imah » wartos » IBC2019: Jaringan TVU AI Téhnologi ngabantosan Panyiar Nyalikeun Kandungan Khusus ka Pamirsa ngalangkungan Workflows-Centric Centre

IBC2019: Jaringan TVU AI Téhnologi ngabantosan Panyiar Nyalikeun Kandungan Khusus ka Pamirsa ngalangkungan Workflows-Centric Centre


AlertMe

BARCELONA, SPAIN - Séptémber 5, 2019 - TVU Jaringan, pamimpin téknologi global sareng inovasi dina solusi IP live, bakal nunjukkeun solusi siaran Artipikasi canggihna, di IBC2019 (Hall 2, Stand B28) di Amsterdam. Parantos dilebetkeun kana sababaraha produk TVU, AI nuju pusat aliran aliran carita carita TVU-centric, anu ngajadikeun otomatis distribusi kontén sareng ngamungkinkeun siaran kanggo ngaropea - sareng ku kituna langkung saé monetisasi - aset média anu cicing sareng diarsipkeun.

Konsumén di sakuliah dunya parantos ngandelkeun solusi AI TVU asak pikeun ngagancangkeun produksi warta sareng distribusi. CNN Newsource, contona, nyayogikeun jaringan anu saémbarkeun dumasar IP-IP kalayan aksés ka warta warta, trending carita, sareng eusi video archival. Nalika diested liwat TVU MediaMind Appliance, feed livena ditingkatkeun sareng metadata real-time anu dilakukeun ku sora basis AI sareng téknologi pangenal wajah.

Hasilna, afiliasi CNN tiasa mendakan kontén langsung anu aranjeunna peryogi dina detik ku néang jalma anu dipikaresep, lokasi geografis, atanapi detil anu sanés dina metadata. Kalayan aksés anu langkung gampang pikeun eusi anu langkung pas, siaran sina nikmati produktivitas sareng tabungan waktos anu penting.

Konsumén dinten ieu ngagaduhan rupa-rupa platform pikeun ngonsumsi eusi sareng tiasa milih ningali carita dina smartphone, website, atanapi TV. Nanging, produksi siaran bersejarah sacara programmatic tinimbang carita-centric. Dina alur carita anu berpusat, sadaya aset média dibagi, kalayan eusi dikumpulkeun di lokasi pusat anu ngamungkinkeun mana wae kelompok produksi dina stasiun anu ngahasilkeun cara anu dipikahoyong pikeun panontonna. Kustomisasi eusi massa ieu kanggo pamiarsa hiji didorong ku Media 4.0.

TVU MediaMind tiasa ngajadikeun otomatis prosés distribusi kontén pikeun platform khusus, ti siaran tradisional ka situs média sosial, bahkan langkung éfisién. TVU CAS (Solution Caration Automation Solution), anu nyayogikeun jang nyokot gambar sareng metadata tag otomatis otomatis eusi video langsung, ngintegrasikeun sareng platform MAM utama kalebet AP ENPS, Dalet, sareng Primestream.

Solusi AI dumasar kontéks ogé dianggo sacara efektif dina TVU Transcriber, ladénan transkrip pidéo-to-téks nyata, waktos-ayeuna. TVU Transcriber tiasa nampilkeun téks kana aliran pidéo pikeun katutupan tertutup atanapi kabuka, ogé ngaluarkeun file kanggo tujuan pamariksaan. Nalika informasi caption penting pikeun patuh, data nyayogikeun metadata anu akurat sareng rinci, anu ogé ningkatkeun kamampuan milarian aset.

Antarbeungeut pangguna TVU MediaMind, anu tetep nguntungkeun tina upgrades biasa, nawiskeun akurasi akurasi sareng manajemén pangantenan, ogé databés Microsoft selebriti pameunteu anu langkung tina hiji juta selebriti. Pamaké ogé tiasa nambihan atanapi mupus ramo, ditambah milarian database nganggo poto. TVU MediaMind ogé nawiskeun tilu kali gancang laju antarmuka awan gancang pikeun sawangan video, ningkatkeun waktos rékaman dugi ka jam 24, sareng kecap konci néang-otomatis.

"Pembelajaran mesin sareng AI langkung ngan ukur buzzwords, sareng TVU ngagunakeun kakawasaan téknologi ieu pikeun nganteurkeun solusi 'studio cerdas' sareng ngalaksanakeun évolusi Media 4.0," saur Paul Shen, CEO TVU. "AI anu pangarah industri urang ningkatkeun efisiensi dina unggal tahapan ranté suplai média, tina jasa transkrip ka pamilarian feed live sacara real-time, anu nguntungkeun alur-alur carita-unggal jalma sadayana ti stasion pasar leutik ka jaringan internasional utama. Di IBC, kami ngarepkeun nunjukkeun pikeun hadirin kumaha AI jeung téknologi belajar mesin urang ngabantosan ngagancangkeun produksi warta sareng ngirangan biaya. ”

kira-kira TVU Jaringan®

TVU Jaringan ngagaduhan langkung konsumén 3,000 sacara global. The TVU Jaringan kulawarga transmisi IP na leyuran produksi hirup mere siaran sarta organisasi anu workflow kuat sarta bisa dipercaya keur ngadistribusikaeun eusi video hirup keur disiarkeun, online jeung platform mobile. TVU geus jadi bagian kritis sahiji operasi loba pausahaan media utama. The TVU Jaringan suite sahiji solusi geus dipaké pikeun acquire, ngirimkeun, ngahasilkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun-kualitas profésional live IP HD footage salaku bagian integral warta, olahraga sarta acara global utama. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com.


AlertMe