imah » Lahirna eusi » JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow

JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow


AlertMe

Gordon Moore, dina 1965, diprediksi yen jumlah transistor dina IC atanapi chip anu ngarangkep kira-kira unggal dua taun, atanapi anu pajeulitna IC bisa dilegakeun éksponénsial ku béa lumrah kira-kira unggal dua taun. Sarupa oge dina 1950s, IBM ditembongkeun dina hard disk drive anu munggaran ukuranana dua kulkas kalayan 50 "x24" platters kanggo masihan 3.75MB panyimpenan data; kalayan versi 1956 na terpadu dina Sistim RAMAC 305 na nyepeng 5MB data na $ 10k per MB ($ 10 per MB). Minangka perbandingan, dintenna drive 8TB hargana sakitar $ 0.038 per GB ($ 3.8 x 10-8 per MB) sareng bade 100TB dina 3.5 dina. faktor faktor ku 2025, nurutkeun ASTC, tumuwuh dina 30% CAGR. Tingali bagan di handap.

Sareng katingal ngeunaan évolusi téknologi panyimpenan salila satengah abad katukang, hiji takeaway mangpaat tina komoditisasi sinambungna pajeulitna komponén sareng biaya sistem dibarengan ku kamajuan parangkat lunak sistem operasi operasi nyaéta péngkolan jauh tina proprietary, monolithic and vendor mahal dikonci-di solusi tina yesteryear diganti ku komoditi sourced hardware sareng kantos-ngaronjatkeun fungsionalitas, kinerja sareng téhnologi homogen dina bentang kalapa monopolistic. Pikeun kalan dirina, seueur pabrik gudang skala leutik sareng sedeng tos nambahkeun nilai kana sistem maranéhanana kaasup pilihan HDDs SAS / SATA, SSD sareng drive hibrid, custom ASIC ditingkatkeun kamampuhna, backplanes cableless sareng I / O NICs husus pikeun ningkatkeun kamampuan sareng pangparana; dipager sareng desain kipas hadé pikeun dissipation termal efisien sareng kontrol noise; RAID ganda, pasokan listrik-swappable sareng monitoring sarta leungeun-haratis pikeun ngaronjatkeun réliabilitas sareng MTBF, sareng ningkatkeun sistem software in-house / OEM pikeun ningkatkeun pungsi. Hasilna nyaeta sistem gudang nyadiakeun kinerja perusahaan, reliabiliti sareng fungsionalitas tingkat di fraksi biaya ngical paralatan tingkat luhur.

Hiji pausahaan sapertos anu nawarkeun sistem sapertos anu didasarkeun di California JMR Electronics, Inc. sareng dibanderol affordably maranéhanana Dual razia BlueStorTM Bagikeun Networked Panyimpenan Server Powered by euroNAS software OS.

Sasaran sareng tokna leutik pro-av, siaran / kabel /satelit, ngalirkeun média jeung produksi produksi / ngahasilkeun produksi anu peryogi pikeun Ethernet-speed tinggi atanapi dumasar Serat, aplikasi anu berbelan luhur (dibagikeun gudang) anu merlukeun throughput anu saluhureunna, pangladén BlueStor SHARE idéal pikeun file porsi, load-balancing and fault- toleran email / web server / média streaming, digital A / V (Audio / Video) gudang workflow, HA klaster sareng nyadangkeun aplikasi panyimpenan. Dintenna nepi ka lima kali kurang kirang ti kurban kelas-perusahaan anu sanés, éta disadiakeun nepi ka kapasitas data 160TB dina padampung 3U sarta tiasa skala saluareun 1 PB kalayan unit sirah tunggal. Lisénsi sofwérna anu disayogikeun ti mimiti ngamungkinkeun kapasitas panyimpenan anu tanpa wates tanpa kabutuhan lisénsi.

