher 8K incredibly kuat. Konsumén meunang 4 M / Es, 40 x 12G-SDI inputs, 24 x 12G-SDI aux outputs, 4 DVEs, 16 Keyers, pamuter media 4, 4 multi pemirsa, 2 SuperSource sarta konversi standar on unggal input SDI. Lajeng nalika switched pikeun 8K, sadaya fitur ieu ngagabungkeun nyieun hiji switcher 8K kuat.

ATEM rasi 8K ciri anu rak 2RU ci Gunung design sareng diwangun dina panel kontrol. Hal ieu ngamungkinkeun operasi switcher nu, kritis dina mangsa setelan atawa pikeun pamakéan darurat. Ogé kaasup nyaéta LCD badag jadi konsumén bisa ningali kaluaran program sareng ngarobah setelan switcher via on ménu layar. Sanajan ngan ukuranana 2RU, anu pungkur ti switcher ngabogaan masif 40 x 12G-SDI inputs, 24 x 12G-SDI aux outputs, tambah audio saimbang, Ethernet, RS-422 kontrol jeung audio digital inputs tambahan MADI ka mixer audio internal Fairlight .

Ku diwangun dina panel kontrol, konsumén saukur bisa leumpang nepi na nyokot kadali pinuh ku ATEM rasi iraha wae. Konsumén meunang kakuatan luar biasa kalawan duanana PGM / PVW atanapi operasi gaya motong-beus. The tombol anu tipe premium sami dipaké dina panels ukuran pinuh, sarta ngidinan kadali transisi, hulu / keyers hilir, pamuter media na diudar nepi hideung. Tapi pamaké nu pernah dugi, salaku ménu LCD ogé ngameunangkeun unggal fitur operasional tunggal switcher ka diakses.

Konsumén meunang 40 bebas inputs 12G-SDI, kalawan unggal input featuring dedicated up na cross converter sorangan. Éta hartina éta mungkin pikeun ngarobah 1080p na ultra HD sumber pikeun stunning 8K ngagunakeun aranjeunna dina program 8K maranéhanana. Lamun dipaké dina HD or ultra HD, Konsumén bisa nyambung nepi ka 40 sumber béda dina sagala format nepi ka 2160p60. Nalika ngajalankeun format 8K, sambungkeun sumber 10 quad Patalina 12G-SDI 8K dina sakabéh format nepi ka 4320p60.

ATEM rasi 8K pitur 24 bebas routable outputs 12G-SDI nu bisa pinuh ngaropéa. Sakabéh outputs ieu sarupa jeung aux outputs, kumaha aranjeunna geus leuwih kuat lantaran nasabah tiasa jalur sagala SDI input éksternal jeung sakabeh sumber internal ka salah sahiji outputs 12G-SDI ieu. Kabéh outputs 12G-SDI ngandung study audio program, ditambah para nasabah meunang campur rojongan dikurangan, RP-188 study timecode, kontrol kaméra SDI, tally na talkback.

The diwangun dina multi pintonan hayu konsumén ngawas sababaraha sumber dina monitor tunggal. Konsumén meunang 4 multiview bebas outputs nu bisa unggal jadi individual ngaropéa atawa ngajanggélék jadi resolusi pinuh 8K multiview tunggal lamun nasabah pindah ka 8K. Tambah sadayana inputs éksternal jeung sakabeh sumber internal bisa routed kana sagala tempoan. Tambah unggal multiview bisa bebas disetel ka 4, 7, 10, 13 atanapi 16 simultaneous pintonan. Unggal pintonan ogé boga on status layar kaasup labél custom, VU méter sarta tally.

ATEM rasi 8K ngawengku rupa-rupa siaran kualitas 8K transisi pituin kayaning campuran, dip, usap, sareng nu sanesna. Kabéh transisi bisa ngaropéa kucara nyaluyukeun parameter kayaning durasi maranéhanana, warna wates, lebar wates, posisi jeung arah. Transisi anu malah pinuh 8K pituin. Konsumén ogé meunang transisi DVE seru, sampurna pikeun wipes grafis komo stingers nalika dipaké ku pamuter media internal.

Tetep crews gawé salaku tim kreatif tunggal, fitur ATEM rasi diwangun dina talkback. Talkback ngarojong hiji 5 pin konektor XLR headset hareup, kitu ogé mangrupa panyambung ékspansi RJ12 talkback pungkur pikeun interfacing kalawan sistim baku industri kayaning ClearCom atanapi RTS. Konsumén meunang kontrol talkback pinuh kaasup program jeung rékayasa puteran, kontrol sidetone pikeun dédéngéan nu mic headset kana headphone na program campuran. ATEM rasi ogé ngarojong SDI talkback anu ngagunakeun channel SDI 15 na 16 pikeun komunikasi 2-jalan kalayan Blackmagic Desain kaméra. Konsumén malah bisa make saluran 13 na 14 pikeun talkback rékayasa.

