imah » diulas » Lapisan Bumi Lapar Dianggo Produk Desain Blackmagic Di Festival Kudus

Lapisan Bumi Lapar Dianggo Produk Desain Blackmagic Di Festival Kudus


AlertMe

Nalika pamanggih hiji festival dikandung, maka nyiptakeun kreativitas pasti bakal dilebetkeun kana nyiptakeun naon anu kudu salawasna janten pangalaman anu ngabanting, sakumaha anu nyarios Brits. Manchester, festival Karajaan Suci Karajaan Inggris ngan ukur taun-taun ieu nalika dikaluarkeun dina sababaraha blackmagic, atanapi Blackmagic Desain janten langkung pas. Blackmagic Desain mangrupikeun perusahaan bioskop digital sareng produsén anu khusus nyiptakeun produk pidéo kualitas pangluhurna di dunya ti:

  • Kaméra pilem Digital
  • Ngarobih pidéo
  • Peletak warna
  • Routers
  • Ngawaskeun pidéo
  • Juru produksi langsung
  • Perékam Disk
  • Monitor Waveform
  • Sadayana scanner pilem

Sadaya produk ieu sareng langkung seueur usaha pikeun ngalayanan misi kreatif perusahaan dina nyayogikeun fitur pilem, produksi pos sareng industri siaran televisi produk kualitas pidéo pangsaéna dina pasaran. Blackmagic DesainFalsafah inti nyaéta ngabantosan kréativitas mekar. Upami aya hiji hal anu tiasa dilakukeun pikeun Blackmagic Desain, teras éta mangrupikeun salaku produsén pangembang dunya sareng produsén téknologi video kréatif, éta sanés pondok tina ngiringan ku cipta anu henteu terbatas. Kreatif kreatifitas anu sami ieu nunjukkeun dina Séptémber 2, 2019 di Festival Kudus Suci.

The Holy Ghost Festival diayakeun di London ExCel dimana langkung Kristian 30,000 ngariung dina naon anu mamang sareng wengi muji sareng ibadah. Fol Acara ngamungkinkeun para jalma henteu ngan ukur ngahiji dina ibadah spiritual, tapi ogé didamel salaku démo dina ngababarkeun tina Blackmagic Desain's sababaraha kaméra live produksi alur produksi, anu kalebet na Ursa Broadcast jeung URSA Mini Pro G2.

Lapar Bumi Lapar Sareng Blackmagic Desain Produk Dipasihan Dina Roh Kudus

Hatur nuhun ka Lapar Bumi Lapar, Festival Kudus ngabuktikeun malem luar biasa sanés ngan ukur kanggo seueur urang Kristen anu hadir, tapi demonstrasi hébat tina kumawula Hideung Magic Rarancang pikeun kualitas sareng stabilitas anu produkna dipikanyaho. Broadcast URSA sareng URSA Mini Pro G2 dibuktikeun janten luar biasa kumargi aranjeunna biasa nyandak eusi pikeun proyéksi layar ageung ogé live streaming.

Siaran URSA

Broadcast URSA aya dua kaméra dina hiji, ogé kaméra lapangan anu luar biasa pikeun ENG sareng karya program, sareng kaméra studio profésional. Broadcast tradisional bakal mendakan Broadcasting URSA boh anu cocog sareng fleksibel sabab ngagunakeun lensa sareng batré, sedengkeun ngaleungitkeun kabutuhan kartu media sareng format file anu dipanggihan dina kaméra langkung tradisional. Kaméra ieu ogé tiasa ngarékam kana kartu SD biasa bari nganggo format file umum anu sami anu aya dina sistem manajemén média siaran sareng paling parangkat lunak NLE. Broadcast URSA ogé ngabantosan penyiaran wéb kusabab tiasa damel bareng duaan saatos pasar HD lénsa sareng lénsa poto murah.

URSA Mini Pro G2

URSA Mini Pro G2 nyaéta kaméra pilem digital profésional anu ngagunakeun kualitas gambar 4.6K anu luar biasa kalayan fitur sareng kadali kaméra siaran tradisional! Kaméra generasi kadua ieu ogé ngagaduhan éléktronika anu érupain ulang anyar sareng Super anyar 35mm 4.6K Gambar HDR sensor anu ngagabungkeun pikeun méré pamaké anu leuwih luhur pigura laju syuting.

Produser sareng Diréktur: Lapar Productions Bumi

Sophistication téknologi produk ieu salajengna dijelaskeun ku Produsén Bumi Lapar / sutradara Jerry Curd anu nyatakeun éta "Konsép awal kuring nyaéta pikeun nganggo médan cethek URSA Mini G2 pikeun ngalengkepan jangkauan URSA Broadcast, sareng téori éta pasti dibayar. Pertandingan éta henteu bisa dibédakeun, sareng kusabab kendali operasional anu sami sareng protokol SDI Blackmagic pikeun kadali kaméra, kami tiasa ngaréparkeun kaméra sadayana nganggo hardware anu sami. "

Salian nganggo URSA Broadcast sareng URSA Mini Pro G2, Jerry nyebatkeun panggunaan a kantong kagenep Pawagam 4K, anu parantos diambah kana demonstrasi sakumaha saur anjeunna "Kami henteu pernah ngalamun dina kaméra ieu," "Tapi faktor beurat na bentukna nyababkeun kami mikir éta tiasa péstabil dina péstabilitas atanapi genggem dina panggung. Kami nganggo sistem nirkabel Cosmo sareng extender Hollyland dina kaméra panggung roving biasa kami, janten kami nyandak kaméra Pocket urang HDMI kaluaran kana éta. "

Kumisan tina ngalaksanakeun leres Blackmagic Desain'produk, anu kalebet Panyebaran wéb sareng software anu nyarupaan, Hungry Earth Productions ogé nyayogikeun tim di jero imah FOL kalayan feed anu dibebaskeun ku audio SDI, anu didamel pikeun ngabantosan acara live ka rébuan pamirsa di sakumna dunya. Grup SFL ngadamel sadaya tempat AV sareng proyéksi na, anu Curd nunjukkeun salaku hasil tina tim maranéhanana nganggo ATEM Télévisi Studio Pro 4K pikeun visi gaul. Salajengna anjeunna nyarios kumaha SFL nyandak feed 1080p50 kana 3G-SDI, ditambah genep komputer anu gaduh lirik lagu, playout VT, jam pikeun pamicara, sareng rupa grafis sanés pikeun proyéksi sareng relaying dina layar di tempat.

Kalayan pujian anu luhur sareng stellar ternyata, henteu aya kejutan anu asalna tina kecanggihan téknologi Blackmagic Desain sareng misi inti maranéhanana ngabantosan produksi pos sareng industri tivi janten industri saé kreatif.

Kanggo langkung seueur Inpormasi Hurung Blackmagic Desain sareng produk pidéo anu luar biasa, maka parios: www.blackmagicdesign.com/company/aboutus.


AlertMe