"Server jaringan generasi katilu urang mangrupikeun jawaban kami ka pangurus IT atanapi ahli A / V anu hoyong kinerja anu sami, réliabilitas sareng gampang dianggo tina nami mérek utama tapi tanpa harga mahal," saur Josef Rabinovitz, presiden sareng CEO JMR. "Panawaran pesaing anu langkung ageung dugi ka lima kali langkung mahal sareng henteu cocog sareng jembarna pangrojong sistem file atanapi gampang dipasangna sareng dioperasikeun. Pesaing anu langkung alit bajoang pikeun nyocogkeun harga urang sareng henteu tiasa cocog sareng kateguhan konstruksi sistem urang, reliabilitas sareng kinerja, ogé dukungan pra / saatos-penjualan anu difokuskeun ku konsumén. Ku ngagabungkeun SAS RAID sareng fungsionalitas server file kana hiji unit, panerapan server pangénggalna kami nyayogikeun panyimpenan performa anu saderhana, dipercaya, luhur pikeun jaringan anu konvergénsi, ngamungkinkeun para nasabah urang janten teu aya watesna dina kamampuanna pikeun ngagedékeun aplikasi kana awan, lingkungan anu virtualisasi sareng dikelompokkeun. ”

Numutkeun ka Rabinovitz, server panyimpenan BlueStor SHARE ngagaduhan desain modular unik anu ngan ukur nganggo dua kabel dina jalur data, ngirangan watesan aliran udara sareng titik-titik kagagalan. Rak 3U dipasang sistem SAS / SATA tiasa nampung genep belas 3.5 ″ atanapi 2.5 ″ SAS, SATA, atanapi Drive Solid State (SSD) anu nambihan dugi ka 1,800 MB / s kalayan drive SATA-III sareng 3,000 MB / s nganggo SSDs sareng dugi ka 160TB kapasitas, sareng nganggo disk drive vertikal-dipasang dina dirancang-di lightweight, béaya rendah, geter-dampening disk drive canister pikeun integritas sinyal pangluhurna sareng aliran udara. Hasilna nyaéta suhu drive anu langkung handap, efisiensi operasional anu langkung luhur sareng reliabilitas anu ekstrim.

Pangladén ogé nawiskeun seueur fitur fitur kaasup genep belas panyimpenan na disk drive SN / SATA 6Gb / s opat, opat (N + 1 ngonpigurasi) kaleuleuwihanan-laju gancang ngiringan-speed gancang cooling cooling, dual 620W (N + 1) hot- swappable power supply, dual 24-port 6GB internal SAS expanders, dual (opsional) PCle3.0 SAS hardware RAID Controllers, nepi ka genep palabuhan NIC 1Gb / s atanapi pilihan jaringan Dual / Quad 10GbE ieu, arsitektur saluran mémori quad, slot ékspansi PCIe, sareng motherboard pagelaran luhur ku 3.5 GHz quad-core Intel i7 CPU atanapi dual 8-core Xeon CPUs, sareng hiji IntelChipset Z97 Express.

Salaku tambahan, server panyimpenan BlueStor SHARE patuh SES 2.0 sareng nyayogikeun kagiatan aktual disk / status gagal kanggo unggal drive bay ogé kadali antar muka pangguna fisik sareng indikator pikeun kakuatan sareng status pendinginan kalayan alarm anu katingali sareng anu tiasa didangu, ditambah panel payun " pareum "sareng" ngareset "saklar.

