imah » diulas » Filmcraft Studio Gear Nyetél Standar Kasalametan COVID-19 Anyar Kanggo Korsi Diréktur

Filmcraft Studio Gear Nyetél Standar Kasalametan COVID-19 Anyar Kanggo Korsi Diréktur


AlertMe

Salila dua bulan, seueur parantos robih, sareng terang kana pandémik COVID-19 anu ayeuna, nyaéta korsi diréktur utama ka industri produksi, Pilem Studio Gear, parantos ngaluarkeun saran kaamanan pikeun korsi diréktur pamakean sareng pedoman disinfecting pikeun set anu aman. Ngaganti korsi sutradara anu ayeuna nganggo palastik henteu disarankan, sareng ieu kusabab plastik parantos kabuktosan janten alternatif anu pikareueuseun pikeun lingkungan urang dina hal biodegradasi. Ieu ngan ukur ningkatkeun ancaman poténsial virus. Panilitian anyar parantos ngajelaskeun kumaha stabilitas awét COVID-19 anu pangpanjangna nalika dina plastik atanapi stainless steel. Kai mangrupikeun bahan paling saniter nalika ngirangan daya hirup COVID-19, anu mendakan stabil dugi ka 7 dinten dina permukaan plastik padahal virus na lengkep henteu tiasa dideteksi saatos 2 dinten dina kai. Kusabab kai ngagaduhan sipat antimikrobial alami, éta parantos kabuktosan nguntungkeun sabalikna tina kajian ilmiah ngeunaan kumaha COVID-19 tiasa hirup pangpanjangna dina palastik, kaca, sareng permukaan stainless steel sakitar tujuh dinten.

Ukuran Kasalametan Diangkat

Cara munggaran anu munggaran nyaéta ngagaduhan set kanvas ngagantian seger pikeun korsi diréktur. gambaran ogé tiasa dikumbah nganggo sabun sareng cai sareng / atanapi disemprot ku disinféktan sareng / atanapi ngabersihkeun uap sareng dipasang deui dina korsi korsi. Sadaya anu diperyogikeun mangrupikeun cuci 5-menit sareng sabun, anu sacara efektif bakal ngancurkeun COVID-19 dina beungeut cai. Nu iconic korsi diréktur kai mangrupakeun pilihan idéal pikeun sét pilem salaku hasil tina versatility ieu.

Pilem Pamilik Gear Studio, Joe Iacobellis nyarankeun yén pendekatan beberesih pangsaéna pikeun korsi diréktur nyaéta:

  • Semprot sareng antiseptik sapertos Lysol sareng garing. Pangeringan biasana kurang tina 3 menit
  • Ngumbah kanvas ku cai haneut sareng hawa garing. Lolobana korsi diréktur kanvas didamel tina katun sareng nyeuseuh gampang. Nanging, kami henteu nyarankeun drying aranjeunna dina alat pengering sabab éta tiasa ngalembereh dowels palastik dina bagian korsi tina korsi. Ngeringkeun hawa disarankeun
  • Anggo steamer pikeun ngukus ngabersihan permukaan anu aman sareng henteu nganggo bahan kimia kasar. Kukus garmen, biasa dipendakan dina sét pilem sareng perusahaan nyéwa, mangrupikeun cara anu saé pikeun gancang maéhan baktéri atanapi virus, Uap na ngahontal suhu 212F anu cekap pikeun mupus virus anu aya dina kontak. Mangrupikeun metode anu pangsaéna sareng paling gampang anu tiasa sering diulang

Kualitas sareng daya tahan korsi sutradara sareng kualitas ieu parantos dijantenkeun pokok dina set studio salami 75 taun. Pigura kai tina korsi tiasa gampang diusap ku Lysol sareng / atanapi sapuan disinféktan anu sanés. The gambaran tiasa uap dibersihkeun kalayan henteu aya karusakan, sareng alesan éta kusabab kakuatanana kuat tina bahan anu kuat yén palastik palayanna kurang.

Nalika datang ka kaséhatan sareng kasalametan konsuménna, Pilem nyandak kasehatan sareng kabiasaan aranjeunna salaku tinimbangan utama. Sanaos aya karep pikeun balik deui ka normal, Pilem nyayogikeun prioritasna pikeun ngajantenkeun set salaku aman, aman, sareng bersih sapertos anu saé pikeun fase sapertos anu kajadian.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Filmcraft sareng langkah-langkah kaamanan anu dipikabutuh pikeun ngaréspon COVID-19, kunjungan filmcraftla.com.

sumberdaya:
doi.org/10.1016/S2666-5247(20)30003-3
www.healthline.com/health/how-long-does-coronavirus-last-on-surfaces
doi.org/10.4315/0362-028X-57.1.23


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)