imah » Lahirna eusi » JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow

JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow


AlertMe

Gordon Moore, dina 1965, diprediksi yen jumlah transistor dina IC atanapi chip anu ngarangkep kira-kira unggal dua taun, atanapi anu pajeulitna IC bisa dilegakeun éksponénsial ku béa lumrah kira-kira unggal dua taun. Sarupa oge dina 1950s, IBM ditembongkeun dina hard disk drive anu munggaran ukuranana dua kulkas kalayan 50 "x24" platters kanggo masihan 3.75MB panyimpenan data; kalayan versi 1956 na terpadu dina Sistim RAMAC 305 na nyepeng 5MB data na $ 10k per MB ($ 10 per MB). Minangka perbandingan, dintenna drive 8TB hargana sakitar $ 0.038 per GB ($ 3.8 x 10-8 per MB) sareng bade 100TB dina 3.5 dina. faktor faktor ku 2025, nurutkeun ASTC, tumuwuh dina 30% CAGR. Tingali bagan di handap.

Sareng katingal ngeunaan évolusi téknologi panyimpenan salila satengah abad katukang, hiji takeaway mangpaat tina komoditisasi sinambungna pajeulitna komponén sareng biaya sistem dibarengan ku kamajuan parangkat lunak sistem operasi operasi nyaéta péngkolan jauh tina proprietary, monolithic and vendor mahal dikonci-di solusi tina yesteryear diganti ku komoditi sourced hardware sareng kantos-ngaronjatkeun fungsionalitas, kinerja sareng téhnologi homogen dina bentang kalapa monopolistic. Pikeun kalan dirina, seueur pabrik gudang skala leutik sareng sedeng tos nambahkeun nilai kana sistem maranéhanana kaasup pilihan HDDs SAS / SATA, SSD sareng drive hibrid, custom ASIC ditingkatkeun kamampuhna, backplanes cableless sareng I / O NICs husus pikeun ningkatkeun kamampuan sareng pangparana; dipager sareng desain kipas hadé pikeun dissipation termal efisien sareng kontrol noise; RAID ganda, pasokan listrik-swappable sareng monitoring sarta leungeun-haratis pikeun ngaronjatkeun réliabilitas sareng MTBF, sareng ningkatkeun sistem software in-house / OEM pikeun ningkatkeun pungsi. Hasilna nyaeta sistem gudang nyadiakeun kinerja perusahaan, reliabiliti sareng fungsionalitas tingkat di fraksi biaya ngical paralatan tingkat luhur.

Hiji pausahaan sapertos anu nawarkeun sistem sapertos anu didasarkeun di California JMR Electronics, Inc. sareng dibanderol affordably maranéhanana Dual razia BlueStorTM Bagikeun Networked Panyimpenan Server Powered by euroNAS software OS.

Sasaran sareng tokna leutik pro-av, siaran / kabel /satelit, ngalirkeun média jeung produksi produksi / ngahasilkeun produksi anu peryogi pikeun Ethernet-speed tinggi atanapi dumasar Serat, aplikasi anu berbelan luhur (dibagikeun gudang) anu merlukeun throughput anu saluhureunna, pangladén BlueStor SHARE idéal pikeun file porsi, load-balancing and fault- toleran email / web server / média streaming, digital A / V (Audio / Video) gudang workflow, HA klaster sareng nyadangkeun aplikasi panyimpenan. Dintenna nepi ka lima kali kurang kirang ti kurban kelas-perusahaan anu sanés, éta disadiakeun nepi ka kapasitas data 160TB dina padampung 3U sarta tiasa skala saluareun 1 PB kalayan unit sirah tunggal. Lisénsi sofwérna anu disayogikeun ti mimiti ngamungkinkeun kapasitas panyimpenan anu tanpa wates tanpa kabutuhan lisénsi.

