imah » wartos » Neil Hunt of Netflix mun Méré Keynote di SMPTE Hiburan Téhnologi di Internet Jaman Konférénsi (ETIA)

Neil Hunt of Netflix mun Méré Keynote di SMPTE Hiburan Téhnologi di Internet Jaman Konférénsi (ETIA)


AlertMe

Highlights Konférénsi Di antarana Panel Diskusi Featuring Netflix Kapala Produk Officer, Sidang on AR / kamajuan VR, sarta Sidang Special on Kaamanan

Bodas dataran, Ny - May 27, 2015 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R)), pamingpin di standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén Dr. Neil Hunt, lulugu perwira produk di Netflix, baris hadir alamat keynote di Téhnologi Hiburan di Internet Jaman (ETIA) konprensi, taun dijadwalkeun pikeun Juni 16-17 di Stanford University deukeut Palo Alto, California. Judulna "Balap The Dupi Di!", Konferensi bakal ngajajah baheula, ayeuna, jeung sarat téhnologi hareup pikeun delivering hiji pangalaman hiburan compelling on Internet.

"Padahal Neil Hunt sakali ieu disebut 'eksekutif Netflix pangpentingna nu taya sahijieun nu kantos ngadéngé,' pamingpin lianna di sakuliah industri hiburan media na aya alusna sadar Dursasana rongkah sarta pangaruh di dunya eusi hiburan Internet-dikirimkeun," ceuk Pat Griffis, atikan Wapres di SMPTE sarta ETIA 2015 korsi program konferensi. "Intimately aub dina unggal aspek tina pipa Netflix, Neil ieu diposisikan nawarkeun wawasan unik kana strategi jeung kasuksésan jasa televisi Internet ngarah di dunya. Alamat keynote sarta partisipasi na dina panel sési bakal enrich hiji program konferensi ETIA geus-seru. "

Salila konferensi ETIA 2015, leuwih ti belasan sesi bakal mawa teknis, kreatif, sarta ahli ékosistem babarengan ngajajah kumaha Internet geus ngarobah hiburan sarta nyadiakeun kontéks anu bakal rojong Hadirin - insinyur, creatives, sarta peneliti fokus kana masa depan hiburan leuwih Internet - dina pamahaman duanana téhnologi sarta tren aplikasi. Najong off soré ti dinten kahiji, alamat keynote Hunt urang bakal kasampak di kumaha komunitas kreasi eusi jeung titans tina Internet hadé bisa kolaborasi di nyadiakeun eusi compelling ka konsumén. Hunt bakal ngabahas tantangan dalil ieu, sakumaha ogé mangpaat eta bisa mawa ka sadaya pihak, utamana konsumen.

Hunt oversees téhnologi Netflix kaasup platform streaming sarta jumlah vast pamaké data nu ngarojong algoritma dipaké pikeun nyarankeun eusi ka anggota. Anjeunna miheulaan hiji tim anu tanggung jawab rarancang, palaksanaan, sarta operasi tina téhnologi balik jasa Netflix - pangalaman ramatloka, mobile, sarta Smart-TV nu ngaktipkeun anggota pikeun ngalanggan, pilih nempokeun jeung pilem maké saran pribadi atawa pungsi teangan , sarta ngalirkeun data eta salah sahiji leuwih ti 1,000 rupa béda alat pikeun nempoan. Tim nu oge jawab nu pipa pangiriman: encoding anu, gudang, sarta kiriman leuwih 100 juta jam tina eusi streamed per dintenna pikeun leuwih ti 62 juta anggota Netflix di leuwih ti nagara 50.

Hunt ogé baris nyokot bagian dina sidang panel judulna "Témbongkeun Me Duit éta, Sonny!" Anjeunna bakal gabung Todd Collart, cofounder, umum manajer, sarta Wapres senior ti DELUXE OnDemand, sarta Phil McKinney, Presiden jeung CEO CableLabs, ngabahas nu tradeoffs anu leuwih deui-luhur panyadia ladenan (OTT) kedah alamat lamun balancing deui, gancang, sarta piksel hadé ngalawan budgets bit, kitu ogé dampak pertimbangan ieu dina skenario deployment. Allan McLennan, Presiden jeung lulugu analis dina The PADEM Grup, bakal sedeng rintakan.

highlights konferensi salajengna kaasup sési nu ngawangun dina buzz ngeunaan realitas maya (VR) jeung augmented kanyataanana (AR) dihasilkeun saméméhna taun di NAB Tembongkeun'S Summit Téhnologi on Bioskop (TSC) nu dihasilkeun dina partnership kalawan SMPTE. "Kamajuan sarta tantangan dina AR / VR pikeun Hiburan" bakal Fitur Arthur van Hoff, lulugu perwira téhnologi tina Jaunt; Steven Feiner, dosen elmu komputer di Columbia Téknik, dimana anjeunna ngarahkeun nu grafik Komputer sarta pamaké interfaces Lab na ko-ngarahkeun nu Columbia Visi jeung grafik Center; Chris Ullrich, Wapres tina pangalaman pamaké di immersion, a innovator ngarah dina téhnologi eupan balik tactile; Tish Shute, diréktur pangalaman produk di immersion; Stefano Baldassi, kapala interaksi perceptual panalungtikan pamaké dina Meta; jeung sési moderator Søren Harner, lulugu perwira produk di Meta. ahli ieu moal ngajajah kamajuan panganyarna dina VR jeung téhnologi AR, reviewing panganyarna dina tampilan, alat mobile, sarta téknologi sensor jeung nyawalakeun kumaha aranjeunna dilarapkeun ka hiburan sarta ngaktipkeun cara anyar tina sangkan carita.

