imah » wartos » Margarita Campur Santa Monica ngéléhkeun 2015 Telly Awards

Margarita Campur Santa Monica ngéléhkeun 2015 Telly Awards


AlertMe

urlTilu Mixers Diakuan pikeun Spot Gawé

Panta Monica, CA (September 28, 2015) - Mixers Nathan Dubin, Jimmy Hite sarta Paul Hurtubise of Margarita Campur Santa Monica, hiji parusahaan FotoKem specializing di layanan pos audio keur commercials jeung média iklan, geus ngaranna winners dina 36th Taunan Awards Telly . Dubin earned a Silver Telly, anu ngahargaan pangluhurna, pikeun karyana ngeunaan "Sato" kanggo kia. Hite meunangkeun Perunggu Telly pikeun Nissan urang "The Ark," na Hurtubise nyandak Perunggu pikeun Hyundai urang "nyetir Tips jeung David Feherty". Katiluna mixers anu ngahormatan dina kategori Sora / Desain Sora pikeun kabel tv / multi-pasar komérsial régional.

The Telly Awards katarik ampir 12,000 éntri ti nagara 50 jeung loba nagara. Winners ngagambarkeun karya best of agénsi paling terhormat iklan, pausahaan produksi, stasiun televisi, operator kabel, jeung departemén video perusahaan di dunya.

"Sato" titik katimu ku Daud & Goliath, brings nu hamsters kia populér deui, waktos ieu di lab sains. A jolt sahiji kakuatan dina rohangan ieu panalungtikan nyiptakeun sagala-listrik kia Jiwa EV, sarta transforms a stray, Hamster biasa-ukuran kana hiji pikaresepeun, pinuh-ukuran nona Hamster. Hayang pisan ulang nyieun percobaan, anu hamsters kia nyandak mobil pikeun drive ka toko piaraan keur meunang leuwih "spésimén panalungtikan," bari Maroon 5 urang pencét single "Sato" ngajaga hiji upbeat, wirahma danceable kanggo karakter nu dagang urang.

Nissan urang Pathfinder nyolong sorotan dina Chiat Poé urang "The Ark". Salaku ramana jeung putri drive sanajan badai guludug torrential, aranjeunna sapatemon sato pilari panyumputan. Ahirna mobil anu dimuat up jeung sora tina sababaraha fauna béda, bari "The Sato indit di Dua ku Dua" muterkeun dina kasang tukang tempat.

Pikeun kampanye Hyundai Innocean urang, golf pro Daud Feherty ieu enlisted mun correlate tips ayun ku fitur tina Kajadian. Naha Ngahindarkeun hazards, nganapigasi nu fairways atanapi perfecting drive, Feherty geus diulas dina lapangan golf jeung sora geulis manuk na sagara, intercut kalawan klip fitur mobil urang.

Dubin, Hite na Hurtubise anu winners saméméhna tina Telly Awards. Aranjeunna bagian tina hiji tim campur kode-unggul pangajén dina Margarita Campur, nu ngawengku Jeff Levy, anu ogé geus meunang sababaraha panghargaan Telly saméméhna dina karirna.

"Urang téh bangga bakat kreatif tinggi-haliber sarta kaahlian urang geus dibawa bareng di Margarita Campur, sahingga fasilitas anjog keur desain iklan sora inovatif tur Pergaulan," tatan Senior Wawakil Présidén FotoKem urang Rand Gladden. "Dekade kami tina pangajén-unggul, layanan pos produksi global bisa attributed ka tim kami sarta prowess teknis di elevating seni tur karajinan sora".

Ngeunaan Margarita Campur

Margarita Campur, hiji parusahaan FotoKem, mangrupa sanggar-unggul pangajén kalawan istiméwa bakat di-imah na kaahlian nu nyadiakeun jasa audio keur commercials, branded hiburan, média digital, video games, radio, promos, sarta gandeng. Salian kaayaan-of-nu-seni Pergaulan kamar, fasilitas nu nawarkeun jasa pengawasan sora, épék sora kreasi, 5.1 campur kode, 3D Pergaulan, desain sora, sora leuwih, juru carios RDA, ISDN, sarta rupa-rupa kamampuan rekaman. Margarita Campur aya di Hollywood jeung Santa Monica. Nenjo, parusahaan FotoKem sejen, biasa spasi dina lokasi Santa Monica, nu augments solusi audio Margarita Campur urang ku rentang pinuh ku VFX, CGI sarta jasa gambar pagawean dina hiji hateup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.margmix.com.

Ngeunaan The Telly Awards

The Telly Awards diadegkeun dina 1979 sarta mangrupakeun pangajén Premier honoring lokal, régional, jeung commercials beredar TV kabel sarta program, anu finest video na pilem Productions, sarta commercials online, video jeung film. The ditilik sarta pangawasan panitia ieu comprised professional Industri luhur anu sagala winners kaliwat tina Silver Awards Telly.


AlertMe