imah » jobs » Eusi jeung Produksi Mitra

Bubuka proyék: Kandungan sarta Produksi Mitra


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Titik Made Pilem
location: New York NY US
Adobe premiere na Saatos Balukar. kaahlian pinter dina ngedit video, produksi pilem, fotografi, sarta desain grafis ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)