imah » wartos » Diajar Kumaha janten Pamaké Komunikator Online Langkung Hadir dina Summit Hadiran
Summit Summit
Summit Summit

Diajar Kumaha janten Pamaké Komunikator Online Langkung Hadir dina Summit Hadiran


AlertMe

COVID-19 parantos ngadamel pidéo konferensi kabutuhan. Hatur nuhun kana jarak sosial, Zoom, Skype, sareng program obrolan video anu sanésna penting pikeun komunikasi sareng tim kerja. Masalahna, kalolobaan jalma henteu kedah nganggo alat konperénsi video janten remen komunikasi sareng anggota tim sareng batur kerja. Perjuangan anjeun sacara efektif pikeun komunikasi sacara online ngajadikeun hésé nyambung sareng jalma-jalma sareng sapertos pesen anjeun ditampi.

Sidang Sidang Summit tiasa ngabantosan éta ku ngajarkeun anjeun kumaha janten komunikator online anu langkung saé. Di handap ieu aya sababaraha alesan kunaon anjeun kedahna hadir Summit Summit ogé gambaran ngeunaan naon anu anjeun ngarep-arep diajar tina kagiatan atikan ieu.

Summit Summit

Summit Summit

Naha anjeun kedah hadir

The Summit Summit ngagaduhan seueur manpaat anu ditawarkeun. Henteu ngan ukur anjeun bakal ningkatkeun komunikasi online anjeun, tapi konperénsi ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pangwangunan profésional, kamekaran pribadi, sareng kolaborasi interaktif.

Ngembangkeun profésional

Kaahlian komunikasi sok diperyogikeun sareng Hadiran Summit fokus kana ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun komunikasi online. Kamampuhan sacara efektif pikeun nepikeun inpormasi online bakal ngabantosan anjeun langkung épéktip sareng efektif dina padamelan anjeun. Salaku juru berkomunikasi anu kompeten, anjeun tiasa janten asset anu langkung saé pikeun tim anjeun sareng ngagunakeun kaahlian anjeun pikeun maju dina perusahaan anjeun.

tumuwuhna pribadi

Joseph Pine sareng Fatima Doman mangrupikeun dua panyatur anjeun tiasa ngaharepkeun ngadangu tina waktos Summit Summit. Cukir nyaéta ngarang Pangalaman Ekonom sareng bakal ngabantosan anjeun ngartos kumaha pikeun ngarobih pangalaman customer ngalangkungan komunikasi online profésional. Pinas ngarti parobahan gancang jalma anu dihadapi ayeuna sareng hoyong masihan anjeun pakakas anu diperyogikeun pikeun ningkat sareng tumuhna dina jaman ayeuna anu henteu pasti.

Doman dipikanyaho pikeun méré kakuatan jalma pikeun ngahasilkeun pagelaran luhur dina pagawéan na dina kahirupan. Anjeunna mangrupikeun panulis Ketahanan Authentic jeung Kakuatan Authentic. Doman bakal museurkeun kakuatan komunikasi sareng bakal nguatkeun pemberdayaan pikeun ngabangsang kamampuan anjeun.

Kolaborasi interaktif

Sapanjang acara éta bakal aya patarosan sareng jajal pikeun anjeun milu aub. Pas ngembangkeun profesional ogé kalebet kasempetan latihan interaktif pikeun ngiringan sesi Zoom break out. Anjeun tiasa gabung kelompok kolaborasi leutik pikeun ngabahas komunikasi online langkung-langkung sareng langkung seueur ngeunaan gaya komunikasi pribadi anjeun.

Performance musik Live

The Presence Summit gemar ngajaga hal-hal anu meriah sareng bakal janten pagelaran halftime sareng pagelaran musik. Anjeun tiasa ngaharepkeun ningali G. Cinta ngalaksanakeun langsung salami éta kagiatan, sareng anjeun ogé bakal nampi wisata virtual anu pikaresepeun di kota New York City.

 

Gagasan, Sidang Summit dipinuhan ku presentasi kuat anu dirancang pikeun ningkatkeun kaahlian komunikasi online anjeun sareng nguatkeun kapercayaan anjeun. Anjeun bakal sumping ti acara anu nganggo jalan konci anu tiasa anjeun laksanakeun dina kahirupan kerja rutin.

Naon anu anjeun bakal diajar

The Presence Summit bakal ngajarkeun Anjeun tentang komunikasi, tapi ieu aya sababaraha conto ngeunaan naon anu anjeun tiasa ngarepkeun pikeun ngayakeun ieu kagiatan.

Prakték pidéo konperénsi hadéna

Diajar kumaha nyandak mangpaat tina rapat video penting sareng kumaha janten pamilon anu aktip. Hésé hésé nyarios salami sauran konperénsi pidéo kumargi anjeun gugup dina ngobrolkeun jalma anu sanés atanapi anjeun bajoang sareng téknologi. Ngartos ngeunaan prakték konperénsi video bakal masihan anjeun kayakinan pikeun nyarios sareng ngabagi ideu anjeun sanés waktos anjeun kedah gabung dina pidéo.

Gaya komunikasi

Naha anjeun terang jinis komunikasi naon anjeun? Panginten sanés waktos anjeun diajar. Pangertian anu kuat ngeunaan gaya komunikasi anjeun bakal ngabantosan anjeun terang kakuatan sareng kalemahan nalika nyarios ka jalma sanés. Sidang Sidang Summit bakal terang anjeun terang jinis komunikasi tina anjeun sareng ogé bakal ngabantosan anjeun ngartos cara ngagunakeun gaya komunikasi anjeun pikeun kauntungan.

Komunikasi Video

Komunikasi Video

Kumaha cara ngadamel presentasi anu kuat

Teknologi tiasa ngabantosan anjeun nganteurkeun presentasi anu kuat upami anjeun diajar ngagunakeunana kalayan leres. Diajar kumaha ngadamel presentasi anu pikaresepeun pikeun Zoom sareng pidéo pikeun ngahirupkeun pamiarsa anjeun sareng ngintunkeun pesen anjeun. Nyaho kumaha ngadamel presentasi anu saé anu jelas nyatakeun pesen anjeun bari tetep ngahibur jalma nyaéta katrampilan anu pasti aya kauntungan pikeun organisasi anjeun.

Ieu waktuna pikeun ngeureunkeun kasieun komunikasi online sareng pikeun nangkeupana. Ngadatangan Summit 2020 Summit pikeun janten juru komunikasi online anu langkung saé sareng teraskeun tujuan profésional anjeun. Vérsi live-stream acara éta gratis, sareng Pass Development Professional $ 50 ($ 25 upami anjeun ngagaduhan kasepakatan manuk-awal).

 


AlertMe