"Pangladén jaringan generasi katilu urang janten jawaban urang pikeun IT administrator atanapi profésional A / V anu hoyong kéngingkeun anu lumaku, reabiliti sareng betah pamakean ti ngaran merk utama tapi seueur tumbu harga mahal," saur Josef Rabinovitz, présidén sareng CEO JMR. “Kurban saingan anu leuwih gedé nepi ka lima kali langkung mahal sareng henteu cocog sareng pangrojong simpangan file kami atanapi betah setelan sareng operasi. Pesaing anu leuwih leutik bertentangan pikeun cocog jeung harga kami sareng teu bisa cocog sareng kapastian pangwangunan sistem kami, kapercayaan sareng kinerja, sakumaha ogé pangrojong pre / sanggeus-penjualan anu terhatok ka-customer urang. Ku ngagabungkeun SAS RAID sareng berkas pungsi payunna server kana hiji unit, panyambungan pangladén panganyarna kami anu méré simpangan basajan, dipercaya, luhur pikeun jaringan konvergen, sahingga para nasabah kami henteu kawates kabisa dilegakeun aplikasi dina awan, lingkungan virtualized sareng clustered. "

Numutkeun kana Rabinovitz, pangladén panyimpenan BlueStor SHARE boga rarancang modulén anu dipaténkeun unik anu nganggo ngan dua kabel dina jalur data, ngaminimalkeun palarangan udara gagal. Rak 3U dipasang sistim SAS / SATA tiasa nampung genep belas 3.5 ″ atanapi 2.5 ″ SAS, SATA, atanapi Solid State Drive (SSD) mampuh nepi ka 1,800 MB / s ku drive SATA-III sareng 3,000 MB / s ngagunakeun SSDs sareng nepi ka 160TB kapasitas, sareng nganggo disk drive tos dipasang dina rambangan anu murah, murah, murah, geter-na ngaborong canisters disk drive pikeun integritas sinyal pang luhurna sareng udara saluran cai. Hasilna nyaéta temperatur drive nu leuwih handap, efisiensi operasi anu leuwih gedé sareng reliabilitas ekstrim.

Pangladén ogé nawiskeun seueur fitur fitur kaasup genep belas panyimpenan na disk drive SN / SATA 6Gb / s opat, opat (N + 1 ngonpigurasi) kaleuleuwihanan-laju gancang ngiringan-speed gancang cooling cooling, dual 620W (N + 1) hot- swappable power supply, dual 24-port 6GB internal SAS expanders, dual (opsional) PCle3.0 SAS hardware RAID Controllers, nepi ka genep palabuhan NIC 1Gb / s atanapi pilihan jaringan Dual / Quad 10GbE ieu, arsitektur saluran mémori quad, slot ékspansi PCIe, sareng motherboard pagelaran luhur ku 3.5 GHz quad-core Intel i7 CPU atanapi dual 8-core Xeon CPUs, sareng hiji IntelChipset Z97 Express.

Sajaba ti éta, server panyimpenan BlueStor SHARE SES 2.0 patuh tur nyayogikeun status disk na kagagalan real-time pikeun unggal drive bay sareng kadali panganteur pamaké fisik sareng indikator kanggo kakuatan sareng status cooling sareng alarm nu katingali sareng karungu, ditambah panel payun " on-off "jeung" ngareset "saklar.

Kombinasi SAS RAID sareng berkas-pungsi pungsi server kana hiji unit, anu panyimpenan BlueStor SHARE ngeusi peryogi sistem-sistem perusahaan anu luhur pisan badé sababaraha kali langkung sakedik sareng sistem-tungtung handap, anu henteu tiasa nawiskeun kinerja sareng reliabilitas sapertos sapertos. Server pangladén BlueStor SHARE sadia dina opat konfigurasi ekonomis, singket pagelaran luhur: (1) Business 64-bit; (2) Premium Ultra; (3) HA Cluster 64-bit na (4) Serat Channel Kluster. Konfigurasi Business 64-bit dasar nawiskeun rojongan RAID 1,5. Konfigurasi Klaster Premium Ultra sareng HA (High Availability), sareng pangrojong kapasitas gudang pangluhurna, nyadiakeun pangrojong sakabéh hardware RAID internal JMR urang, 10 Gb / s dina jaringan 802.3ad link aggregation (LACP), beban balancing sareng nambihan fitur failover. Produk HA Cluster (anu merlukeun pamakean server dual) nyaéta pamasangan-lingkungan anu nungtut dimana kinerja, kaamanan data sareng kasadiaan 100% anu kritis misi, sareng nyadiakeun fitur Premium Ultra anu mibanda kaleuleuwihan lengkep sareng aktip dina aktip aktip. Klaster Fiber Channel nawarkeun pangluhurna kasadiaan, reabilibilitas sareng kaamanan pikeun aset fasilitas. Naon deui, pamaké tiasa gaduh lisénsi gudang nu taya nganggo pameseran, teu saperti lisénsi 'bayar-ka-anjeun-balik' ti persaingan.

