imah » wartos » Newport Beach Film Festival Embraces kakawasaan Gagasan Jeung 2019 Festival trailer

Newport Beach Film Festival Embraces kakawasaan Gagasan Jeung 2019 Festival trailer


AlertMe

The Film Festival Newport Beach (NBFF), di partnership kalawan Garasi Tim Mazda jeung sabalikna, nembe ngumumkeun sékrési 2019 resmi marquee trailer na Maén: The Power of Gagasan. Film promosi ciri anu budak ngora anu geus bray dina crossfire of cerai pait kolotna '. Dina salah sahiji usaha kabur, anjeunna retreats kana kanyamanan imajinasi na. Naon anjeunna teu sadar teh kakuatan nu pamendak na kudu di dunya.

2019 Newport Beach Film Festival trailer: youtu.be/0DT5opmG2Bs

The Newport Beach Film Festival geus jadi salah sahiji festival pilem gaya hirup anjog di AS, bringing Oranyeu County anu pangalusna kontemporer filmmaking ti sakuliah dunya. "The Power of Gagasan," téma festival pilem taun ieu sacara, nyaeta ngeunaan kakuatan kreatif gagasan, jeung poténsi maranéhna pikeun ngarobah dunya.

"Taun ieu kami ngagungkeun ulang 20th urang, a milestone nyata keur urang," ceuk Todd Quartararo, Newport Beach Film Festival ko-pangadeg sarta diréktur marketing. "Kusabab lahirna, festival geus ngadeg pikeun kualitas - tina kreativitas dina storytelling kana nilai produksi di unggal aspék. Garasi Tim Mazda sarta sabalikna geus surpassed ekspektasi kami sarta kami bangga karya kreatif aranjeunna geus dilakonan ku film ".

Keur taun padeukeut kadua Garasi Tim Mazda, agénsi WPP, ieu aktipitas nyieun pilem pondok ngamajukeun festival. Erich Funke, perwira lulugu kreatif Garasi Tim Mazda ngomong, "Salaku agénsi lokal, éta hébat nu Garasi Tim Mazda tiasa ngarojong tur ngamajukeun hiji acara seru éta bagian tina komunitas urang, tur nu nangtung pikeun sagalana urang percanten sakumaha pamikir kreatif".

Naskah, ditulis ku diréktur kreatif Garasi Tim Mazda Melissa Webber sarta panulis Daniel Bremmer, boga tujuan pikeun turutan kasuksésan agénsi nu kahontal kalawan gawé acclaimed maranéhanana dina 2018 promosi pilem "kuota" ngaranna on Best 25 Iklan Adweek ngeunaan 2018.

"Tujuanana kami sok nyieun pilem promosi sakumaha compelling salaku film katampa kana festival intensely selektif ieu," ceuk Melissa Webber, diréktur kreatif Garasi Tim Mazda.

"Puter: The Power of Gagasan" ieu eksekutif dihasilkeun ku pangadeg sabalikna Thibaut Estellon sarta diarahkeun ku Johan Stahl, anu pondok film na documentaries geus garnered Sundance sarta Robert Awards (nu Denmark Oscars). Tim produksi oge diulas hiji matak sagala-béntang nu kaasup diréktur fitur-unggul pangajén fotografi Shelly Adang, naék. Tim nu ditilik proyék kalawan loba pamikiran kana nyungsi kasaimbangan katuhu juxtaposing téhnik bioskop dramatis tradisional kalayan elemen ti genre Gore.

"Ku grounding carita dina kanyataanana gampang relatable - a skenario cerai Palasik kalawan tropes wawuh jeung kalungguhan gender - eta susunan panuduh nepi ka gancang ningali disparity antara dunya kolotna 'na dunya budak urang, sarta pamustunganana, nganyatakeun téma sentral sabudeureun imajinasi , cinematic storytelling, sarta téma Beach Newport Festival Film taun ieu sacara: Asal daya of gagasan, ' "kecap Johan Stahl, diréktur sabalikna.

"Ieu mangrupa super fun, kolaborasi, proyék impian pikeun kuring," ceuk Stahl. "Prop mun Thibaut jeung tim nu dina sabalikna pikeun ngarah hiji awak A-daftar mawa proyék kandel sarta disarengan ambisius ieu kahirupan".

