imah » diulas » Bonneville Seattle Media Grup Undergoes Ngatur Organisasi Organisasi

Bonneville Seattle Media Grup Undergoes Ngatur Organisasi Organisasi


AlertMe

Kamus webster netepkeun kecap "ngarobah"Salaku" Pikeun ngarobih; nyieun béda; ngabalukarkeun ngarah tina hiji nagara ka nagara anu sanés. ”Euweuh anu kantos tetep sami, sareng anu pasti bisi aya The Bonneville Seattle Media Grup pengumuman panganyarna ngeunaan kumaha bakal ngalaman organisasi restructuring. Pengumuman ieu dilakukeun sateuacan minggu ieu dina Salasa, Agustus 20th, dimana opat diréktur anyar dipilih janten pimpinan jabatan:

  • programming
  • penjualan
  • ngabiayaan
  • Digital, Ngatur Kandungan sareng Hasil

programming

Diréktur Program dina 710 ESPN Seattle

Divisi programming bakal gaduh 710 ESPN Seattle Diréktur Program, Mike Salk transisi kana peran diréktur Pamrograman. Dina peran ieu Mike bakal jadi tanggung jawab ngawasi KIRO Radio 97.3 FM, 710 ESPN Seattle, jeung AM 770 KTTH produk radio.

Jual

Manager Jualan Umum di 710 ESPN Seattle

Divisi penjualan bakal dipingpin ku Cathy Cangiano, anu ogé damel di 710 ESPN Seattle salaku manajer penjualan. Dina peran diréktur penjualan énggal na, Cathy bakal neraskeun damel sareng 710 ESPN Seattle, sareng KIRO Radio 97.3 FM, AM 770 KTTH, sareng Radio Seattle Mariners, anu tiasa didangukeun tunein.

ngabiayaan

Controller di Bonneville Seattle Media Grup

Kontroller, Alison Lichtbach bakal janten sutradara keuangan énggal, anu bakal ngagaduhan anjeunna ngatur jabatan bisnis sareng operasi di jero Bonneville Seattle Media Group.

DIGITAL, KONTAK KOMPUTEN sareng REVENUE

Manajer Penjualan Umum, Bonneville Seattle - KIRO Radio

Peran diréktur digital anu anyar bakal diayakeun ku KIRO / Manajer Penjualan KTTH, Tina Sorensen dimana anjeunna bakal ngokolakeun eusi sareng pendapatan kanggo Bonneville Seattle Sipat Digital. Manajer penjualan umum, Ethan Kelly bakal nganggap manten lalakina dina KIRO / KTTH.

Nalika réstitusi masih dijalankeun, Diréktur Marin Brustuen bakal neruskeun mingpin jabatan SDM salaku mitra bisnis, bari manajer Bonneville Seattle Media Group sareng tanggung jawab dilegaan sapertos kitu Bryan Buckalew, bakal damel salaku Diréktur Program Radio kanggo KIRO, jeung Colleen O'Brien bakal mingpin jabatan berita KIRO salaku redaktur panata radio. Salaku hasil tina realignment panganyarna, posisi diréktur warta ayeuna sareng program pikeun KIRO Radio bakal tetep teu katetepkeun.

Naon Ngatur Ngadamel deui Kanggo Grup Media Bonneville Seattle

VP / Manajer Pasar, Grup Media Bonneville Seattle, KIRO Radio 710 ESPN, sareng Seattle 770 KTTH mynw.com

Henteu paduli saha anu ditempatkeun di jabatan mana, sababaraha prihatin bakal dironjatkeun nalika gugah anu lumangsung sareng tantangan anu bakal nuturkeun para sutradara énggal nalika pupuhu departemenna. Saatosna ulang dinten anu ayeuna, VP / Manajer Pasar Bonneville Seattle, Dave Pridemore kajawab éta masalah nalika anjeunna nyatakeun "Ieu kabuktian pamimpin dina organisasi urang anu siap pikeun tugas nantangna," "Éta inovatif sareng siap nyayogikeun pedoman nalika urang ngarepkeun masa depan produk audio sareng digital kami anu dinamis sareng jauh. Struktur anyar ieu ngajantenkeun kasuksésan kami di 2020 sareng saluareun teras angkat fokus kami dina usaha digital kami anu mustahil, sakumaha Bonneville Seattle ogé jabatan dina rohangan ieu pikeun ngahasilkeun pertumbuhan pamirsa anu penting sareng nganteurkeun ROI padet ka klien kami. "

Parobihan mangrupikeun faktor adaptasi anu kedah dilaksanakeun anu kedah lumangsung pikeun tumiba kajantenan dina organisasi naon waé. Kusabab kabentukna balik di 1964, nyaéta Bonneville International Corporation parantos dirobih seueur parobihan anu signifikan, anu parantos ngakibatkeun kasuksésan salaku pamimpin dina siaran radio sareng televisi. Ngaliwatan jangkauan anu luas, The Bonneville International Corporation parantos saé ngawangun, ngahubungkeun, ngawartosan, sareng ngagungkeun rupa-rupa komunitas sareng kulawarga di sadaya pasar nagara-nagara na, anu kalebet:

nu Grup Bonneville Seattle Media réstrukturing ogé bakal cangcaya ngalaksanakeun peran penting dina kumaha sukses Bonneville International tetep beroperasi dina industri siaran Radio sareng Televisi sacara utami. Pelantikan direktur anyar pikeun The Bonneville Seattle Media Group bakal épéktip langsung Senén, Agustus 26. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal panyusun ulang Bonneville Seattle Media Group, teras parios www.bonneville.com.


AlertMe