Sofwer panyimpenan server EuroNAS pangladén BlueStor SHARE anu kuat ngabogaan sababaraha fitur-fitur, anu matak pikaresepeun pikeun profésional IT na boh professional A / V, kaasup AFP, NFS, SMB / CIFS sareng FTP support; diwangun-di target iSCSI kalayan rojongan pikeun VMware ESX, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN; sareng udagan Fiber Channel kalayan rojongan pikeun VMware ESX, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN; réplikasi Asynchronous anu ngayakeun réplikasi simpenan kana server séjén; Snapshot replication that replicates live data gancang jeung reliabilitas; sareng titik-di-waktos snapshots anu cageur file kana kaayaan baheula. Leuwih khususna, software kalebet na:

Fitur Parabot Software EuroNAS

Hardware OS agnostik
Pabrik panyimpenan-legasi mindeng nganggo nagri proprietary jeung sistem operasi anu ngan ukur hurung dina hardware anu dimaksud. Sareng euroNAS, pangladén standar tiasa ngiru solusi neundeun anu sakapeung tapi sawaréh biaya.

Software-diartikeun Panyimpenan
EuroNAS fleksibel sareng ngarojong paling server dina pasaran tapi henteu peryogi peralatan logam bulistir. Canta tiasa dianggo salaku Perkakas Virtual Storage Cost-éféktif dina lingkungan anu virtualized sahingga pamaké tiasa nganggo panyimpenan anu aya pikeun ngawangun hal-hal anu leuwih gede.

Rojongan klien
euroNAS ngarojong sadaya klien utama sareng protokol anu asli. Gawéna sareng Microsoft Windows (XP, 7, 8, 10, 2003 / 2008 / 2012, Hyper-V), VMware ESX / ESXi, Apple MAC OS X incl. XSAN, StorNext, Citrix XenServer 5.x / 6.x, Linux.

aktif Diréktori
Server tiasa ngonpigurasi salaku anggota Active Directory Domain, pamaké sareng kecap akses bakal otomatis nyingkronkeun sareng domain anu. Sistem Administrator tiasa waé gampang ngatur pamaké sareng auténtikasi maranéhanana.

Rojongan SMB / CIFS
Produk euroNAS ngarojong ngaksés aitangan nganggo protokol SMB (Server Pesen Blok Pérsi 1, 2 na 3) / CIFS (File File Internet ilahar) pikeun klien Windows.

AFP Rojongan incl. Sorotan
Produk euroNAS ngarojong ngaksés biasa ngaliwatan AFP (Apple Filing Protocol) pikeun klien Apple. Salaku tambahan, EuroNAS Premium ogé ngarojong Spotlight, fitur canggih, anu nyandak milarian eusi anu gancang pisan. Indéksing tina kandungan éta dilakukeun dina pangladén, anu ningkatkeun kanaékan kinerja sarta nyingkahan beban ti Klién Mac.

