imah » wartos » FiLMiC Nyarita Elevates Mobile Filmmaking mun nandingan Profesional Cinematic Kaméra kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC

FiLMiC Nyarita Elevates Mobile Filmmaking mun nandingan Profesional Cinematic Kaméra kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC


AlertMe

FiLMiC Pro log V2 delivers Leuwih 12 eureun tina Cim Range pikeun newest Models iPhone X, Rivaling nu Kamera Blackmagic Pocket Bioskop

Mitra kalayan luma Toel jeung VideoLUT mun ngahijikeun Anyar LUT bungkus

FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) Ngumumkeun dinten a kabisat signifikan maju pikeun filmmakers mobile kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC. Salaku garis antara kaméra cinematic profésional sarta alat nu bagerak neruskeun blur, lebet V2 pikeun FiLMiC Pro elevates mobile teh filmmaking pangalaman ku delivering nepi ka 2.5 eureun tina rentang dinamis tambahan pikeun alat nu bagerak. Lebet V2 nyandak nu newest iPhone XR, jingjing sarta jingjing Max model keur ngaleuwihan 12 eureun tina total rentang dinamis dina basa ISO. hasil ieu nandingan pamadegan kaméra tinggi-tungtung saperti kaméra Blackmagic Pocket Bioskop jeung nu Panasonic Lumix GH5s.

Sajaba ti, jang meberkeun compliment kurva log V2 anyar, FiLMiC geus ngaronjat target bitrate maksimum pikeun ngarékam 4k mun 130Mbps on smartphone generasi panganyarna pikeun nganteurkeun hiji pangalaman rekaman kualitas sanajan luhur pikeun filmmakers mobile.

FiLMiC ogé ngumumkeun eta ngaleupaskeun hiji pak LUT profésional anyar pikeun pamakéan ku na Cinematographer Kit, éta masihan filmmakers nu lintang maranéhna kudu warna data kelas eusi euyeub pikeun spektakuler, hasilna cinematic. Kalawan pengumuman ieu, FiLMiC geus maturan deFLAT na deLOG LUT pek haratis sarta sadia dina situs FiLMiC www.filmicpro.com/luts.

The anyar FiLMiC Pro LUT Pek ngagunakeun format .cube nu ensures kasaluyuan na kalawan Adobe premiere, Apple Final Cut Pro X sarta Davinci ngabéréskeun, jeung industri solusi na rohangan ngédit standar lianna pikeun desktop nu. The FiLMiC deFLAT na deLOG LUTs ogé tos dibuntel ku LumaFusion na VideoLUT aktip pikeun ios. Ku Maskumambang ku ngarah aktip na rohangan ngédit ios kawas LumaFusion na VideoLUT, FiLMiC radikal bakal simplify warna grading canggih dina alat nu bagerak pikeun filmmakers na rai. A klik tunggal bakal akur log maranéhna pikeun rohangan kelir rec.709 nu geulis bari tetep méré aranjeunna rentang dinamis tambahan.

Sumberdaya pikeun Mobile Filmmakers

Jeung sékrési FiLMiC Pro log V2 na na anyar Pro LUT Pek, FiLMiC ogé geus ngarilis runtuyan tutorials anyar jeung klip test makéna. Sadaya daya pikeun filmmakers mobile anu sadia di dieu www.filmicpro.com/cinematographer-kit/.

Bedah na kasadiaan

FiLMiC kamampuhan V2 Pro log nu aya langsung salaku hiji beuli di-aplikasi tina pilihan Cinematographer Kit alat layak tur dibanderol di $ 14.99 USD. The Pro anyar LUT Pek disadiakeun salaku download gratis ti ramatloka di handap ieu. The FiLMiC Pro aplikasi geus sadia salaku download ti toko Apple App (alat ios) jeung dina Google Play (alat Android) jeung anu dibanderol di $ 14.99 USD.

Ngeunaan FiLMiC Inc.

FiLMiC Nyarita mangrupakeun tim ti filmmakers, photographers, pamekar software na creatives ku gairah pikeun bioskop mobile. Urang dimekarkeun Pro FiLMiC ngaktipkeun filmmakers jeung haliber fitur canggih tur kamampuhan nu ngahurungkeun alat mobile basajan kana kaméra pilem cinematic. Simkuring reueus gaduh filmmakers diideuan sadaya tingkat, sarta ti unggal sudut pangeusina ka Usher dina jaman anyar tina filmmaking. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.filmicpro.com.


AlertMe