Ngagabungkeun SAS RAID sareng fungsionalitas server file kana hiji unit, sérpér panyimpenan BlueStor SHARE ngeusian kabutuhan antara sistem perusahaan paling luhur anu ngarobih sababaraha kali langkung seueur sareng sistem handap-handap, anu teu tiasa nawiskeun kinerja sareng reliabilitas sapertos kitu. Server panyimpenan BlueStor SHARE sayogi dina opat konfigurasi performa anu ekonomis: (1) Business 64-bit; (2) Premium Ultra; (3) HA Cluster 64-bit sareng (4) Fiber Channel Cluster. Konfigurasi dasar 64-bit Bisnis nawiskeun RAID 1,5 dukungan. Konfigurasi Kluster Premium Ultra sareng HA (Kasadiaan Luhur), kalayan dukungan kapasitas panyimpenan pangluhurna, nyayogikeun pangrojong pikeun sadayana JMR's internal RAID Controllers, jaringan 10 Gb / s kalayan 802.3ad link agregation (LACP), balancing load sareng nambihan fitur failover . Produk HA Cluster (anu meryogikeun panggunaan dual server) mangrupikeun pamungkas pikeun lingkungan anu nungtut dimana kinerja, kaamanan data sareng kasadiaan 100% mangrupikeun misi anu kritis, sareng nyayogikeun fitur Premium Ultra kalayan kaleuleusan lengkep sareng failover aktip-aktip. Kluster Serat Channel nawiskeun kasadiaan paling luhur, reliabilitas sareng kaamanan pikeun aset fasilitas. Naon deui, pangguna tiasa gaduh lisénsi panyimpenan tanpa wates sareng pameseran, teu sapertos lisénsi 'bayar-sakumaha-anjeun-lebet' tina persaingan.

Sofwer panyimpenan server EuroNAS pangladén BlueStor SHARE anu kuat ngabogaan sababaraha fitur-fitur, anu matak pikaresepeun pikeun profésional IT na boh professional A / V, kaasup AFP, NFS, SMB / CIFS sareng FTP support; diwangun-di target iSCSI kalayan rojongan pikeun VMware ESX, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN; sareng udagan Fiber Channel kalayan rojongan pikeun VMware ESX, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN; réplikasi Asynchronous anu ngayakeun réplikasi simpenan kana server séjén; Snapshot replication that replicates live data gancang jeung reliabilitas; sareng titik-di-waktos snapshots anu cageur file kana kaayaan baheula. Leuwih khususna, software kalebet na:

Fitur Parabot Software EuroNAS

Hardware OS agnostik
Pabrik panyimpenan-legasi mindeng nganggo nagri proprietary jeung sistem operasi anu ngan ukur hurung dina hardware anu dimaksud. Sareng euroNAS, pangladén standar tiasa ngiru solusi neundeun anu sakapeung tapi sawaréh biaya.

Software-diartikeun Panyimpenan
EuroNAS fleksibel sareng ngarojong paling server dina pasaran tapi henteu peryogi peralatan logam bulistir. Canta tiasa dianggo salaku Perkakas Virtual Storage Cost-éféktif dina lingkungan anu virtualized sahingga pamaké tiasa nganggo panyimpenan anu aya pikeun ngawangun hal-hal anu leuwih gede.

Rojongan klien
euroNAS ngarojong sadaya klien utama sareng protokol anu asli. Gawéna sareng Microsoft Windows (XP, 7, 8, 10, 2003 / 2008 / 2012, Hyper-V), VMware ESX / ESXi, Apple MAC OS X incl. XSAN, StorNext, Citrix XenServer 5.x / 6.x, Linux.

aktif Diréktori
Server tiasa ngonpigurasi salaku anggota Active Directory Domain, pamaké sareng kecap akses bakal otomatis nyingkronkeun sareng domain anu. Sistem Administrator tiasa waé gampang ngatur pamaké sareng auténtikasi maranéhanana.

Rojongan SMB / CIFS
Produk euroNAS ngarojong ngaksés aitangan nganggo protokol SMB (Server Pesen Blok Pérsi 1, 2 na 3) / CIFS (File File Internet ilahar) pikeun klien Windows.

AFP Rojongan incl. Sorotan
Produk euroNAS ngarojong ngaksés biasa ngaliwatan AFP (Apple Filing Protocol) pikeun klien Apple. Salaku tambahan, EuroNAS Premium ogé ngarojong Spotlight, fitur canggih, anu nyandak milarian eusi anu gancang pisan. Indéksing tina kandungan éta dilakukeun dina pangladén, anu ningkatkeun kanaékan kinerja sarta nyingkahan beban ti Klién Mac.