Rojongan NFS
Produk EuroNAS tiasa dianggo pikeun ngaksés data liwat NFS (Network File System Protocol Protocol) pikeun klien Linux / Unix

Rojongan iSCSI
iSCSI nyaéta protokol jejaring panyimpenan dumasar IP, anu ngamungkinkeun kreasi disk maya (target iSCSI) dina server anu tiasa dianggo pikeun virtualization, gudang dibagi jsb. Teu merlukeun pangiriman kabel sareng jaringan dedicated husus dibandingkeun Fiber Channel target. Produk euroNAS ngarojong iSCSI, VAAI (vStorage API kanggo Array Integration) kanggo nyepetkeun VMWare na CHAP (Tangtangan-Peralaman Oténtikasi Protocol) pikeun kaamanan jaringan anu hadé.

Serat Channel Rojongan
Fiber Channel (FC) mangrupakeun téknologi panyimpenan anu gancang. Kalayan euroNAS, pamaké anu tiasa ngawangun hiji alat FC Storage anu bakal masihan perusahaan I / O sareng speed. Supportsta ngarojong laju nepi ka 16 Gb / s. Sareng SAN Cluster, éta tiasa nyumput data fasilitas anu ngamangpaatkeun protokol FC perusahaan.

Hybrid Cache-Tiering
EuroNAS Premium sareng Kluster HA bisa ngonpigurasi pikeun Tiering Cache. Improta nu ningkatkeun naek pangladen gudang ku cara ngagerakkeun dinamis data anu sering ditingali ka hiji alat anu leuwih gancang, anu pangleutikna sapertos sabagé SSD. Server gudang hibrid ieu bakal nyadiakeun kinarya I / O luhur sarta kapasitas anu leuwih badag dina waktos anu sami. Bakal sacara otomatis analisa mindahkeun data asup sareng ngalirkeun blok anu sering dipake sering kana disk (SSD) gancang. Nu leuwih panjang server na parantos nganggo, langkung efisien éta saatos jadi.

Ipis Awéwé
Penyediaan ipis mangrupa fitur EuroNAS Premium kanggo pangiptakeun jilid maya kalayan rohangan anu leuwih gabungan batan volume fisik (dumasar kana dasar euy-cukup sareng ngan dina waktu), dimana tempatna disiptakeun. Kauntungannana ieu migunakeun rohangan anu langkung efektif sareng modél anu langkung fleksibel, dimana sumberdaya tiasa diperpanjang nalika perlu.

Server Eunteung via Ethernet
EuroNAS HA Kluster nawiskeun kasadiaan luhur ku waktos nyata, réplikasi data kontinyu sareng sinkronisasi antara dua pangladén anu dibebaskeun. Duanana server ngandung data idéntik anu aman anu dikedalkeun, ku kituna dina kasus salah sahiji gagal, klien masih tiasa ngaksés data na. Ogé, tiasa waé nangtukeun sumberdaya anu mana waé anu kedah ngajalankeun dina sérverna, anu ngamungkinkeun para pamakean langkung efisien pangladén sareng kinerja anu langkung luhur dina waktos anu sareng. Sajaba ti éta, klaster HA ngarojong rupa-rupa layanan sapertos SMB / CIFS / AFP, Active Directory authentication (pikeun CIFS and AFP), NFS and iSCSI.

Server Eunteung via Serat Channel
EuroNAS SAN Kluster didasarkeun kana téknologi serat Serat pikeun nyiptakeun klaster kasadiaan luhur, kalayan inpormasi data input anu péngkolan anu saé pikeun jaringan panyimpenan sareng workflows A / V digital. SAN Cluster nganggo téknologi euroNAS SMART SAN MIRROR (eSSM), anu nunjukkeun réplikasi pangladén real-time canggih pikeun kaleuleuwihan.

snapshots
Snapshots ngameunangkeun pamaké sangkan salinan tunggal atanapi dijadwalkeun tina kaayaan pangsa dibagikeun / iSCSI / FC dina titik nu tangtu. Snapshot ngawengku konfigurasi na disk data anu, upami diperlukeun, tiasa dibalikeun kana kaayaan dibagikeun dina titik nalika kasotongan dijieun.

