imah » wartos » Mitra V-Nova sareng Simplestream kanggo Jasa Anyar Pan-Afrika streaming Service MVMO

Mitra V-Nova sareng Simplestream kanggo Jasa Anyar Pan-Afrika streaming Service MVMO


AlertMe

• Teknologi pamutahiran P + codec ngamungkinkeun MVMO sacara ageung ningkatkeun jangkauan pamiarsa dina jaringan sélulér di benua
• Platform Simplestream ngintegrasikeun P + pikeun nganteurkeun layanan anu bakal tiasa pidio mantep sareng kualitas luhur pikeun sadaya jaringan tina 2G ka 5G
• MVMO bakal nyayogikeun platform distribusi pikeun nyambungkeun produsén konténer ku panongton sareng ngadukung pertumbuhanana dina industri kreatif di Afrika

London, Inggris - 11 Séptémber 2019 - V-Nova, panyadia téknologi komprési pidéo, kéngingkeun ngumumkeun yén éta mangrupikeun konci pikeun panyebaran layanan streaming anyar, MVMO, kumargi diluncurkeun di Afrika telat 2019. Maskumambang sareng pelopor TV OTT generasi payun Simplestream, jasa ieu bakal ngagabungkeun efisiensi tinggi V-Nova P + codec-agnostic enhancing sareng platform streaming Simplestream anu gampang dikintunkeun pikeun nganteurkeun sajumlah eusi kualitas luhur ka pamirsa di buana.

P + ngadukung standar kompresi MPEG-5 Bagian 2 LCEVC, anu hartosna yén MVMO bakal janten salah sahiji platform anu munggaran pikeun nyebarkeun éta. Kalayan MVMO, tiasa waé ningali video di mana waé aya sinyal telepon, anu ngagaduhan poténsi anu ageung sabab paménta konténasi anu ditambih di Afrika.

MVMO (Pilem, Video, Musik, Kasempetan), mangrupikeun platform panyebaran anu dikembangkeun dina hubungan sareng Creative Africa Exchange (CAX), pasar pikeun industri kreatif sareng budaya, disponsoran ku Afreximbank. MVMO diatur ngabantosan ngahijikeun paménta anu ngaganjel pikeun eusi streaming kualitas luhur di Afrika. Parantos dibéréskeun di sababaraha lokasi sateuacan peluncuran resmi di Nigeria, sareng nagara-nagara sanés dikonfirmasi teu lami, MVMO bekerjasama sareng panyadia kontén global utama, kalebet Times multimedia TMM janten afiliasi warta ekslusif pikeun platform na, tapi ogé bakal unik masihan platform pikeun produsén bebas nyebarkeun sareng monetise kontén pikeun ngadukung industri kreatif Afrika anu pesat ngembang.

Investasi di infrastruktur sélulér di Afrika diteruskeun sareng sababaraha jaringan 5G caket tapi seueur jalma ngan ukur gaduh aksés ka 2G atanapi 3G. Nyayogikeun kualitas pidio anu langkung saé dina pisan low bitrates sareng kualitas luar biasa upami mungkin janten kritis.

Numutkeun ka CEO V-Nova sareng Co-Pendiri Guido Meardi, "Platform luar biasa Simplestream parantos ngarobihkeun distribusi kontén sareng terus ngiringan taneuh anyar dina ngabuka jasa streaming anyar. Perpustakaan software P + kami penting pikeun kaunggulan tina jasa ieu sabab ngamungkinkeun masarakat pikeun mikaresep pidéo bahkan dina jaringan 2G kalayan bitrate ngan 100 Kbps tapi ogé ngamungkinkeun kualitas luhur pinuh HD ngan ukur 1Mbps. Ngahijikeun P + kana platform Simplestream bakal muka kasempetan saalam dunya. ”