Rojongan NFS
Produk EuroNAS tiasa dianggo pikeun ngaksés data liwat NFS (Network File System Protocol Protocol) pikeun klien Linux / Unix

Rojongan iSCSI
iSCSI nyaéta protokol jejaring panyimpenan dumasar IP, anu ngamungkinkeun kreasi disk maya (target iSCSI) dina server anu tiasa dianggo pikeun virtualization, gudang dibagi jsb. Teu merlukeun pangiriman kabel sareng jaringan dedicated husus dibandingkeun Fiber Channel target. Produk euroNAS ngarojong iSCSI, VAAI (vStorage API kanggo Array Integration) kanggo nyepetkeun VMWare na CHAP (Tangtangan-Peralaman Oténtikasi Protocol) pikeun kaamanan jaringan anu hadé.

Serat Channel Rojongan
Fiber Channel (FC) mangrupakeun téknologi panyimpenan anu gancang. Kalayan euroNAS, pamaké anu tiasa ngawangun hiji alat FC Storage anu bakal masihan perusahaan I / O sareng speed. Supportsta ngarojong laju nepi ka 16 Gb / s. Sareng SAN Cluster, éta tiasa nyumput data fasilitas anu ngamangpaatkeun protokol FC perusahaan.

Hybrid Cache-Tiering
EuroNAS Premium sareng Kluster HA bisa ngonpigurasi pikeun Tiering Cache. Improta nu ningkatkeun naek pangladen gudang ku cara ngagerakkeun dinamis data anu sering ditingali ka hiji alat anu leuwih gancang, anu pangleutikna sapertos sabagé SSD. Server gudang hibrid ieu bakal nyadiakeun kinarya I / O luhur sarta kapasitas anu leuwih badag dina waktos anu sami. Bakal sacara otomatis analisa mindahkeun data asup sareng ngalirkeun blok anu sering dipake sering kana disk (SSD) gancang. Nu leuwih panjang server na parantos nganggo, langkung efisien éta saatos jadi.

Ipis Awéwé
Penyediaan ipis mangrupa fitur EuroNAS Premium kanggo pangiptakeun jilid maya kalayan rohangan anu leuwih gabungan batan volume fisik (dumasar kana dasar euy-cukup sareng ngan dina waktu), dimana tempatna disiptakeun. Kauntungannana ieu migunakeun rohangan anu langkung efektif sareng modél anu langkung fleksibel, dimana sumberdaya tiasa diperpanjang nalika perlu.

Server Eunteung via Ethernet
EuroNAS HA Kluster nawiskeun kasadiaan luhur ku waktos nyata, réplikasi data kontinyu sareng sinkronisasi antara dua pangladén anu dibebaskeun. Duanana server ngandung data idéntik anu aman anu dikedalkeun, ku kituna dina kasus salah sahiji gagal, klien masih tiasa ngaksés data na. Ogé, tiasa waé nangtukeun sumberdaya anu mana waé anu kedah ngajalankeun dina sérverna, anu ngamungkinkeun para pamakean langkung efisien pangladén sareng kinerja anu langkung luhur dina waktos anu sareng. Sajaba ti éta, klaster HA ngarojong rupa-rupa layanan sapertos SMB / CIFS / AFP, Active Directory authentication (pikeun CIFS and AFP), NFS and iSCSI.

Server Eunteung via Serat Channel
EuroNAS SAN Kluster didasarkeun kana téknologi serat Serat pikeun nyiptakeun klaster kasadiaan luhur, kalayan inpormasi data input anu péngkolan anu saé pikeun jaringan panyimpenan sareng workflows A / V digital. SAN Cluster nganggo téknologi euroNAS SMART SAN MIRROR (eSSM), anu nunjukkeun réplikasi pangladén real-time canggih pikeun kaleuleuwihan.

snapshots
Snapshots ngameunangkeun pamaké sangkan salinan tunggal atanapi dijadwalkeun tina kaayaan pangsa dibagikeun / iSCSI / FC dina titik nu tangtu. Snapshot ngawengku konfigurasi na disk data anu, upami diperlukeun, tiasa dibalikeun kana kaayaan dibagikeun dina titik nalika kasotongan dijieun.

