imah » wartos » Michael Shabun DJI #2016CineGearExpoLA

Michael Shabun DJI #2016CineGearExpoLA


AlertMe

Michael Shaun ti DJI ceramah pikeun Jaimi ngeunaan drones kawas Phantom 4 na DJI M600 di 2016CineGearExpoLA


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)