Dan Finch, Kapala Dagang Komersial Simplestream, ngomentaran: "Kami bungah pisan pikeun bekerjasama sareng MVMO sareng V-Nova dina pangwangunan sareng pengenalan jasa anyar anu pikaresepeun ieu. Urang ningali seueur poténsi pikeun téknologi P + V-Nova pikeun nganjang ka panggunaan anu langkung hadé sareng kualitas jasa di daérah sapertos Afrika anu sacara khusus gumantung kana jaringan sélulér. Digabungkeun sareng penghargaan kami pikeun ngeureunkeun platform streaming, anu ayeuna diterapkeun sacara umum di seluruh EMEA, kami yakin yén jasa ieu bakal janten tambang-anteng pikeun sektor TV OTT burgeoning Afrika. "

Sandra Iyawa, CEO Times multimedia sareng Kepala Perwira kanggo MVMO, nambihan: "Kombinasi tina téknologi Simplestream sareng V-Nova parantos nyayogikeun kami ka platform streaming anu serba cekap sareng cekap anu ngamungkinkeun urang ngahontal panongton anu teu kasebar dina sadaya jaringan mobile. Urang bakal ngaluncurkeun MVMO di acara sabtu minggu CAX internasional di Kigali, Rwanda dina bulan Désémber sareng ngarep pisan pikeun ngabagéakeun pamirsa ti mimiti kana platform anyar anu unik ieu. "

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kunjungan CAX cax.africa/.

###

Ngeunaan V-Nova
V-Nova, perusahaan IP sareng software anu berpusat di London, didédikasikeun pikeun ningkatkeun komprési data ku ngawangun portopolio séhat téknologi dumasar kana pamakean anu dirobih AI sareng ngolah paralel pikeun data, video, pencitraan, komprési awan titik, sareng aplikasi di sababaraha sababaraha nangtung.

Ieu kahontal ngalangkungan sains R&D (300 + patén internasional) sareng pamekaran produk anu diuji, ngabuktikeun sareng terus ningkatkeun portofolio téknologi.

V-Nova parantos ngaluarkeun dua komprési komprési inovatif: P + mangrupikeun perpustakaan software anu munggaran dioptimalkeun industri munggaran pikeun panyandi sareng nyahkodkeun aliran video anu ditingkatkeun sareng MPEG-5 Bagian 2, coding video pamutahiran kompleksitas low (LCEVC). PPro mangrupikeun perpustakaan software berprestasi anu tiasa dilaksanakeun ku AI SMPTE VC-6 (ST-2117) anu biasana dipaké pikeun alur produksi produksi sareng imaging aplikasi.

V-Nova parantos ngembangkeun sababaraha produk software anu meunang panghargaan pikeun nyentuh ékosistem pikeun téknologi na ngijinkeun penyebaranana langsung, ngatasi kasus panggunaan dina TV, media, hiburan, jaringan sosial, eCommerce, ad-tech, kaamanan, aeroangkasa, pertahanan, otomotif sareng kaulinan.

Modél bisnis V-Nova nyaéta pikeun ngwatesan téknologina ngaliwatan lisénsi software, royalti IP sareng penjualan produk.

Pencét kontak:
Becky Mekarwangi
Page Melia PR
Tel: + 44 7810 846364
[EMAIL PROTECTED]

ngeunaan Simplestream
Simplestream, perusahaan anu kantor pusat di London, mangrupikeun pamimpin langsung, live-2-VOD sareng jasa TV on-demand sadaya platform OTT. Diadegkeun dina 2010, Simplestream ngamungkinkeun siaran, operator platform, pamilik eusi, sareng distributor pikeun gancang-gancang ngaluncurkeun jasa TV generasi anu saé, ningkatkeun jangkauan sareng pendapatan. Simplestream nyayogikeun aliran kerja anu saderhana sareng solusi dumasar-awan ka pamimpin industri, kalebet A + E Jaringan, AMC Network International, Channel 4, News Corp, Sony, UKTV, sareng QVC.

Media Contact:
Faye Ratliff
Platform Communications pikeun Simplestream
+ 44 (0) 207 486 4900 / [EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.