The diwangun di toko kolam renang média siaran kualitas RGBA grafik na animasi nu bisa diputer deui instan ku dua pamuter media. Pikeun kualitas pangluhurna, media kolam renang bisa nahan nepi ka 24 resolusi stills 8K pinuh, atanapi 64 ultra HD or HD stills. klip gerak grafik keur dipake dina animasi na stingers tiasa nepi ka 100 8K RGBA pigura, 400 pigura dina ultra HD atawa 1,600 masif pigura dina 1080HD.

Pikeun warta atanapi set gawe maya, nu ATEM rasi nu mangrupa hasil pilihan sampurna sakumaha eta ciri 16 ATEM Advanced Keyers pikeun chroma kualitasna atanapi luminance keying. The chroma keyer nyaeta incredibly kuat sarta ciri anu picker warna kana sampel kelir tukang keur generasi otomatis tina parameter konci. Konsumén meunang kadali tepat pikeun ujung na flare, sarta aya Lah a warna corrector foreground jadi konsumén bisa cocog "kasampak" tina lapisan foreground ka lapisan tukang nyieun komposisi seamless mungkin. keyer ogé bisa dipaké pikeun pola na DVE keying sahingga versatility luar biasa. Lajeng nalika para nasabah pindah ka 8K, nasabah kénéh meunang opat resolusi pinuh bebas 8K ATEM Advanced Keyers.

Ku diwangun dina Fairlight mixer audio, anu ATEM rasi ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun pisan kompléks hirup campur kode sora. The mixer internal ciri anu saluran 156 masif, keur mixer audio pangbadagna dina switcher produksi hirup. 80 saluran mixer anu de-study ti inputs SDI, bari hiji tambahan saluran audio 64 aya input via MADI di. Unggal kanal input pitur pangluhurna kualitas 6 band parametrik EQ na compressor, limiter, expander na Gerbang noise ogé panning pinuh. Konsumén meunang saluran tambahan keur input analog, talkback mikropon jeung média pamaén. Sadaya kakuatan audio ieu bisa dikawasa via ATEM Software Control, panel cocog Mackie atanapi Fairlight Audio konsol.

The ATEM Software Control Panel méré konsumén kontrol total leuwih switcher maranéhanana sarta geus kaasup haratis. ATEM Software Control Panel ciri anu panganteur dirancang beautifully ku visual switcher na parameter palettes pikeun nyieun pangaluyuan gancang. The ATEM Software Control ogé ngamungkinkeun para nasabah ngakses kadali kamera, audio campur kode, media, programming makro na malah kadali HyperDeck pangrékam disk. Konsumén malah tiasa nyimpen kaayaan pinuh tina switcher sakumaha file XML, ditambah sagala media sacara dicadangkeun ti kolam renang media.

Teu kawas switchers sejen, sagala fitur nu kaasup dina jual beuli. Éta hartina para nasabah meunang sagala fitur pinuh diaktipkeun jeung salawasna siap dipaké. Aya henteu waragad lisénsi pikeun ngidinan konsumén ngagunakeun fitur sarta euweuh waragad bulanan lumangsung. Ieu ngandung harti pamaké moal ngalaman lisénsi tamat 5 menit sateuacan program maranéhanana dimimitian. fitur canggih sapertos multi tempoan, SuperSource, DVEs atawa ATEM canggih Keyers sok diaktipkeun jeung salawasna siap pake.

"Switcher Ieu kitu incredibly badag yén urang pikir konsumén bakal cinta eta, sanajan maranéhna teu kedah ngalakukeun produksi 8K," ceuk Grant Petty, Blackmagic Desain CEO. "The ATEM rasi 8K bakal nulungan nasabah urang ngadamel proyék beuki rumit sarta nempatkeun kaméra langkung kana pamandangan ti kantos saméméh mungkin. Ieu pisan seru! "

ATEM rasi 8K Pitur

  • HD jeung ultra HD switcher bisa switched pikeun 8K.
  • Desain canggih jeung diwangun dina kadali panel hareup.
  • standar 40 badag dirobah 12G-SDI inputs.
  • 24 customizable outputs 12G-SDI.
  • Ngarojong sagala ATEM hardware jeung kontrol software panels.
  • ngawengku 4 ultra HD multiview kalawan sababaraha pilihan perenah.
  • Ngawengku DVE na stinger transisi.
  • ngawengku 4 ultra HD DVEs nu ngagabungkeun kana hiji DVE 8K.
  • talkback profésional cocog sareng ClearCom na RTS.
  • média internal pikeun stills jeung grafik gerak.
  • Ngawengku ATEM anyar Advanced Chroma Key di 8K.
  • Multi laju 12G-SDI pikeun HD, ultra HD sarta 8K pituin.
  • Diwangun dina channel 156 Fairlight mixer audio.
  • Ngawengku panel kontrol software bébas.
  • Cocog sareng sadaya panels kadali hardware ATEM.
  • ngarojong Blackmagic Desain kaméra studio jeung kontrol SDI.
  • Kabéh fitur anu kaasup kalayan euweuh waragad customer tambahan.

Kasadiaan na Harga

ATEM rasi 8K nyaéta sadia kiwari keur AS $ 9,995 kaasup tugas ti Blackmagic Desain resellers di sakuliah dunya.

Pencét Fotografi

poto produk tina ATEM rasi 8K, kitu ogé sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!