imah » wartos » McLaren Barcelona refuses insitu mun grab hiji klip 8k

McLaren Barcelona refuses insitu mun grab hiji klip 8k


AlertMe

McLaren Barcelona, ​​anu dealer yén sellsmany kalolobaan Surrey (England) mobil kinerja tinggi, dugi ka di situ ka parusahaan Barcelona pikeun ngarekam adegan super na carsin harti luhur.

Nurutkeun kana parusahaan siaran, aranjeunna, dinten anu sami, nampik dipigawé whatthey sapuk ku email na whatsapp.

Christine (CEO) tina Marketing tuh pakasaban goréng, ceuk nu sejen tina anggota.

Ku kituna lamun rencana meuli McLaren 720s anyar atawa lancah 720, a 575, 12C jsb .. ngan jadi cautious

mclaren.barcelona nyaeta ramatloka teh (www.mclaren.barcelona) Dimana pausahaan kapangaruhan méré sagala rinci

Tempo dina peta google dieu: goo.gl/maps/scgpof1tdGo

Ku kituna, dina neruskeun, hiji parusahaan badag teu delivering naon maranéhna agreeded, euweuh urusan sabaraha kuda kakuatan ceuk maranehna aranjeunna kagungan


AlertMe