imah » diulas » Kumaha Podcasters Bisa Pasar Pasar Kreatifna @IBCShow

Kumaha Podcasters Bisa Pasar Pasar Kreatifna @IBCShow


AlertMe

Kreativitas sanés ngan ukur kualitas anu aya di jeroeun urang. Dina istilah anu langkung luhur, éta dadasar pikeun ngadegkeun identitas hiji. Aya seueur cara pikeun hiji jalma pikeun ngawangun identitasna ngaliwatan kréativitasna. Ayeuna urang hirup dina umur anu leuwih berorientasi dina inovasi téknologi, urang gaduh hartos langkung ti ngan ukur cara ngémutan ka diri urang sareng swanten kreatif urang sadaya parantos aya dina diri urang anu sakarat janten didangu ogé ngemutan janten otentik sakumaha hasrat urang. komunikasi ngaliwatan éta merek tiasa berpotensi. Paduli dimana cita rasa atawa usaha kreatif urang ngabohong, lah liwat cinta urang nulis, lukisan, puisi, atanapi bioskop, cara anu paling efektif sareng expansive dimana urang tiasa ngalangkepan jangkauan brand anu langkung hébat tiasa dipendakan dina pamakean inovatif tina podcast.

Podcast henteu ngan ukur cara anu épéktip pikeun panyipta sacara terbuka nyuarakeun sora sareng otentik nganyatakeun ideu, éta ogé insentif anu hébat kana ngabantosan aranjeunna langkung saé pasar sareng dilebetkeun dina merek sora sora kreatif maranéhna tiasa janten. Kusabab jaman modern téknologi urang, prospek pikeun ngawangun podcast parantos janten langkung diaksés ku sababaraha platform sapertos NAB, jangkar, Libsyn, SoundCloud, sareng seueur pilihan anu langkung luar biasa didaptarkeun khusus pikeun ngabantosan seniman pikeun ngawartikeun kreativitas anu aranjeunna terang anu gaduh poténsi pikeun janten mérek anu hébat. Ayeuna, sanaos ngadegkeun podcast tiasa janten prosés anu kawilang sederhana, kanyataanna tetep dina raraga sagala kamungkinan anu bakal aya jangkauan merek, maka eusi seniman kedah seueur kualitas di tukangeun éta supados tiasa efektif.

Henteu paduli naon anu janten masalah anu urang pikahoyong, urang sadayana hoyong panginten pikiran anu paling intropektif dina poko anu nyarios, sareng pikeun ngalaksanakeun éta, mangrupikeun instruksi pikeun tetep digosok sareng teratur. Ayeuna, ieu sanés hartosna yén podcaster kreatif kedah nyetél skrip sareng hum kendang pamiarsa anu aranjeunna nuju nyobian ngawangun karasa anu nyababkeun jiwa anu tungtungna nyababkeun aranjeunna. Nanging, naon waé podcast anu ngahasilkeun pentingna tiasa hasil liwat kualitas eusina, sareng cara anu saé pikeun neuleuman eusi kualitas anu nyiptakeun podcast anu tiasa dipanggihan ku hadir IBC 2019.

IBC 2019 mangrupikeun acara hiburan, hiburan sareng téknologi. Konperénsi téknologi ieu diatur lumangsung September 13-19, 2019 di Rai Amsterdam, kalayan langkung pamer 1,700 sareng langkung pamiarsa 55,000 diwangun ti para produsén, produsén konci sareng pencét. Pikeun podcast naon waé anu hoyong mangtaun langkung seueur ngeunaan kumaha aranjeunna tiasa ningkatkeun podcast pikeun kamekaran mérek poténsial, maka IBC 2019 tiasa ngabantosan nyayogikeun platform pikeun aranjeunna pikeun dasarna pameran merekna, ngaluncurkeun produk, tumbuh jaringan hubungan maranéhanana, nalika aranjeunna kalibet kalayan konsumén poténsial sareng pamimpin industri anu terang sadayana léngkah-léngkah na ningkatkeun kreativitas anu diperyogikeun ngabantosan aranjeunna sareng podcastna tumuh. Ngadaptarkeun IBC 2019 bakal nyayogikeun seniman pikeun ngahubungkeun ideu anu aranjeunna parantos dilarapkeun dina sirahna pikeun taun ka pengker atanapi dua taun nyalira dina siksaan kreatif anu sepi sadayana aranjeunna sering dipikanyaho dina nimukeun.

