imah » wartos » Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross
The anyar Decimator-Desain 12G-cross

Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross


AlertMe

Decimator Desain inpo pencét
Pikeun release saharita

Ningali anyar 12G-cross dina Decimator nangtung SU4310 di NAB 2019 paméran 8th - 11th April,
Las Vegas Konvénsi Center, AS


Decimator Desain announces a 4K Palang Parabot Parobah: 12G-cross

The anyar Decimator-Desain 12G-cross

8th April 2019:
Decimator Desain geus meluncurkan produk anyar pikeun manjangkeun rentang converter maranéhanana. Ngawangun on crossconverters maranéhna aya, anu anyar 12G-cross nawarkeun rojongan 4K nepi ka 4096 × 2160 di 60p, ngembangna di versatility tina rentang.

12G-cross: Decimator Desain'S anyar 12G-cross ngamungkinkeun boh tina HDMI atanapi SDI outputs janten sakaligus
sourced ti boh HDMI atawa input SDI atanapi mesin skala 4K anyar. Mesin skala 4K bisa disetir ku
boh SDI atawa HDMI input, ngarojong flipping horizontal jeung / atawa nangtung tur bisa dikonci pikeun boh SDI, HDMI
atawa input Genlock.

The 12G-cross mangrupakeun leutik (4.2 "x 5.1" x 1.2 "), kakuatan low, converter portabel encased dina aluminium tugas beurat padet
hal sarta henteu ngandung hiji kipas ribut, sahingga ka dipake ampir sagala lingkunganana.

The 12G-cross pitur nu opat modus handap:

  1. HDMI mun SDI bari sakaligus jalan ngarobah SDI ka HDMI
  2. HDMI ka HDMI bari sakaligus jalan ngarobah SDI ka SDI
  3. HDMI mun SDI na HDMI
  4. SDI ka SDI na HDMI

Decimator Desain'S engine skala 4K anyar bisa skala jeung / atawa pigura laju ngarobah antara salah sahiji 57 handap

format:

  • (3840 atanapi 4096) x 2160p50 / 59.94 / 60 via HDMI atanapi 12G-SDI
  • (3840 atanapi 4096) x 2160p30 / 29.97 / 25 / 24 / 23.98 via HDMI atanapi 6G-SDI
  • (1920 atanapi 2048) x 1080p50 / 59.94 / 60 via HDMI atanapi 3G-SDI tingkat A atawa B
  • 1920 x 1080i60 / 59.94 / 50 via HDMI or HD-SDI
  • (1920 atanapi 2048) x 1080p30 / 29.97 / 25 / 24 / 23.98 via HDMI or HD-SDI
  • (1920 atanapi 2048) x 1080psf30 / 29.97 / 25 / 24 / 23.98 via HD-SDI
  • 1280 x 720p60/59.94/50/30/29.97/25 via HDMI or HD-SDI
  • 1280 x 720p24 / 23.98 via HD-SDI
  • 720 x 480p59.94 atanapi 720 x 576p50 via HDMI
  • 720 x 480i59.94 (NTSC) atanapi 720 x 576 (PAL) via HDMI atawa SD-SDI

Anu mangrupa endah 3249 mungkin conversions format!

The 12G-cross ogé ngarojong 3G-SDI tingkat A jeung B, sahingga pikeun konversi antara duanana.

The 12G-cross mangrupakeun produk sabenerna portabel anu incorporates hiji layar LCD jeung kontrol tombol Sistim-to-pamakéan gampang.

Hal ieu méré aksés gampang ka ciri beredar tanpa ngagunakeun pajeulit LED / kadali tombol, saklar dip, atawa

ngabogaan mawa sabudeureun komputer pikeun ngarobah setting basajan.

12G-cross: $ 495.00 tambah pajeg lokal sarta pengiriman barang

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal fitur mangga buka www.decimator.com. E & œ.

Mangga buka Master distributor www.symbiosis.com/resellers keur nyepeng saham reseller lokal Anjeun.

Decimator Desain mangrupa parusahaan Australia anu dedicated ka ngarancang alat video kualitas luhur pikeun

umur digital. Netepkeun precedence di kualitas, alat-alat siaran ongkos-efisien, di Decimator Desain

urang butuh kareueus dina pangabisa kami mendesain keur mangsa nu bakal datang. alat-alat video digital kualitas luhur urang geus dipake ku

ngarah stasiun televisi di dunya. Urang narékahan pikeun nyieun alat-alat siaran anyar jeung inovatif anu

bakal nangtukeun standar pikeun jalan nu urang nempo televisi.

www.decimator.com

Simbiosis nu hiji distributor global pikeun pabrik inovatif dina forefront sahiji video profésional

industri. Simbiosis boga jaringan tina resellers sakuliah Éropah, Wétan Tengah, Afrika sarta Kalér jeung

Amérika Kidul, nyadiakeun klien jeung pisan pangalusna dina produk produksi video ti Decimator Desain.

Ngahubungan pikeun informasi salajengna:

Suzanne Mills - Operasi & Marketing Diréktur simbiosis iMedia Systems Ltd
Tel: + 44 (0) 1926 436930 (UK / Éropa)
Tel: + 1 (917) 725 2019 (AS)
surélék: [EMAIL PROTECTED]

***

Kontak pikeun émbaran pencét:
Suzanne Mills - Operasi & Marketing Diréktur simbiosis iMedia Systems Ltd
Tel: + 44 (0) 1926 436930 (UK / Éropa)
Tel: + 1 (917) 725-2019 (AS)
surélék: [EMAIL PROTECTED]

Mel Noonan
StylusMC
[EMAIL PROTECTED]

res luhur poto ku pamenta ka StylusMC.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!