imah » wartos » Joseph Electronics di 2017 NAB Tembongkeun

Joseph Electronics di 2017 NAB Tembongkeun


AlertMe

2017 NAB Tembongkeun titingali
Joseph Electronics
Booth C6648

Tote Caddy Series
Dina tampilan di 2017 NAB Tembongkeun bakal runtuyan Tote Caddy Joseph Electronics 'sistem sinyal-akuisisi optik-serat portabel pikeun Néng, SNG, sarta aplikasi sejenna di luar siaran (OB). Tote Caddies nawarkeun pilihan hadé pikeun gancang,, angkutan sinyal operator-deployed titik-ka-titik. Diwangun maké kasus pelikan terjal, unggal Tote Caddy mangrupakeun kompak, fungsi, sarta cuaca-tahan solusi serat pikeun crews warta na lapangan gawe di lingkung kasar. The Totes Caddies anu dirancang jeung kustomisasi dina pikiran, jeung leuwih ti 12 modul sadia nu bisa dicampurkeun jeung loyog kombinasi di ampir taya nyadiakeun éta count sinyal pasti diperlukeun pikeun aplikasi nu ditangtukeun.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/JosephElectronics/JE_Tote-Caddie-Set.JPG
Poto caption: Atur of Joseph Electronics Tote Caddies
Caddy transporter Series
Di 2017 nu NAB Tembongkeun, Joseph Electronics baris ngawanohkeun Caddy runtuyan transporter, hiji kulawarga anyar caddies serat transporter customizable keur dipake dina aplikasi jauh-nyiarkeun. The Caddy transporter runtuyan nyadiakeun nepi ka 18 sinyal tina 3G /HD/ SDI video uncompressed tambah opat liang tambahan nu bisa dipasangan kalawan pilihan modul séjén pikeun audio, telepon di antara kamar jeung kamar, video analog, genlock, MADI, sarta Ohi. Unggal transporter Caddy fungsi minangka sistem colokan-na-muter pikeun ngirim sababaraha video na audio sinyal ngaliwatan hiji serat optik tunggal. Diwangun bisa housed dina setting 5-RU, hiji tungtung sistem kasebut ditempatkeun di studio, ngirim sinyal ka Unit lianna di kamar kontrol. Ogé, dina Joseph Electronics ekslusif, saluran bypass ngamungkinkeun pamaké pikeun nambahkeun leuwih A / V sinyal data di boh arah.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/JosephElectronics/JE_Transport-Caddie_Front.JPG
Poto caption: Témbongkeun hareup Joseph Electronics Serat Caddy transporter Panyungsi pikeun WGBH

Poto Patalina: www.wallstcom.com/JosephElectronics/JE_Transport-Caddie_Back.JPG
Poto caption: Deui Témbongkeun of Joseph Electronics Serat Caddy transporter Panyungsi pikeun WGBH
DFT-JR Compact HD Solusi video Angkutan
Datang ka 2017 NAB Tembongkeun moal ningali Joseph Electronics 'DFT-JR, a, leyuran ongkos-efisien ci pikeun ngirim HD video leuwih serat. Bagian tina JFS Digital Serat Angkutan (DFT) seri, anu DFT-JR bisa ngirimkeun nepi ka 16 saluran pristine, 3G uncompressed /HD/ SDI video on hiji atawa dua serat single-mode, gumantung kana konfigurasi. Housed dina fanless dipager 1-RU kalawan suplai kakuatan kaleuleuwihan, nu DFT-JR tiasa ngarojong nepi ka dalapan modul dua-saluran pikeun nanganan saloba sinyal 16. Pamaké bisa kalayan gampang ngarobah arah unggal modul dua-kanal di sawah pikeun nampung parobahan-menit panungtungan. The DFT-JR ogé ngabogaan channel bypass, hiji fitur inovatif ngan sadia ti Joseph Electronics. Saluran bypass ngamungkinkeun pikeun nambahkeun leuwih video analog, sinyal angkutan audio, atanapi RS data, sarta kalawan versi dua-serat, pamaké ogé bisa nambahan sinyal Ethernet Gigabit.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/JosephElectronics/JE_DFT-16-Set.JPG
Poto caption: Atur of Joseph Electronics DFT-JR HD Unit video Angkutan
Custom rakitan Serat sarta perbaikan Certified
Joseph Electronics specializes di nyadiakeun rakitan serat custom keur industri siaran. na Neutrik opticalCON- na Lemo SMPTEtechnicians serat -certified bisa gancang fabricate rakitan tur kabel breakout ngagunakeun produk ti pabrik sambungan kabel premium kayaning Belden, Furukawa, sarta OCC. Joseph Electronics ogé perbaikan warung pabrik-dilatih jeung serat Certified siap dianggo dina sagala assembly sambungan kabel serat cacad atawa breakout, paduli produsén. ahli serat Joseph Electronics 'bakal asup leungeun dina 2017 nu NAB Tembongkeun nyorot kaahlian parusahaan di majelis serat sarta perbaikan di stan C6648.
Ihtisar parusahaan:

Joseph Electronics (Buyung) mangrupa stocking distributor otorisasi pikeun leuwih ti 100 Premier siaran tur pro merek A / V, jeung lokasi stocking dina duanana Illionis jeung California. Dina brand JFS, Buyung ogé desain, manufactures, sarta suplai inovatif solusi serat custom - kayaning Caddy Series, DFT Series, sarta gear 4K angkutan serat - pikeun siaran na integrators Sistim sapuk. Dilengkepan kaayaan-of-nu-seni lab serat staffed kalayan professional pinuh Certified, Buyung tiasa fabricate, nungtungan, atanapi ngalereskeun sagala konektor, assembly, panel, breakout, atawa panganteur di pamakéan kiwari. Buyung tos seueur industri siaran keur leuwih ti 65 taun sarta boga wawakil di California, New York, Colorado, Jorjia, tur London. Inpo ngeunaan Joseph Electronics bisa kapanggih dina www.josephelectronics.com.

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]% 20Products% 20at% 20the% 202017%[EMAIL PROTECTED]% 20-% 20https: //goo.gl/qJKXr0

Tuturkeun Buyung:

www.facebook.com/pages/Joseph-Electronics/126594410772799
www.linkedin.com/company/2441377?trk=tyah
twitter.com/JosephElec


AlertMe