Kalayan ngadatangan IBC 2019, panyipta naon waé bakal tiasa gaduh aksés ka paméran luar biasa anu dijadwalkeun hadir. Sababaraha ieu Pameran IBC 2019 di antarana:

IEEE Broadcast Téhnologi Society

nu IEEE Broadcast Téhnologi Society nyaeta organisasi berorientasi kaanggotaan. Ieu dibuka pikeun sadayana dina industri siaran sareng lapangan. Misi maranéhanana nyaéta pikeun ngabutuhkeun kabutuhan anggota salaku cara pikeun terus ningkatkeun pangaweruh profésional, sareng aranjeunna ngalaksanakeun misi ieu ku nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan hasil paniluan panganyarna sareng tren industri, anu ngan ukur tiasa ngabantosan dina nyayogikeun kasempetan pendidikan sareng jaringan pikeun panyipta sareng merek anu badé ngawangun. Ku mariksa BTS di Aula 2 - 2.A60,Aula 8 - 8.F51, sareng Partners 'Pavilion, panyipta aspiring bakal ngagaduhan aksés kana jasa anu luar biasa sapertos latihan anu aranjeunna nawiskeun, warta ngeunaan bisnis sareng téknologi, prosés kerja na, sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan aranjeunna langkung hadé ngatur palanggan pikeun podcast na.

Hebat Inggris sareng Pavilion Kalér Inggris

Nalika datang ka pamasaran sareng perluasan, klienna tiasa dimanfaatkeun pisan ku ningali Britania Raya sareng Pavilion Kalér Britania sareng kumaha éta museurkeun ngabantosan jalma milih mitra bisnis anu pangpentingna dina téknologi pangpentingna di dunya ku nunjukkeun sajumlah produk, jasa, sareng téknologi. Paviliun ieu dirojong ku Jurusan Perdagangan Internasional (DIT), anu ngabantosan usaha berbasis UK pikeun mastikeun kasuksésanna di pasar internasional ngaliwatan panggunaan ékspor. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal kumaha techUK tiasa janten sumber anu saé cara anu pariksa pisan www.techuk.org jeung www.great.gov.uk/international/. Aranjeunna bakal di Aula 5 - 5.B48, Aula 8 - 8.B38, Aula 10 - 10.A42.

AWEX - WALLONIA EXPORT AND INVESTMENT AGENCY

nu AWEX-Wallonia Export And Investment Agency kepala pangwangunan sareng ngokolakeun hubungan ékonomi internasional Wallonia. Spésialisasi dina perdagangan luar nagri sareng investasi asing, promosi Badan Wallonia sareng insentip inpormasi pikeun komunitas bisnis internasional sareng Walloon langkung saé ngawula nyayogikeun kaahlian kualitas dina perkawis promosi, ngajangkepkeun sareng nginpokeun calon investor. Ieu ngan ukur tiasa janten salah sahiji seueur pilihan pikeun pencipta pikeun ngajalajah kumaha aranjeunna salajengna tiasa tumbuh sareng dilegakeun dina merek sora kreatif aranjeunna antukna tiasa kalayan jenis anu leres. Awex bakal dilaksanakeun Aula 10 - 10.D31.

Ngiringan sareng mastaka anu disebutkeun, panyipta ogé bakal tiasa pariksa deui Beijing Pavilion anu bakal diayakeun di Aula 3 - 3.A21, jeung Koréa Korea in Aula 2 - 2.A31. Kanggo inpormasi anu langkung hadé ngeunaan kumaha panyipta tiasa kéngingkeun wawasan anu langkung hadé ngeunaan cara sacara efektif pikeun ngajantenkeun sora kreatif maranéhanana kana mérek ngaliwatan inovasi podcast, aranjeunna tiasa kunjungan show.ibc.org kéngingkeun sirah anu saé.


AlertMe