imah » wartos » Pixel Power nambihan Kamampuh IP Terbatas Anu Henteu Tukang Kaget pikeun Playout Terpadu Terkenal StreamMaster

Pixel Power nambihan Kamampuh IP Terbatas Anu Henteu Tukang Kaget pikeun Playout Terpadu Terkenal StreamMaster


AlertMe

IBC2019, 13-17 September, Nangtung 7.A05: piksel daya parantos dinten ngumumkeun éta bakal nambihan kamampuan playout IP anu henteu dikomprés, dumasar kana SMPTE Kulawarga ST 2110 standar, kanggo téknologi playout StreamMaster parantos ngadeg na. Pamekaran asalna salaku kamajuan alami pikeun nyertakeun standar anyar dina platform téknologi anu ditetepkeun ku software: StreamMaster Media Processing and Oriumstrasi Gallium Workflow. Sapertos sadayana fungsina StreamMaster sareng Gallium, SMTPE ST 2110 bakal dirojong salaku solusi parangkat lunak naha dina premis atanapi virtualisasi di pusat data.

"Sanaos urang percanten SMPTE ST 2110 pasti arah arah jangka panjang anu leres, masih aya mileage standar sapertos ST 2022-6, ti saprak penyiar sapertos kamiripan sareng arsitéktur SDI, "saur James Gilbert, CEO. piksel daya. "Generasi anyar urang produk playout sareng pangiriman, kaasup automation, grafis sareng branding dumasar kana platform téknologi StreamMaster Media Processing anu tiasa gampang diropéa nganggo ukur software. Kalenturan dumasar-IP, platform playout sareng automation platform leres-leres nunjukkeun patutna - éta naha urang ayeuna ngaleupaskeun aranjeunna sareng siaran umum nasional di sakumna dunya. "

nu SMPTE ST 2110 Profesional Media Ngeunaan Jaringan IP anu diurus standar anu mangrupikeun faktor anu penting dina gerakan ka hiji protokol panyambungan berbasis IP umum pikeun industri média profesional. Dasar pikeun SMPTE Standar ST 2110 mangrupikeun Forum Layanan Video (VSF) Réknis Téknis pikeun Angkutan Unimén Uningan Erek Media Over IP (TR-03). The SMPTE Standar ST 2110 netepkeun gerbong, singkronisasi sareng katerangan ngeunaan aliran hakekat primér dina IP pikeun produksi realtime, playout, sareng aplikasi média profésional séjén.

piksel daya gaduh sajarah mubar tanah anyar sareng nanggung jawab tilu puluh taun ka pengker kanggo nyandak panyiar kana dunya sistem grafik anu didasarkeun PC nalika aranjeunna gancang ningkatkeun éparan saluran na. Salaku pangheulana dipasaran ku playout virtualisasi langsung dina méga di 2015, piksel daya ogé nyandak léngkah-léngkah munggaran pikeun nunjukkeun penyiar kakuatan sareng genah workflows dumasar kana aliran angkutan IP sareng aplikasi virtualisasi. Dina IBC2019, piksel daya bakal nunjukkeun kumaha si penyiar tiasa nguntungkeun tina pindah kana solusi anu ditetepkeun software pikeun produksi, playout, automation, branding sareng grafis.

piksel daya tiasa dipendakan di IBC2019 (Amsterdam, 13 - 17 September) dina posisi biasa na di Hall 7, Nangtung 7.A05.

###

kira-kira piksel daya
piksel daya nyadiakeun produksi inovatif grafik na sistem pangiriman playout terpadu pikeun siaran, luar pausahaan treuk siaran, fasilitas playout, imah pos produksi, tempat na kompléx olahraga. -Unggul pangajén branding na promosi sistem, grafik-sangkan switchers kontrol master urang jeung canggih grafik switchable sistem produksi ngawenangkeun produser pikeun nganteurkeun eusi hirup jeung pre-dirékam dinamis pikeun sagala SD, HD, 4k, mobile, online atanapi aplikasi interaktif.

piksel daya boga pangalaman 30 taun 'tina prowess rékayasa jeung kumawula ka rojongan customer anu geus nyieun eta pilihan kahiji industri di grafik, branding na playout. Kalawan leuwih ti 2500 pamasangan sakuliah dunya, konsumén kaasup siaran-ngarah pasar kayaning Al Jazeera, BBC, KBK, Disney, Papanggihan, Ericsson, ESPN, pokna, ViaSat na WDR.

Kalawan markasna perusahaan di Cambridge, Inggris, sarta kalawan kantor régional di Jukut Valley, California jeung Dubai, UAE, piksel daya boga hiji organisasi global sarta dirojong ku jaringan distributor well-dilatih jeung focussed.

piksel daya bisa ngahubungi online di www.pixelpower.com.

piksel daya ngahubungan:
Ngaran: Ciaran Doran
Judul: Exec VP
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 44 7775 581301

PR Contact:
Ngaran: Jennie Marwick-Evans
Parusahaan: Manor Marketing
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 44 7748 636171


AlertMe