Server Singkronisasi
Server Synchronization nyaéta hiji pakakas canggih, anu tiasa nransferkeun data dina jaringan lokal atanapi nganggo jarak anu langkung laun kalayan gancang. Salila nyingkronkeun data, upami anjeun nyalin koropak ageung, ukur berrobah hambatan dina koropakna anu nuju dialihkeun, anu sacara gedéna naekkeun kinerja sareng ngaheéat rubakpita. Fitur Réplika Snapshot nyandak anjeun nyalin "eusi beku" - ieu ningkatkeun konsistensi data nalika nyalin data anu cicing. Proyék sinkronisasi tiasa dijadwalkeun pikeun ngajalankeun poean atanapi jam.

Nyadangkeun klien
Fitur ieu dianggo kanggo ngadamel cadangan server NAS asing lianna ka server euroNAS.

Hardware RAID Rojongan
produk euroNAS ngarojong razia hardware sareng rupa pamasaran ti pabrik béda pikeun pagelaran RAID anu hadé. sérén euroNAS nawiskeun hardware manajemén alat RAID terpadu kalayan antarbeungeut sareng ngarojong béwara surélék. Alsota ogé ngawengku LSI Storage Management Agent kanggo manajemén anu langkung gampang.

Software Roider Rojongan
Solusi kaleuleuwihan sacara efektif pikeun dukungan sadaya tata perenah RAID utama kaasup RAID 0, 1, 10, 5, 6. Supportsta ogé ngarojong ékspansi kapasitas online, Hotspare Drive sareng email iber dina hal kagagalan disk.

Rojongan APC UPS
EuroNAS Server bakal otomatis mareuman server dina batré saeutik. Bewara instan via email anu dikirim dina balakan ngaruksakna. Alat UPS Jaringan sareng USB APC ogé dirojong.

Jaringan beungkeutan
Interfaces jaringan tiasa digabungkeun pikeun kaleuleuwihan gagal atawa kanaékan throughput.

email Bewara
EuroNAS bakal dikirim surat-émbaran dina kasus kagagalan disk / kakuatan, laporan singkronisasi, BPS atanapi bewara klaster.

Kumaha Fasilitas Paké Bagikeun
Dua fasilitas pos dikontak, La Grange Post jeung Bonténg & Company dina dua sisi AS. perhatoskeun naha maranéhna dibeuli JMR urang BlueStor SHARE na kumaha maranéhanana nganggo sistem. Southern California dumasar La Grange Post geus milih server panyimpenan parusahaan salaku hub gudang pusatna, salian nambahkeun ékspansi JBOD pikeun kapasitas 200TB ngawasa pertumbuhan hareup.

La Grange Post, nu dibuka panto na 2008, nyadiakeun pausahaan kandungan sareng produser kalayan sagala rupa layanan ti ngawangkong sareng pengiriman digital, kana video editing / audio sareng koréksi warna, saatos restorasi audio / pidéo, lagu asing anu luyu sareng mindahkeun pilem-ka-video . Fasilitas sareng cafak palanggan anu boga pangalaman, nganggo pangalaman dina siaran, sandiwara, perusahaan AV sareng program basis wéb, ogé kagunungan 4K off-line na bays editing on-line, kaméra lengkep sareng paket cahaya, ngembangkeun grafis, komposer musik aslina sareng kaayaan fasilitas sora -of-the-seni.

JMR urang BlueStor Bagikeun sareng sambungan 10GbE I / O serat, Powered by OS EuroNAS, tindakan minangka drive drive sareng Repository pikeun sadaya édit teluk La Grange, anu nganggo Mac jeung karanjingan platform software.

