imah » wartos » Maxon ngumumkeun Tilu-April April 3D & Motion Design Show

Maxon ngumumkeun Tilu-April April 3D & Motion Design Show


AlertMe

Maxon April 3D Motion Design Tembongkeun

Friedrichsdorf, Jérman - 7 April 2021 - Maxon nembé ngumumkeun jajaran panyaturna pikeun April na 3D & Motion Desain Tembongkeun, séri virtual anu hadir sacara bébas tina presentasi anu difokuskeun ku seniman pikeun seniman grafik 3D sareng gerak. Salila acara April anu diperpanjang, anu bakal dijalankeun ti 13 April 2021 dugi ka 15 April 2021, Maxon bakal ngayakeun presentasi tina kumpulan direksi kreatif anu kawéntar, desainer gerak, sareng sutradara animasi kalebet Doug Appleton sareng John Lepore, pikiran kréatip anu aya di tukangeun WandaVision, sareng Mike Winkelmann aka Beeple, anu ngamimitian gerakan "sapopoé" sareng nyanghareupan gerakan seni crypto anu didamel ku NFT nembé ngical sapotong na, "The First 5000 Days" kanggo $ 69 juta dina lelang. Acara na dimimitian tanggal 13 April jam 8:30 PDT sareng Maxon CEO David McGavran nyayogikeun berita perusahaan sareng pengumuman anu pikaresepeun. 

Presentasi kanggo sadayana Maxon Némbok Desain 3D sareng Gerak ngalir langsung sareng aya dina paménta teu lami saatos 3DMotionShow.com, Ogé Saluran Maxon YouTube. Pemirsa bakal tiasa berinteraksi sareng ngirim patarosan ngalangkungan obrolan pikeun sesi Q&A langsung sareng seniman.

Ngadaptarkeun 3D & Motion Design Show Reminders Ayeuna

Anyar pikeun April 3D & Motion Design Show, saha waé anu daptar pikeun panginget acara sareng jadwal presentasi dilebetkeun pikeun meunang langkung ti $ 10K dina hadiah raffle kalebet Dell Precision 5750 Mobile Workstation anu hargana $ 7,140.00 sareng MobileStudio Pro ti Wacom senilai $ 3,500.00. 

Diantara belasan presentasi hébat, sorotan kalebet: 

* Sadayana ditingalikeun PDT

 

  • Salasa, 8:30 p.m. - Maxon Berita sareng Pengumuman sareng CEO David McGavran
  • Salasa, 9:00 enjing - "Ngajalajah Bagian Bioskop 4D Anu Anjeun Henteu Kantos Nganggo sateuacanna" sareng Chris Schmidt
  • Rebo, 9:00 enjing - "WandaVision: MOE Tukangeun Pamandangan" sareng Doug Appleton sareng John LePore
  • Kemis, 1:30 - "Sapopoé LIVE!" sareng Mike "Beeple" Winkelmann
  • Pastikeun pikeun parios ieu jadwal lengkep

kira-kira Maxon
Maxon ngajantenkeun solusi perangkat lunak anu kuat, nanging tiasa dideukeutan pikeun panyipta eusi anu damel dina desain 2D sareng 3D, grafik gerak, épék visual sareng visualisasi. MaxonPortofolio produk anu inovatif ngabantosan seniman nguatkeun alur kerja kréatipna. Garis produk na kaasup anu meunang penghargaan bioskop 4D suite tina modél 3D, simulasi sareng téknologi animasi, rupa-rupa beureum Giant barisan éditor révolusionér, desain gerak sareng filmmaking pakakas, sareng produksi high-end, gancang pisan Redshift solusi Rendering.

MaxonTim na diwangun ku senang, jalma anu gairah anu percanten ngawangun sareng memberdayakeun komunitas seni anu suksés. Tina acara anu populér, inklusif dugi ka gratis Cineversity sumberdaya pendidikan, Maxon ngakuan yén ngembangkeun hubungan anu kuat sareng kréatip sareng ngabina pertumbuhan profesionalna henteu kapisah ku MaxonKamampuh cicing dina puncak tren industri sareng ngalayanan pelanggan anu langkung saé. 

Maxon mangrupikeun bagian tina Grup Nemetschek.

Pencét Kontak 

Nick Govoni 

Grup Media Zazil

(E) [email dijaga] 

(P) + 1 (978) 866-7354


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!