imah » wartos » LTN Global maénkeun peran konci dina penyebaran pasar Next Gen TV

LTN Global maénkeun peran konci dina penyebaran pasar Next Gen TV


AlertMe

COLUMBIA, MD. - 29 Juni 2020 - LTN Global, pamimpin industri dina téknologi média transformasi sareng solusi jaringan angkutan pidéo ayeuna parantos ngumumkeun yén jasa angkutan na anu dianggo pikeun nyebarkeun komérsial munggaran ATSC 3.0 di Amérika Serikat di Las Vegas. Saatos peluncuran anu sukses dina tanggal 26 Mei, LTN Global ogé parantos janten pasangan jaringan transportasi anu dipikaresep pikeun Sinclair Broadcast Group sareng anak perusahaan na, ONE Media 3.0 salaku perusahaan nyangking pamutahiran téknologi siaran anu paling penting pikeun pasar TV anyar di Amérika Serikat.

ATSC 3.0 / Salajengna Gen TV mangrupikeun generasi standar standar pikeun siaran anu diciptakeun ku Komite Sistem Télévisi Advanced (ATSC). Eta diawalan ku opat stasiun TV Las Vegas anu dioperasikeun ku tilu kelompok siaran panggedéna di dunya kalebet Sinclair Broadcast Group sareng The EW Scripps Company. Penyebaran komersial multi-stasiun nagara munggaran tina Next Gen TV dirojong ku jaringan angkutan LTN. Jaringan laten anu tiasa dipercaya, sateuacana dianggo kanggo ngarobih deui saluran pikeun ngabebaskeun spéktrum anu ngajantenkeun siaran ATSC 3.0 sareng standar ATSC 1.0 anu tos aya.

"Salajengna Gen TV ngajantenkeun lengkep ngarobah pasar siaran ku nyayogikeun sababaraha kasempetan bisnis énggal kanggo siaran. Makeover ieu ngabutuhkeun urang pikeun ngasongkeun sadaya yayasan IP anu ngamungkinkeun ngamangpaatkeun spéktrum maksimal, "saur Mark Aitken, Sinclair VP Advanced Technology sareng ONE Media 3.0 Présidén. "Jaringan transportasi cerdas LTN nyayogikeun kami ka tulang tonggong anu ngamungkinkeun urang pikeun mulus sareng dipercaya sareng ngarobih TV sareng jasa data pikeun ngosongkeun spéktrum anu ngajantenkeun panyebaran ieu. LTN parantos dihubungkeun ka ratusan stasiun siaran, ngagampangkeun pikeun mitra dina ngabantosan ATSC 3.0 gulung dina masa depan. ”

Ayeuna dipikabutuh pikeun pasar TV sanésna ngaluncurkeun ATSC 3.0 pikeun neraskeun dukungan jasa sareng ATSC 1.0. Kusabab Komisi Komunikasi Federal (FCC) henteu ngagaduhan spéktrum énggal pikeun ATSC 3.0, stasiun siaran Las Vegas diperyogikeun "repack" kalayan ngatur perkawis spéktrum supados duanana ATSC 1.0 sareng ATSC 3.0 jalan dina waktos anu sami. Stasion KVCW Sinclair, afiliasi CW, parantos dirobih kana ATSC 3.0 sareng bakal nyiarkeun sadayana opat stasiun utama nalika tilu stasiun sanés anu bakal diteruskeun siaran di jasa ATSC 1.0 anu ditugaskeun federally pikeun sadaya opat stasiun antara aranjeunna.

"Kolaborasi anu suksés antara kelompok siaran ieu parantos ngalangkungan Next Gen TV ka Las Vegas, kalayan integral jaringan transportasi LTN Global pikeun ngabantosan aranjeunna ngahontal tonggak sejarah dina siaran ieu," saur Malik Khan, Co-Founder and Chairman Executive, LTN Global. "Kalayan panyebaranana ieu, pamirsa bakal teras-teras menikmati pangalaman nempoan langkung pribadi sareng immersive, sedengkeun siaran bakal milai kauntungan ti aliran pendapatan énggal. Kami ngarepkeun neruskeun gawé bareng Sinclair sareng Hiji Media pikeun ngabantosan pangiriman televisi énggal ieu kana sakumna pasar. "


AlertMe