imah » wartos » Erik "Blu2th" Griggona Ngadaptarkeun Campuranna Nya Kalayan Sistem KRK

Erik "Blu2th" Griggona Ngadaptarkeun Campuranna Nya Kalayan Sistem KRK


AlertMe

Produser Grammy-nominasi Évolusi Sareng KRK ku Ngaronjatkeunana ROKIT 10-3 G4 Studio Monitor

Los AngelesJuni 2, 2020 --- Produser Musik multi-instrumental sareng multi platinum sareng penulis lagu Erik "Blu2th" Griggs parantos janten salah sahiji produsén sélulér anu paling luhur dina pertandingan. Musisi kanggo "salami anjeunna tiasa émut," Griggs paling terkenal pikeun nyerat sareng nyiptakeun "No Air" ku Jordin Sparks sareng Chris Brown, ogé pikeun karyana dina "Dreamgirls" soundtrack. Sapanjang genep taun katukang, Griggs parantos ngandelkeun rupa-rupa KRK Systems monitor studio sareng subwoofers nyandak musik na, sora sareng kreativitas pikeun tingkat salajengna. Kanyaah pikeun merek anyar mekar nalika anjeunna ningkatkeun ka KRK generasi pang anyarna 10 inci tilu-diménsi monitor studio pertengahan lapangan, ROKIT 10-3 G4s.

"Perkara anu paling kuring cinta ngeunaan monitor 10-3 KRK anyar nyaéta yén aranjeunna kirang fatiguing ti monitor sanésna anu kuring nyobian," saur Griggs. "Kusabab supir dilakukeun nganggo serat aramid kelas super, aranjeunna bener-bener tiasa nyandak teunggeulan, sareng aranjeunna ngatur tingkat SPL anu langkung luhur dibandingkeun persaingan. Sababaraha monitor produsén mangrupikeun kasatiaan tinggi, tapi anjeun tiasa niup sacara gampang. Kalayan KRK, kuring henteu pernah salempang pikeun aranjeunna anu héran, panyatur tiasa ngadamel naon waé anu kuring buang. Kuring ogé henteu kedah nyaluyukeun setélan EQ, aranjeunna biasana waé hoyongna kumaha atuh. "

Salian ti 10-3an, Griggs ogé ngandelkeun kana KLKL GRATIS 5 Professional Studio Monitor KRK anyar pikeun ngarékam campuran anu akurat di studio imahna. "The CLASSIC 5s ngagaduhan réspansi frékuénsi anu langkung ageung ti anu diarepkeun ti speaker lima inci. Studio di bumi abdi henteu pernah dirawat. Kalayan monitor KRK's 10-3 sareng KLASIK 5, kuring masih tiasa nampi réspon datar anu dipikahoyong, sareng campuran kuring kaluar hébat. Kuring ogé gaduh 10-3s anu dipasang dina orientasi horizontal, anu ngakibatkeun gambar stereo anu langkung lega. "

Ti saprak 2014, Griggs parantos ngagaduhan dalapan pasangan monitor studio KRK anu béda, mastikeun anjeunna tetep ngiringan anu pang anyarna sareng pinunjul tina perusahaan. "Kuring henteu ngagaduhan pangalaman anu langkung saé sareng perusahaan naon waé ti kuring parantos sareng KRK, sareng kuring henteu pernah ngaraosan peryogi mésér spiker produsén sanés. Ceuli kuring leres pisan ngasongkeun sora monitor studio KRK. Ogé, kuring ngan ukur nyampur unggal jinis musik sareng kuring nganggo KRK pikeun sagalana. Monitor ieu parantos janten pokok dina studio kuring. ”

Salian tiasa janten peminat studio monitor KRK, Griggs ogé mangrupikeun karanjingan kipas tina KRK salaku perusahaan. "Tim di KRK hebat pikeun digawe sareng; aranjeunna sok angkat mil tambahan pikeun mastikeun kuring ngagaduhan sadayana anu kuring peryogikeun. Abdi leres-leres hormat perusahaan anu ngajaga titik harga na jangkauan demografi anu lega, tanpa kualitas kompromi; KRK parantos ngajantenkeun padamelan anu hadé pikeun nyumponan kasaimbangan éta. Kusabab mampuh, sababaraha sigana KRK henteu solusi anu kualitasna luhur, tapi dibandingkeun persaingan, aranjeunna sonically unggul sareng tahan waktosna, sadayana tanpa rusak bank. "


AlertMe