imah » wartos » Densitron nampilkeun tampilan UReady 2U di Inter BEE 2019

Densitron nampilkeun tampilan UReady 2U di Inter BEE 2019


AlertMe

Kent, Inggris, 8 Oktober 2019 - Densitron, hiji panyipta téknologi HMI, solusi tampilan intelijen Broadcast, sareng pamimpin global dina tampilan, monitor, sareng solusi komputasi anu aya, dinten ngumumkeun yén éta bakal ngenalkeun unit tampilan rak full UReady 2U pikeun aplikasi siaran di Hall 4, Stand 4414, di Inter BEE 2019 lumangsung di pusat konvénsi Makuhari Messe di Chiba, caket Tokyo, ti 13-15 Nopémber.

UReady 2U tiasa dianggo pikeun sinyal jeung gambar monitoring; salaku sistem kontrol multitouch sareng projected touch capacitive touch (PCT), atanapi duanana. Manfaatna nyaéta di 16.3 ”diagonal, UReady ngamungkinkeun sababaraha gambar video sareng tingkat audio ditingalikeun sabalikna.

Powered by Densitron's Aurora SBX ™, prosesor émosi papan tunggal, tampilan 16.3 ”ogé gaduh barisan tunggal fungsionalitas kancing anu diaktipkeun ku maya, 'ngarasa' sacara taktik ngagunakeun taktik téknologi haptic anu dirintis ku Densitron pikeun siaran éta industri. Ukuran tampilan tambahan mimitian ti 6.6 "nepi ka 28.5 ″ bakal dipidangkeun, masing-masing nawiskeun perumahan gampang sareng sambungan plug-and-play.

Densitron ogé bakal nampilkeun inpormasi inpormasi dinamis ti IDS anu nembé parantos diperyogikeun, anu salian ngalegaan jangkauan interaksi mesin manusa Densitron (HMI), ngamungkinkeun perusahaan pikeun masihan sareng nganteurkeun inpormasi canggih sareng tampilan inpormasi pikeun seni. jangkauan anu paling lega, sareng sanésna, aplikasi.

Diréktur Produk Densitron Global Martyn Gates ngungkabkeun, "Inter BEE mangrupikeun acara utama di daérah éta, ngalaksanakeun inovasi pang anyarna ngeunaan prosés ngahasilkeun, nganteurkeun sareng ngalaman eusi dina hiji hateup pikeun ngabutuhkeun kabutuhan profésional di Jepang, sareng internasional."

Densitron ogé bakal nunjukkeun hasil tina satru téknis sareng para ahli audio, Calrec, ku nunjukkeun IDS sareng Calrec's Brio12, a 48-input, konsol audio siaran leutik 12-fader, ningalikeun fitur anu kuat anu sami sareng dulur anu langkung ageung, Brio36.

Diréktur Pangembangan Bisnis Global Densitron IDS Rubenus nyarios, "kisaran Brio Calrec mangrupikeun konsol audio siaran digital anu paling kuat sareng ringkes dina kelasna. Kami ngarepkeun Inter Bee pikeun nunjukkeun integrasi seamless antara IDS sareng konsol anu diakrésikeun Calrec.

"Ngaliwatan antarmuka sareng protokol kontrol propriétasi Calrec salami acara, IDS bakal ngabales paréntah langsung langsung tina konsol Brio12, anu bakal nyorot intuisi ngeunaan IDS sareng masihan conto dunya nyata kumaha IDS tiasa panén informasi teknis tina jaringan siaran sareng ningalikeun inpormasi kritis dina langsung nyayogikeun fasilitas studio. ”

-Ends-

ngeunaan Densitron
Diadegkeun dina 45 sababaraha taun ka pengker, Densitron mangrupikeun ahli tampilan anu mendesain sareng manufaktur solusi HMI (Human Machine Interaction) anu ngarobih kana kabutuhan konsumén di sakumna dunya. Dina 2019, Densitron kaala produk Intelligent Display System (IDS) product sareng merk ti IPE Technologies. Gajah Mungkur gampang terpadu kana surfaces kontrol Densitron sarta nawarkeun sistem tampilan sareng kontrol sapinuhna anu bisa dipupuskeun, dumasar jaringan-kontrol sareng kadali anu logis sareng léngkah sareng kasumpulan Densitron urang aya. Urang kolaborasi sareng konsumén urang ngartos syarat husus sareng lajeng nyiptakeun produk anu diciptakeun pikeun nepikeun pamadegan. Dina bulan Nopémber 2015 Densitron parantos kaala ku Quixant plc anu mendesain sareng ngokolakeun solusi komputasi nu dioptimalkeun sareng monitor lolobana kana industri kaulinan global. Kalawan babarengan, Pausahaan boga kantor di Asia, Eropa jeung Amérika Kalér sarta ngarékayasa insinyur parantos didinya di sakuliah dunya, pendekatan global kami kana inovasi salawasna dikonci ku pangaweruh lokal anu luar lalos sareng pengarti kana syarat kultural. Produk urang tiasa kapanggih di rupa-rupa sektor kaasup siaran, médis, kaamanan, otomotif, signage digital sareng kaulinan. Informationmbaran langkung lengkep tiasa dipendakan di www.densitron.com.

Pencét kontak:
Becky Mekarwangi
Page Melia PR
Tel: + 44 (0) 7810 846364
surélék: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.