imah » wartos » taksi Mercedes Benz parusahaan diulas dina

taksi Mercedes Benz parusahaan diulas dina


AlertMe

kelas Mercedes V 250 AMG bakal diulas dina videoclip pas jadi dirékam ti band ILLUMENIUM populér.

The kandaraan, anu ngalir di kakuatan kuda 190, kalawan speed 7 dual clutch otomatis, jeung shifters dina dua sisi, featuring a 19 roda inci disaluyuan ku AMG sarta panjang exras kawas aerodynamics fron na spoiler pungkur, bakal dipaké dina sababaraha kajadian dina kota Barcelona.

The Mercedes taksi Benz sual, asalna tina parusahaan nu ngaranna sarua, ayana di puseur Barcelona, ​​deukeut ka Sagrada Familia. Ku kituna lamun rencana pikeun ngarambat atawa ti Barcelona El Prat, ti 2019 bakal disebut bandara Josep Tarradellas (BCN), atanapi bade ku las ramblas, Colón, katedral teh, musium Joan Miró, W hotél ,. atawa la Vila olimpica mun disebatkeun sababaraha tempat, ngan pastikeun nelepon parusahaan taksi ieu, mun + 34 633 599 333 na buku Anjeun taksi Mercedes (Avantgarde DELUXE model) nepi ka 7 jalma / monovolumen (8 jalma kaasup supir).

Di dieu hiji poto di jero model V250d AMG nu nempo.

parusahaan taksi Hal ieu ngamungkinkeun mayar kalawan visa atawa MasterCard, méré iPhone jeung Android chargers kakuatan sarta nyadiakeun sambungan internét haratis liwat wifi dibagikeun salila perjalanan jasa


AlertMe