"Teu Jadi Aman: Hiburan dina Web" nyaeta sési malem husus dijadwalkeun pikeun Juni 16. Ngalambangkeun wewengkon konci ti ékosistem Web, panel pamingpin industri jeung ahli kaamanan bakal ngajajah pilihan teknis panganyarna na kumaha eusi panyadia - kaasup studio tradisional jeung incumbents OTT - sarta panyadia awan-solusi keur kaayaan tantangan eusi securing dina anyar umur sebaran eusi nu didasarkeun-Internet. rintakan bakal moderated ku Kari Grubin, Wapres of mastering di The Walt Disney Studios, sarta eta bakal Fitur Usman Shakeel, solusi poko arsiték di Amazon Layanan Web; Tom Paquin, lulugu perwira téhnologi di OnLive; Frank Artes, lulugu téhnologi arsiték di NSS Labs; Wendy Frank, pasangan dina BFI Kaamanan konsultan; Ted Harrington, pasangan eksekutif dina Pranata mangsa Kaamanan Evaluators; sarta Chris Chen, CIO na CTO di Perdana Pokus / DAX. sési ieu kaasup jeung bungkusan konferensi sarta mungkin ogé dibeuli nyalira.

sesi ETIA 2015 tambahan ogé bakal difokuskeun kualitas gambar Internet sarta dampak resolusi temporal spasial luhur marengan rentang dinamis luhur jeung tangga nada warna; efisiensi komprési versus kualitas gambar na campuran piksel; sarta pamakéan fungsi anyar elektro-optik mindahkeun - perceptual quantizer - dumasar persépsi manusa. Panels bakal ngajajah hubungan antara ROI sarta kualitas gambar pikeun layanan OTT, kitu ogé tantangan na leyuran patali henteu ukur keur pangiriman video, kreasi aplikasi, kasaluyuan alat, sareng manajemen eusi tapi ogé pikeun delivering eusi hirup leuwih Internet pikeun tablet, smartphone, jeung komputer. sesi salajengna bakal alamat audio obyék-berorientasi dina téater jeung imah; inovasi disruptive di hiburan kaulinan liwat Internet; jeung sual naha pamakéna bakal milih meuli jeung eusi sorangan lamun gampang diaksés tina awan. A sési dedicated ka neutrality net bakal marios kamajuan leuwih taun katukang, kitu ogé dampak kaputusan AS dina sesa dunya.

Inpo salajengna jeung pendaptaran online pikeun konferensi ETIA 2015 nu sadia dina www.etia2015.org. Inpo ngeunaan SMPTE geus sadia di www.smpte.org.

# # #

Ngeunaan Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R))
The Oscar (R) jeung Emmy (R) Award-unggul Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R)), a pakaitna kaanggotaan profésional, pamimpin di kamajuan seni, elmu, jeung karajinan tina gambar, sora, jeung ékosistem metadata, di sakuliah dunya. Hiji diakuan sacara internasional tur accredited organisasi SMPTE kamajuan atikan pindah-imagery tur rékayasa peuntas industri komunikasi, téhnologi, média, jeung hiburan. Kusabab ngadegna di 1916, SMPTE geus diterbitkeun di SMPTE Gerak Imaging Journal sarta dimekarkeun leuwih ti standar 800, lila-dianjurkeun, sarta tungtunan rékayasa.

Leuwih ti anggota 6,000 - executives gerak-Imaging, insinyur, kreatif sarta téhnologi professional, peneliti, ilmuwan, pendidik, jeung murid - anu minuhan di Bagean sakuliah dunya ngadukung Paguyuban. Ngaliwatan partnership Paguyuban urang jeung Hollywood Profésional Alliance (R) (HPA (R)), kaanggotaan ieu complemented ku komunitas profésional tina usaha jeung perorangan anu nyadiakeun éta kaahlian, rojongan, parabot, jeung infrastruktur keur nyiptakeun jeung pagawean tina gambar gerak, program televisi, commercials, digital média, sarta eusi media dinamis lianna. Émbaran on ngagabung SMPTE geus sadia di www.smpte.org/join.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-ETIA2015KeynoteNeilHunt.jpg
Poto caption: Netflix Kapala Produk Officer Neil Hunt

Poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-PatGriffis-ETIA2014.jpg
Poto caption: SMPTE Atikan Wawakil Présidén Pat Griffis na Avatar-Na di ETIA 2014


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!