imah » wartos » FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019

FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019


AlertMe

FiLMiC Audio nyiptakeun kaluar Alat Rekaman ti sekundér Alat Mobile, Syncs nirkabel kalayan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App

Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) Ngumumkeun dinten eta ngembangna na kurban Mobile Bioskop Tech sareng aplikasi rekaman audio anyar pikeun ios - FiLMiC Audio. FiLMiC Audio téh ngadeg profésional widang nyalira recorder aplikasi alat ios anu nyiptakeun hiji tambahan éksternal mikropon jeung ngarékam alat tina sagala alat mobile ios. Lamun dipaké kalawan Pro FiLMiC, aplikasi kaméra bioskop mobile parusahaan, FiLMiC Audio otomatis syncs rekaman audio kalayan Pro FiLMiC, transforming alat ios sekundér kana mic na widang pendamping recorder nirkabel kuat.

Sékrési strategi sinyal FiLMiC Audio FiLMiC Inc. ngeunaan ngembangna kurban Mobile Bioskop Tech kana Audio Mobile jeung ngarékam pasar, tur nyadiakeun filmmakers mobile na Birokrat eusi kalawan leuwih lengkep, solusi profésional-haliber pikeun wartawan, podcasters, produksi video musik na pipelines produksi bioskop mobile.

Tim FiLMiC bakal sadia dina NAB 2019 di Las Vegas minggu hareup di stan maranéhna #C12439 mun demonstrate FiLMiC Audio, kitu ogé kamajuan anyar kalawan éta FiLMiC Pro aplikasi kaméra bioskop mobile industri-populér, kayaning integrasi anyar jeung Movi Bioskop Robot na nya game-ngarobah log V2 nu delivers nepi ka 2.5 eureun tina rentang dinamis tambahan pikeun alat nu bagerak.

FiLMiC Audio delivers fitur rekaman audio pro handap:

  • 32bit floating titik engine rekaman audio
  • Ngarojong WAV / AAC / PCM na AIFF CODEC audio
  • WAV44.1kHz, 48kHz sarta rojongan 96kHz
  • Manual input kontrol gain
  • Rojongan pikeun microphones éksternal tambahan
  • Singk jeung Pro FiLMiC effortlessly ngagantikeun lagu audio dina Pro FiLMiC jeung audio kacatet dina FiLMiC Audio sareng ketok tunggal.

Bedah na kasadiaan

FiLMiC Audio bakal sadia engké taun; bedah bakal diumumkeun dina peluncuran. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Pro FiLMiC, lebet V2 sarta integrasi anyarna kalayan Movi Bioskop Robot, mangga buka www.filmicpro.com.

Ngeunaan FiLMiC Inc.

FiLMiC Nyarita mangrupakeun tim ti filmmakers, photographers, pamekar software na creatives ku gairah pikeun bioskop mobile. Urang dimekarkeun Pro FiLMiC ngaktipkeun filmmakers jeung haliber fitur canggih tur kamampuhan nu ngahurungkeun alat mobile basajan kana kaméra pilem cinematic. Simkuring reueus gaduh filmmakers diideuan sadaya tingkat, sarta ti unggal sudut pangeusina ka Usher dina jaman anyar tina filmmaking. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.filmicpro.com.


AlertMe