imah » wartos » Jaringan TVU Jaringan Anyar pikeun Produksi Sosial Ngahasilkeun Komunikasi Vokal-Real-waktos sareng Interaksi Diantara Produksi Crew sareng Bakat

Jaringan TVU Jaringan Anyar pikeun Produksi Sosial Ngahasilkeun Komunikasi Vokal-Real-waktos sareng Interaksi Diantara Produksi Crew sareng Bakat


AlertMe

VIEW MOUNTAIN, CA - 29 Mei 2020 - TVU Jaringan, pamimpin téknologi sareng pasar di IP sareng solusi pidéo live berbasis awan, dinten ayeuna ngumumkeun perkenalan Partyline, pamekaran groundbreaking pikeun produksi sosial. Kalayan Partyline, pamilon sauran tiasa ngahontal tingkat komunikasi sareng interaksi anu unik ti lokasi terpencil najan aya dina studio fisik anu sami nalika ngahasilkeun program live sareng pre-direkam. Partyline ngamungkinkeun tanaga produksi, bakat sareng alat pikeun kolaborasi jarak jauh sacara real waktos HD kualitas pidio sareng audio sareng pidéo anu nyingkronkeun sareng sampurna. Partyline nyieun debut salaku bagian integral tina TVU Producer anu meunang pangajén, solusi dumasar kana awan anu sederhana sareng skala pikeun produksi kualitas siaran sareng ogé bakal dilebetkeun dina ekosistem TVU pikeun dianggo sareng solusi TVU anu sanés.

TVU Jaringan diayakeun webinar dinten ayeuna, Jumaah, 29 Méi jam 10 enjing PT, pikeun ngumumkeun Partyline salaku bagian tina Produser TVU sareng nunjukkeun kamampuan pikeun produksi sosial. Video anu dirékam ogé bakal sayogi saatos parantos réngsé wéb dina situs wéb TVU.

"Panderak global COVID parantos ngaganjar dinamis ku gawé bareng TV, ngabutuhkeun bakat sareng téknis ngahasilkeun program ti ruang tamu maranéhna," jelaskeun TVU Jaringan'CEO Paul Shen. "Sajauh ieu, aranjeunna parantos ngandelkeun solusi videoconferencing kalayan gampang anu ngagaduhan watesan anu penting lamun datang ka produksi studio profésional, khususna pikeun kolaborasi tim anu leres. Tangtanganna nyaéta kumaha nyangking produksi produksi, tim téknis, bakat sareng alat-alat dina lingkungan studio virtual, bari ngahasilkeun anu lengkep HD/ 4K siaran kualitas kualitas siaran jarak jauh. Broadcast profésional butuh pangabisa berinteraksi sacara real-time nalika ngahasilkeun program dina nyinkronikeun sareng nyiarkeun audio sareng pidéo kualitas. Nalika kahontal, éta anu kami namikeun produksi sosial. Éta kudu deukeut sareng komunikasi dina jalma sareng interaksi jéntré. Produser henteu kedah netep pikeun nyusun hiji hal anu nyiptakeun karya penting pikeun langkung bagong. "

Lingkungan maya dina Partyline tiasa dilaksanakeun ku Real Time Interactive Layer (RTIL). Téknologi Peniaga StatMux Plus (IS +) dipatikeun TVU ngirimkeun kualitas sareng stabilitas anu saé, sareng RTIL nambihan lapisan interaksi sacara real-time. Sadaya pamilon dipasihan aksés kana Partai ngalangkungan URL anu dibagi, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun lalajo sadaya program program langsung sareng berinteraksi, ngabahas, ngontrol sareng ngiringan dina produksi sacara waktos, sapertos upami aya dina lokasi fisik anu sami. Hatur nuhun kana algoritma transmisi ISU TVU, pinuh HD/ Kualitas 4K sareng sinyal audio / pidéo anu disinkronisasi anu sampurna tiasa memenuhi tungtutan produsén video profésional.


AlertMe