imah » diulas » Studio Filmcraft Gear Parantos Anyar COVID-19 Standar Kasalametan Kanggo Korsi Diréktur

Studio Filmcraft Gear Parantos Anyar COVID-19 Standar Kasalametan Kanggo Korsi Diréktur


AlertMe

Salila dua bulan, seueur parantos robih, sareng terang kana pandémik COVID-19 anu ayeuna, nyaéta korsi diréktur utama ka industri produksi, Filmcraft Studio Gear, parantos ngaluarkeun saran kaamanan pikeun korsi diréktur pamakean sareng disinfecting pedoman pikeun susunan anu aman. Ngaganti korsi diréktur ayeuna nganggo plastik henteu disarankan, sareng ieu sabab palastik parantos kabuktosan janten alternatif anu parah pikeun lingkungan urang dina hal biodegradabilitas. Ieu ngan nambahan ancaman poténsial virus. Panaliti anyar parantos rinci ngeunaan kumaha tahanna COVID-19 anu pangpanjangna nalika dina palastik atanapi stainless steel. Kayu mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling kabersihan sabalikna pikeun ngaminimalkeun kamampuan COVID-19, anu kapanggih stabil dugi ka 7 dinten dina permukaan plastik sedengkeun virus éta henteu kaleresna saatos 2 dinten saatos kai. Kusabab kayu ngagaduhan sipat antimikrobial alami, éta kabuktian aya mangpaatna sabalikna kana kajian ilmiah kumaha COVID-19 tiasa hirup paling panjang dina palastik, kaca, sareng permukaan karét-baja dugi ka kira tujuh dinten.

Ukuran Kasalametan Diangkat

Cara munggaran anu munggaran nyaéta ngagaduhan set kanvas ngagantian seger pikeun korsi diréktur. gambaran ogé tiasa dikumbah nganggo sabun sareng cai sareng / atanapi disemprot ku disinféktan sareng / atanapi ngabersihkeun uap sareng dipasang deui dina korsi korsi. Sadaya anu diperyogikeun mangrupikeun cuci 5-menit sareng sabun, anu sacara efektif bakal ngancurkeun COVID-19 dina beungeut cai. Nu iconic korsi diréktur kai mangrupakeun pilihan idéal pikeun sét pilem salaku hasil tina versatility ieu.

Filmcraft Pamilik Gear Studio, Joe Iacobellis nyarankeun yén pendekatan beberesih pangsaéna pikeun korsi diréktur nyaéta:

  • Semprot sareng antiseptik sapertos Lysol sareng garing. Pangeringan biasana kurang tina 3 menit
  • Ngumbah kanvas ku cai haneut sareng hawa garing. Lolobana korsi diréktur canvases didamel tina katun sareng cuci gampang. Nanging, kami henteu nyarankeun ngeringkeun aranjeunna dina pengering sabab éta tiasa ngalelepkeun dowels plastik dina bagian korsi. Pangeringan hawa disarankeun
  • Anggo kukus kanggo uap ngabersihan permukaan kalayan aman sareng henteu nganggo bahan kimia anu atos. Pamilik baju, umumna aya dina sét pilem sareng perusahaan panyewa, mangrupikeun cara anu gancang pikeun maéhan baktéri atanapi virus, uapna ngahontal suhu 212F anu cekap ngabasmi virus anu aya hubunganna. Cara anu pangsaéna sareng paling gampang anu tiasa diulang sering

Kualitas sareng ketahanan tina sutradara diréktur sareng kualitas ieu ngagaduhan salaku pokok perdana dina set studio pikeun sakitar 75 taun. Bingkai kai tina korsi tiasa gampang disapu sareng Lysol sareng / atanapi wadah disinféktan sanés. The gambaran tiasa uap dibersihkeun kalayan henteu aya karusakan, sareng alesan éta kusabab kakuatanana kuat tina bahan anu kuat yén palastik palayanna kurang.

Nalika datang ka kaséhatan sareng kasalametan konsuménna, Filmcraft nyandak kasehatan sareng kabiasaan aranjeunna salaku tinimbangan utama. Sanaos aya karep pikeun balik deui ka normal, Filmcraft nyayogikeun prioritasna pikeun ngajantenkeun set salaku aman, aman, sareng bersih sapertos anu saé pikeun fase sapertos anu kajadian.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Filmcraft sareng langkah-langkah kaamanan anu dipikabutuh pikeun ngaréspon COVID-19, kunjungan filmcraftla.com.

sumberdaya:
doi.org/10.1016/S2666-5247(20)30003-3
www.healthline.com/health/how-long-does-coronavirus-last-on-surfaces
doi.org/10.4315/0362-028X-57.1.23


AlertMe