Server Singkronisasi
Server Synchronization nyaéta hiji pakakas canggih, anu tiasa nransferkeun data dina jaringan lokal atanapi nganggo jarak anu langkung laun kalayan gancang. Salila nyingkronkeun data, upami anjeun nyalin koropak ageung, ukur berrobah hambatan dina koropakna anu nuju dialihkeun, anu sacara gedéna naekkeun kinerja sareng ngaheéat rubakpita. Fitur Réplika Snapshot nyandak anjeun nyalin "eusi beku" - ieu ningkatkeun konsistensi data nalika nyalin data anu cicing. Proyék sinkronisasi tiasa dijadwalkeun pikeun ngajalankeun poean atanapi jam.

Nyadangkeun klien
Fitur ieu dianggo kanggo ngadamel cadangan server NAS asing lianna ka server euroNAS.

Hardware RAID Rojongan
produk euroNAS ngarojong razia hardware sareng rupa pamasaran ti pabrik béda pikeun pagelaran RAID anu hadé. sérén euroNAS nawiskeun hardware manajemén alat RAID terpadu kalayan antarbeungeut sareng ngarojong béwara surélék. Alsota ogé ngawengku LSI Storage Management Agent kanggo manajemén anu langkung gampang.

Software Roider Rojongan
Solusi kaleuleuwihan sacara efektif pikeun dukungan sadaya tata perenah RAID utama kaasup RAID 0, 1, 10, 5, 6. Supportsta ogé ngarojong ékspansi kapasitas online, Hotspare Drive sareng email iber dina hal kagagalan disk.

Rojongan APC UPS
EuroNAS Server bakal otomatis mareuman server dina batré saeutik. Bewara instan via email anu dikirim dina balakan ngaruksakna. Alat UPS Jaringan sareng USB APC ogé dirojong.

Jaringan beungkeutan
Interfaces jaringan tiasa digabungkeun pikeun kaleuleuwihan gagal atawa kanaékan throughput.

email Bewara
EuroNAS bakal dikirim surat-émbaran dina kasus kagagalan disk / kakuatan, laporan singkronisasi, BPS atanapi bewara klaster.

Kumaha Fasilitas Paké Bagikeun
Dua fasilitas pos dikontak, La Grange Post jeung Bonténg & Kumpeni dina dua sisi Amérika Serikat pikeun ningali kunaon aranjeunna mésér JMR's BlueStor SHARE sareng kumaha aranjeunna ngagunakeun sistem. California kidul dumasar La Grange Post geus milih server panyimpenan parusahaan salaku hub gudang pusatna, salian nambahkeun ékspansi JBOD pikeun kapasitas 200TB ngawasa pertumbuhan hareup.

La Grange Post, nu dibuka panto na 2008, nyadiakeun pausahaan kandungan sareng produser kalayan sagala rupa layanan ti ngawangkong sareng pengiriman digital, kana video editing / audio sareng koréksi warna, saatos restorasi audio / pidéo, lagu asing anu luyu sareng mindahkeun pilem-ka-video . Fasilitas sareng cafak palanggan anu boga pangalaman, nganggo pangalaman dina siaran, sandiwara, perusahaan AV sareng program basis wéb, ogé kagunungan 4K off-line na bays editing on-line, kaméra lengkep sareng paket cahaya, ngembangkeun grafis, komposer musik aslina sareng kaayaan fasilitas sora -of-the-seni.

JMR urang BlueStor Bagikeun sareng sambungan 10GbE I / O serat, Powered by OS EuroNAS, tindakan minangka drive drive sareng Repository pikeun sadaya édit teluk La Grange, anu nganggo Mac jeung karanjingan platform software.