Numutkeun ka boga fasilitas Ayal Nitzan, "Kami nyéépkeun waktos kudu milari aset anu nganggo sababaraha drive sareng henteu sanggup ningali sagalana dina hiji lokasi atanapi jandéla GUI saméméh ngahijikeun sistem gudang JMR SHARE NAS. Syarat sistem kami kaasup sistem kahareup-buktina anu bakal tiasa nanganan bacaan / tulis panungtun nepi ka 4K gawean ti sababaraha teluk édit, gaduh gelar anu luhur pisan tina reliabilitas, fungsionalitas komprehensif, rojongan klien unggulan sareng harga lumrah. "

La Grange manten karajinan alatan sacara signifikan sateuacan mutuskeun JMR. Ditambahkeun Nitzan, "Sajaba ti tingkat anu dipiharepkeun hasil pangtebuan sareng kayakabilitas, urang miharep sistem anu tiasa ngadamel aplikasi-panyimpenan dibagikeun gedé-gedé sareng gaduh lisénsi software nu henteu ngeusi batre kami pikeun kapasitas gudang tambahan. Urang melong LaCie, OWC, Synology, HGST sareng ExaGrid sateuacan mutuskeun JMR sareng sistem BlueStor SHARE maranéhanana. Sistem JMR canggih, padet padet sareng dipercaya; tanaga rojongan maranéhna pisan pangaweruh, tur customer fokus; tur sistem geus kabuktian jadi basajan-to-install-na-pamakéan. Handap garis - win-win pikeun klien kami kusabab paningkatan anu penting dina efisiensi workflow sareng ROI gede pikeun kami. "

Sarupa oge, Beckley, Virginia Kulon berbasis Bonténg & Company ngagunakeun perusahaan BlueStor Bagikeun Networked Panyimpenan Server kalayan kapasitas 160TB salaku Repository panyimpenan pusatna pikeun Mac dumasar Final Cut Pro sareng After Effects.

Cucumber & Company, anu muka bukuna dina 2003, nyadiakeun usaha sareng produser ku sababaraha layanan anu ngawengku produksi video, desain wéb, multimedia pamasaran, sareng desain grafis sapanjang Nagara Gunung tur nasional. Pausahaan touts hiji tim berpusat pelanggan anu didebarkeun ku para redaksi video, operator kaméra, pilots drone sareng direksi live streaming anu mampuh produk-produk produksi vidéo palanggan kaasup komérsial mobil, vidéo palatihan korporasi, pidio promosi wéb, sareng panyaluran acara, -camera pucuk-kamampuan pikeun hirup acara live saloba rébu jalma online.

JMR urang BlueStor Bagikeun sareng sambungan 10GbE I / O serat, Powered by OS EuroNAS, tindakan minangka drive utama jeung Repository kanggo workflows produksi Cucumber & Company pos and produksi. Pamilik Fasilitas Dwane Muncy ngécéskeun tangtangan logistik sateuacan milih SHARE, "Urang wasted loba kaleungitan waktos kanggo milari aset di sababaraha drive atanapi anu misplaced, sareng kami henteu sanggup ningali sadaya dina hiji lokasi sateuacan masang server panyimpenan JMR NAS kana jaringan urang. Kinerja sarta kapasitas kami nganggo kalebatan dina sistem anu tiasa ngatur katerangan / maca syarat nepi ka pembayaran 4K anu-ayeuna tina sababaraha teluk édit, kagunaan anu gampang-to-pamakéan, ngagaduhan gelar anu luhur kalayan reliabiliti, alus teuing klien rojongan tur kalawan harga nu lumrah. "

Cucumber & Company ngulik seueur padagang sateuacan nguseup JMR sareng sistim BlueStor SHARE maranéhanana. Ditambahkeun Muncy, "Bagikeun dipariksa sadayana daftar syarat urang dina kualitas ngawangun, reliabiliti, kinerja sareng kapasitas, pungsi, harga sareng sanggeus penjualan. Kauntungan tambahan nyaéta yén sistem tiasa ngadamel aplikasi panyimpenan anu dibayékeun kalayan beurat-luhur sareng gaduh lisénsi parangkat lunak anu henteu ditékénkeun kapasitas gudang tambahan. Ieu produk luhur-kiyeu ti parusahaan-kelas dunya. Unggal kali kuring geus terang, JMR jeung tanaga pangrojong maranéhanana anu tiasa pisan kanyahoan, aya katuhu di dieu pikeun mantuan kuring ngabéréskeun masalah éta. "


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan