imah » wartos » Gedang Kamera Rojongan Equipment hires Joseph Bodas jadi Daerah Penjualan Manajer
Sony DSC

Gedang Kamera Rojongan Equipment hires Joseph Bodas jadi Daerah Penjualan Manajer


AlertMe

Sydney, Oktober 30, 2015-Gedang Kamera Equipment Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, nyaeta pleased ngembarkeun yen eta parantos hired Joseph bodas as Manajer Penjualan régional, Asia jeung Afrika. Bodas bakal miara jeung dilegakeun ayana garis produk Gedang dina wewengkon ieu.

Sony DSC

"Kami pohara bungah boga Joseph gabung tim Gedang," nyebutkeun Charles Montesin, jualan global sarta pamasaran manajer, Gedang Kamera Equipment Rojongan. "Pangalaman jualan éksténsif Na, digabungkeun jeung leungeun-on pangaweruh produk urang, bakal maju merek dina Asia jeung Afrika. Tumuwuhna sustained sahiji pasar ieu excites kami, sarta kami kasampak maju ka neraskeun komitmen urang pikeun nyadiakeun périferal kaméra kualitas pikeun pamaké urang di wewengkon ieu. "

Bodas miboga sajarah kuat di jualan, nu panganyarna dina pangecér ngarah Harvey Norman kompiuter. Salaku Kadua di Cas Manajer, anjeunna oversaw hiji tim anu junun dagangan, mintonkeun sarta jumlahna ageung pakakas stock. Anjeunna oge dibudidaya pasar lokal, anyar jeung munculna, kitu ogé dibantuan ku pamasaran sarta promosi. Bodas geus digarap kalawan Tiffen Cibeureum, produsén ngarah tina saringan fotografik, asesoris lénsa, software jeung asesoris kaméra pikeun konsumen na Imaging profésional, jeung industri gambar gerak jeung siaran. tanggung jawab na kaasup koordinasi demonstrasi produk sakuliah Éropa jeung Asia marengan ngajalankeun bengkel jeung latihan di eta pasar. Anjeunna oge geus digawé di siaran jeung imah rental pilem Lemac salaku Queensland Penjualan Manajer, dimana anjeunna dimekarkeun hubungan jeung pausahaan nasional jeung internasional.

"Kami pisan gairah ngeunaan unggal aspék industri pilem jeung televisi," nyebutkeun Yuda. "Salaku tripod pamaké Gedang salila sababaraha taun, abdi neangan ka janten titik tinggi dina karir kuring mangtaun kasempetan pikeun ngajual produk nu kuring sabenerna percanten."

Bodas ieu mimiti diwanohkeun ka Gedang di Channel 7 di Mackay, Australia, dimana, salaku operator kaméra jeung, pamustunganana, hiji sutradara produksi, anjeunna digawé kalawan parabot parusahaan dina dasar poean. Anjeunna engké dipindahkeun meunang TV, dimana anjeunna dilayanan salaku hiji eksekutif jualan iklan jeung, deui, dipaké produk Gedang.

"Kuring bisa jujur ​​meunang bungah ngawangkong ka customer ngeunaan pisan produk nu diteundeun kuring shooting keur taun nalika kuring digarap duanana warta jeung produksi pikeun Channel 7 jeung meunang TV," boasts Yuda. "Sabaraha urang bisa disebutkeun yen ngeunaan pakasaban maranéhanana? Kuring bakal kaanggo tantangan unggal dinten urang kalawan motto Gedang ngeunaan 'nu ngarasakeun katuhu,' nyaho kuring boga rojongan hiji pausahaan nu aya dina motong-ujung téhnologi kaméra-rojongan ".

Ngeunaan Equipment Rojongan Kamera Gedang

Diadegkeun dina 1954, Gedang Kamera Rojongan Equipment desain, manufactures na delivers huluna cairan profésional sarta tripods kana industri pilem jeung televisi, nyadiakeun pangrojong pikeun operator kaméra ngarah di dunya. Celebrating leuwih ti sawidak taun di industri, Gedang mangrupakeun longtime, pamimpin global dina widang rojongan kaméra kontemporer sarta nyepeng patén munggaran keur desain sirah cairan pikeun kaméra pilem nu eta dicandak dina 1946. Dinten, tripod jeung kaméra sistem rojongan Gedang urang anu remen dipake dina mangsa gatherings éléktronik warta (Ing), éléktronik produksi lapangan (EFP), sarta aplikasi vidéo digital ku jaringan anjog di dunya, imah produksi, perusahaan, lembaga atikan sarta pamaréntah dina leuwih ti nagara 65 . Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nelepon + 61 2 9439 6377 atanapi mangga buka www.millertripods.com.


AlertMe