Numutkeun ka boga fasilitas Ayal Nitzan, "Kami nyéépkeun waktos kudu milari aset anu nganggo sababaraha drive sareng henteu sanggup ningali sagalana dina hiji lokasi atanapi jandéla GUI saméméh ngahijikeun sistem gudang JMR SHARE NAS. Syarat sistem kami kaasup sistem kahareup-buktina anu bakal tiasa nanganan bacaan / tulis panungtun nepi ka 4K gawean ti sababaraha teluk édit, gaduh gelar anu luhur pisan tina reliabilitas, fungsionalitas komprehensif, rojongan klien unggulan sareng harga lumrah. "

La Grange manten karajinan alatan sacara signifikan sateuacan mutuskeun JMR. Ditambahkeun Nitzan, "Sajaba ti tingkat anu dipiharepkeun hasil pangtebuan sareng kayakabilitas, urang miharep sistem anu tiasa ngadamel aplikasi-panyimpenan dibagikeun gedé-gedé sareng gaduh lisénsi software nu henteu ngeusi batre kami pikeun kapasitas gudang tambahan. Urang melong LaCie, OWC, Synology, HGST sareng ExaGrid sateuacan mutuskeun JMR sareng sistem BlueStor SHARE maranéhanana. Sistem JMR canggih, padet padet sareng dipercaya; tanaga rojongan maranéhna pisan pangaweruh, tur customer fokus; tur sistem geus kabuktian jadi basajan-to-install-na-pamakéan. Handap garis - win-win pikeun klien kami kusabab paningkatan anu penting dina efisiensi workflow sareng ROI gede pikeun kami. "

Sarupa oge, Beckley, Virginia Kulon berbasis Bonténg & Kumpeni ngagunakeun perusahaan BlueStor Bagikeun Networked Panyimpenan Server kalayan kapasitas 160TB salaku Repository panyimpenan pusatna pikeun Mac dumasar Final Cut Pro sareng After Effects.

Timun & Perusahaan, anu muka panto taun 2003, nyayogikeun bisnis sareng produsen sareng sababaraha jinis jasa anu kalebet produksi video, desain wéb, multimedia pamasaran, sareng desain grafis sapanjang Nagara Gunung tur nasional. Pausahaan touts hiji tim berpusat pelanggan anu didebarkeun ku para redaksi video, operator kaméra, pilots drone sareng direksi live streaming anu mampuh produk-produk produksi vidéo palanggan kaasup komérsial mobil, vidéo palatihan korporasi, pidio promosi wéb, sareng panyaluran acara, -camera pucuk-kamampuan pikeun hirup acara live saloba rébu jalma online.

JMR's BlueStor SHARE kalayan sambungan I / O serat 10GbE, didukung ku OSNNOS OS, janten drive sareng gudang utama pikeun produksi Timun & Aliran sareng pasualan produksi. Pamilik fasilitas Dwane Muncy ngajelaskeun tantangan logistik sateuacan milih SHARE, "Kami nyéépkeun waktos seueur milari aset di sababaraha drive atanapi anu salah tempat, sareng kami henteu tiasa ningali sadayana dina hiji lokasi sateuacan masang server panyimpenan JMR NAS kana jaringan kami. Persyaratan kinerja sareng kapasitas urang kalebet sistem anu tiasa diukur anu tiasa ngatasi sarat maca / nyerat dugi ka alur kerja 4K real-time tina sababaraha teluk éditan, fungsionalitas anu gampang dianggo, ngagaduhan tingkat reliabilitas anu luhur pisan, klien anu alus pisan dukungan sareng harga anu lumayan. "

Timun & Perusahaan nalungtik seueur padagang sateuacan mutuskeun dina JMR sareng sistem BlueStor SHARE na. Ditambahkeun Muncy, "Bagikeun diparios sadaya kotak sarat kami ngeunaan kualitas ngawangun, reliabilitas, kinerja sareng kapasitas, fungsionalitas, harga sareng dukungan penjualan. Mangpaat tambihan nyaéta sistem tiasa ngadamel aplikasi panyimpenan dibebaskeun saé pisan sareng ngagaduhan lisénsi parangkat lunak anu henteu ngeusi batre pikeun kapasitas panyimpenan tambahan. Ieu mangrupikeun produk anu paling terkenal ti perusahaan kelas dunya. Unggal-unggal kuring gaduh patarosan, JMR sareng personil pendukungna anu kawasa, aya di ditu pikeun ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah. "

 


AlertMe
Curtis Chan