imah » wartos » Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. Debuts Cineline 2090 tripod System ka Pasar Éropa Dina IBC 2015

Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. Debuts Cineline 2090 tripod System ka Pasar Éropa Dina IBC 2015


AlertMe

Gedang huluna cairan (Éropa) LTD. DEBUTS

CINELINE 2090 tripod System ka pasar Éropa AT IBC 2015

Tujuan Anyar tripod System keur Mantuan Cinematographers Poto Kandungan Kreatif

Miller_2090_Cineline_LH_FAmsterdam, August 31, 2015-Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd., Pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, bakal debuting na System Cineline 2090 tripod ka pasar Éropa dina IBC 2015 (Nangtung 11.D30). Sistem tripod lengkep kaasup a anyar HD Mitchell Base 1-Panggung Galunggung tripod jeung HD Galunggung Ground Spreader mun pelengkap dina mantap Cineline 70 Kepala diangken. Sistim anyar ieu nyadiakeun cinematographers jeung stabilitas, tambah lemes jeung konsisten pan jeung tilts anu kudu, bari maturan portability tambahan sagala di hiji titik harga agrésif.

"Gedang dirancang dina Cineline 2090 tripod System keur husus minuhan kaperluan unik tur tantangan cinematographers nyanghareupan dina dasar poean," nyebutkeun Charles Montesin, jualan global sarta manajer marketing. "Marengan méré pamaké ngakses ka rupa setups na payloads, salah fitur tombol ekslusif kana sistem 2090 nyaéta kadali pungkur-dipasang dina bercahya di sistem urang Cineline 70 Kepala diangken. Hal ieu ngamungkinkeun sakabeh kadali kana ditempo sarta gampang disaluyukeun dina némbak lokasina di lokasi poék mana mata pelajaran anu hartina brightly "

The tinggi-kapasitas sistem leg-konci, deploying levers péngkolan-konci sareng peta konci / release gancang, kitu ogé basa tugas beurat ku diwangun-di tingkat gelembung tina tugas beurat HD Mitchell Base 1-Panggung Galunggung tripod nawarkeun setelan nu panggampangna tur gancang. Diwangun ku kakuatan sarta rigidity torsional nyandak on payloads beurat, sistem tripod 2090 boga kapasitas tina kilogram 4.5 (9.9 pon) kana 37.5 kilogram (82.5 pon), nyadiakeun stabilitas jeung kaamanan nalika ngarojong varying konfigurasi rigging. Dirancang pikeun setelan gancang tur tarik-handap, anu sturdy HD Galunggung Ground Spreader gampang nempel kana Galunggung tripod jeung anu optimal pikeun pamakéan dina surfaces datar.

Diwangun tina alloy tahan korosi, anu lightweight Cineline 70 Kepala diangken nawarkeun cairan precision kontrol sered canggih kalawan dimimitian ultra-lemes, titik lemes jeung sampurna transisi sered diagonal, kitu ogé sistim counterbalance kalawan "sagala-di-hiji-lokasi" perenah kontrol. Eta disetel ka nampung mountings kaméra industri-ngarah, kaasup Arri, Sony, RED, sarta Canon, Sarta eta oge ciri hiji platform kaméra Arri-cocog, sisi-loading marengan hiji pilihan, gampang-to-fit Mitchell Base adaptor pikeun nyocogkeun tradisional tripods Mitchell Datar Base. Sajaba ti, kapala cairan asalna dilengkepan hiji rentang ngageser nambahan ngamajukeun rebalancing gancang jeung seamless of geger dina nalika lénsa sarta aksesori parobahan ngahasilkeun sebaran beurat. Salaku hiji bonus ditambahkeun, hulu cairan nawarkeun dual samping mounts keur monitor jeung asesoris, kitu ogé asisten urang kotak hareupeun Gunung.

Jang meberkeun dilegakeun pilihan jeung kamampuhan anu Cineline 2090 tripod System, Gedang bakal showcase sababaraha asesoris Cineline nu bisa ditambahkeun kana ngaropea sistem kanggo kondisi shooting husus. Sadaya produk Gedang, kaasup nu Cineline 70 tripod System, boga ngarasakeun katuhu pikeun pamaké maranéhanana jeung datangna kalawan HARANSI tilu taun éksténsif, sakumaha Gedang nyaéta yakin dina umur panjang realibiliti na durability produk na '.

Ngeunaan Equipment Rojongan Kamera Gedang

Diadegkeun dina 1954, Gedang Kamera Rojongan Equipment desain, manufactures na delivers huluna cairan profésional sarta tripods kana industri pilem jeung televisi, nyadiakeun pangrojong pikeun operator kaméra ngarah di dunya. Celebrating leuwih ti sawidak taun di industri, Gedang mangrupakeun longtime, pamimpin global dina widang rojongan kaméra kontemporer sarta nyepeng patén munggaran keur desain sirah cairan pikeun kaméra pilem nu eta dicandak dina 1946. Dinten, tripod jeung kaméra sistem rojongan Gedang urang anu remen dipake dina mangsa gatherings éléktronik warta (Ing), éléktronik produksi lapangan (EFP), sarta aplikasi vidéo digital ku jaringan anjog di dunya, imah produksi, perusahaan, lembaga atikan sarta pamaréntah dina leuwih ti nagara 65 . Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nelepon + 61 2 9439 6377 atanapi mangga buka www.millertripods.com.


AlertMe