imah » wartos » Diréktur Lauren Iungerich ngagabung premanisme Gambar
Lauren Iungerich

Diréktur Lauren Iungerich ngagabung premanisme Gambar


AlertMe

Pencipta Netflix urang "Di abdi Blok" na MTV urang "kikuk" ngudag proyek iklan pikeun kahiji kalina.

Los Angeles - Lauren Iungerich, panyipta, produser eksekutif, diréktur jeung panulis ti rumaja populér komedi runtuyan Di abdi Blok na kagok, geus ditandatanganan kalawan Gambar premanisme pikeun ngagambarkeun salaku diréktur pikeun commercials na kandungan branded. Ieu nandaan heula waktu manehna geus miboga pawakilan pikeun proyék-proyék iklan.

Lauren Iungerich

Iungerich, anu nempokeun geus meunang pameget pilihan jeung panghargaan pilihan Rahayat diantara loba accolades lianna, geus kabuktian hiji juru dongéng consummate ku sambungan unik kana pasar nonoman, kaahlian anu premanisme Gambar produser eksekutif Jason Leuweung nyebutkeun aya dina paménta tinggi na narjamahkeun ogé mun iklan. "Kuring geus dipikawanoh Lauren keur lila jeung aku pisan impressed kalayan sagala yén Aisyah geus dilakonan," Leuweung observes. "Naon atuh neangan paling menarik, dina jihat pasar iklan, nya yén Aisyah teu saukur diréktur hiji, manéhna Éta panyipta a. Manehna tumuwuh eusi na manehna nyerat ".

"Manehna teh deeply di Ngepaskeun kalawan rumaja, teens déwasa ngora," manehna nambihan. "Manéhna brings pandang wanoja suksés urang ka pasar nu na ngahasilkeun karya anu geus langsung tur nyata. Nanaon geus gula-coated. nempokeun kabogohna anu ditulis ogé ... kacida alusna ditulis ".

Iungerich mimiti karir dirina salaku asisten jeung Academy Awardproduser -winning Arnold Kopelson. Manehna engké jadi panulis sarta diréktur, dipake dina proyék pikeun MTV, Disney / ABC jeung Warner naros, antara séjén. putus nya sumping di 2011 jeung perdana tina Kagok, pintonan manehna dijieun pikeun MTV. Centering on gadis rumaja anu gains dadakan, popularitas dihoyongkeun, acara jadi masif kritis tur ratings pencét. The New York Times disebut acara best of 2011. Dina 2013, éta meunang pilihan Award a Rahayat keur Paporit Cable Comedy. Iungerich dilayanan salaku produser eksekutif pikeun tilu musim, bari nulis na ngarahkeun belasan episode.

Di Blok abdi, Acara Iungerich dijieun pikeun Netflix, debut di 2018. Carita grup siswa SMA di South Central Los Angeles, Acara meunangkeun pameget pilihan Award pikeun pilihan breakout TV Tembongkeun. Ieu ogé ngumumkeun ku Netflix salaku "Binge diawaskeun" acara na lolobana 2018.

Iungerich nyebutkeun manéhna intrigued nalika manéhna ditilik ku Leuweung ngeunaan pursuing karya iklan. "Bagian pakasaban kuring salaku acara-runner nya éta nyieun dunya jeung carita yen urang nyambung ka," manehna nerangkeun. "The prospek tina nyieun carita nu nyambung urang keur produk jeung jasa eta sangkan kahirupan maranéhanana hadé sora senang jeung seru."

"Abdi bogoh sangkan carita ngeunaan jalma ngora," manehna nambihan. "The taun rumaja anu waktos paling visceral hirup. Ieu waktu firsts ... cinta munggaran, patah hati heula, merdika munggaran. Abdi ngarep pisan mawa leuwih kaahlian abdi dina jangka waktu nu hirup keur iklan. "

Manehna catetan anu manéhna impressed kalawan sukses premanisme Gambar 'di launching direksi séjén kalawan pilem jeung televisi backgrounds kana iklan. "Premanisme ngagambarkeun bakat luar biasa, kaasup Morten Tyldum, Dustin Lance Hideung, Anne Fletcher jeung Justin Simien," manehna observes. "Éta téh filmmakers éndah tur janten di parusahaan maranéhna pisan humbling. Ieu hiji ngahargaan janten bagian tina parusahaan sarua ".

Ngeunaan Gambar premanisme:

Gambar premanisme nyaéta parusahaan produksi-layanan pinuh lokasina di Venice, California. roster parusahaan ngawengku Dustin Lance Hideung, Nico Caicoya Fredrik Callinggard, Duane Crichton, Roderick Fenske, Anne Fletcher, Anders Forsman, Lauren Iungerich, Ergin Kuke, Jeff Aron Lable, Justin Simien, Mekarwangi Apan na Morten Tyldum. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nulis [EMAIL PROTECTED]

www.bullypictures.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!