"Puter: The Power of Gagasan" baris buka festival jeung layar saméméh unggal film 350 on program taun ieu sacara. festival ngalir April 25 ngaliwatan Méi 2.

kira-kira The Newport Festival Film Beach

Sohor minangka salah sahiji festival pilem gaya hirup ngarah di Amérika Serikat, anu Film Festival Newport Beach nyiar dibawa ka Oranyeu County anu pangalusna Palasik jeung kontemporer filmmaking ti sakuliah dunya. Komitmen ka enlightening umum kalawan program pilem internasional-kelas munggaran, mangrupa forum pamahaman budaya jeung enriching kasempetan pendidikan, NBFF museurkeun kana showcasing koleksi sagala rupa studio na film bebas ti sakumna dunya.

kira-kira Garasi Tim Mazda

Diadegkeun dina 2010, GTM nyaeta formidable agénsi tim terpadu WPP diadegkeun dina partnership kalawan Mazda tur lokasina di Oranyeu County, Calif. GTM boga kamampuhan vast mimitian ti jasa tradisional agénsi, PR, digital sarta sosial, Hispanik, Motorsports, pamasaran ritel, analytics, sarta data tur oversees sakabeh iklan jeung marketing pikeun brand otomotif.

kira-kira ngabalikeun

Sabalikna nyaéta parusahaan produksi komérsial bicoastal siap nempatkeun stake a di uncharted. Urang ngagambarkeun hiji roster internasional direksi anu mawa rasa getol naon masa depan produksi bakal kasampak kawas - na mangrupakeun devoted mun nulungan merek jeung agénsi sakuliah dunya jalan satapak-blaze naon eusi tiasa pikeun pasaran isukan urang.

+++

sks

Garasi Tim Mazda

Chief Eksekutif Petugas: Michael Buttlar

Kapala Kreatif Petugas: Erich Funke

Diréktur Kreatif SVP / Writer: Melissa Webber

Diréktur kreatif / Writer: Daniel Bremmer

SVP Diréktur Integrated Kandungan: Larry Struber

Diréktur akun: Cory Sampson

Diréktur Manajemén Project: Elizabeth CarrErnst

Seni produser: Jessica Mirolla

ngabalikeun

Diréktur: Johan Stahl

Produser eksekutif / NU NGADEGKEUN: Thibaut Estellon

Produser: Larry Emas, Luigi Rossi

Diréktur Fotografi: Shelly Adang, naék

Costume desainer: Michelle Thompson

Produksi desainer: Nora Takacs

1st Ast Kamera: Michael Martino

2nd Ast Kamera: Gus Bechtold

Bastian: Brendan Devanie

Dit: Nate Kalushner

Gaffer: Steve Kagen

SLT: Kyle Allinson

Pangalusna Boy Electric: Adam Lenee

Pakem konci: Bob Babin

Pangalusna Boy Pakem: Matt Malsbury

Pakem: Seth Cole

Lokasi Sora mixer: Fernanda Jalak

H & MU: Melissa Gwizdowski

FX Makeup: Marcel Banks

Papakéan Pembantu: Alison Holmes

Asisten Diréktur 1st: Amrik Henrey

Asisten Diréktur 2nd: Gus Bechtold

Atur Decorator: Sarah Sharp

Master Prop: Caitlin Laingen

Balukar husus: Zac Ksatria

Produksi Manajer: beling Brisbon

Produksi Koordinator: Mateus Cheaton

Luncat redaksi

Editor: Erwin Fraterman

Produser eksekutif: Therese Hunsberger

Produser: Natasha Sattler

Asisten Editor: Roy Herbert

Asisten Editor: Kristin Yawata

Magang Editor: Jill Sarao

Seuneu Artist: Thom Reimerink

Intern redaksi: Anja Boltz

Intern redaksi: Emily Kaberlein

kapinteran

VFX Megapolitan: Grant Gedang

VFX Megapolitan: David Lebensfeld

Produser sr: Kieley Culbertson

VFX produser: Brigitte Stanovick

VFX produser: Kymberly Murphy

VFX Koordinator: Robert Cohen

Compositing Koordinator: Ashley Nizich

Compositing Megapolitan: Zhe Chong

Compositors: Ben Stommes, Patrick Louie, Krisztian Csanki

CG Koordinator: Anna Harari

FX: Paul Baran, Kevin Pinga

Animasi: Lucas Smarker

Perenah: Viviana Torrellas

parusahaan 3

Colorist senior: Stefan Sonnenfeld

Produser eksekutif: Ashley McKim

Produser senior: Katie Andrews

Produser senior: Matt Moran

jus Studios

Mixer: témbal Burns

Produser: Vanessa Carey

Yessian Musik & Sora Desain

Produser eksekutif: David Emas

CCO / Rakan: Brian Yessian

Casting: Pangwanoh Dina riungan casting

Casting Diréktur: Maryclaire Sweeters

ngical paralatan:

Camtec | Global Balukar | strato | BLM | Nama Panungtun | Filmtools | Galpin | Quixote | Alan Gordon usaha | Dadan Digital


AlertMe