imah » wartos » FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019


AlertMe

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan

FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung

Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) Dinten ngumumkeun eta geus réngsé integrasi na FiLMiC Pro aplikasi kaméra bioskop mobile alat ios sarta Android jeung Movi Bioskop Robot, a penstabil video mobile ci sarta sistem gimbal dirancang husus pikeun tepat, stabilisasi profésional jeung kontrol pikeun filmmakers mobile. Salaku hasil tina integrasi ieu, Movi Bioskop Robot filmmakers ayeuna gaduh aksés seamless ka setelan Pro FiLMiC jeung modus shooting langsung ti gimbal teh, nyadiakeun tactile, pangalaman shooting nimble keur mobile video cinematic.

integrasi strategis ieu nambihan ka tumuwuh daptar FiLMiC ngeunaan rojongan pikeun gimbals nagara golongan luhur, kayaning rojongan pangalusna-di-kelas urang keur Zhiyun 4 lemes jeung DJI Osmo Mobile 1 na 2.

Dina stan maranéhna #C2439, FiLMiC bakal demonstrate kaistiméwaan integrasi Robot FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop, kaasup:

  • pamilihan mode gancang ngamungkinkeun pamaké pikeun effortlessly kamajuan ngaliwatan tilu modus shooting (Reticles, Full Otomatis na Manual);
  • Kamampuh pikeun ngamimitian tur ngeureunkeun rekaman langsung ti Movi Bioskop Robot;
  • Konci na muka konci fokus jeung eksposur reticles ku pers tunggal dina Pad kontrol Movi;
  • Kamampuh ngagunakeun kadali hardware Movi keur fokus kacida responsif metot sarta pangaluyuan paparan manual;
  • Pilihan lénsa gancang effortlessly pindah antara hareup, pungkur, zum jeung lensa tele langsung ti gimbal teh (dina iPhones dual-lensa jeung alat Android cocog kayaning S10 +);
  • Sacara manual override fokus jeung eksposur dina modeu mana wae pikeun mastikeun hasil sampurna.
  • Nyokot kadali lengkep ngaliwatan Bioskop Robot urang speed respon, jandela jeung motor ngonci langsung ti gimbal, tanpa kudu ketok layar.

FiLMiC Pro Mobile Bioskop Panggung di NAB 2019

Dina Pro tahap Mobile Bioskop FiLMiC di stan maranéhna #C2439, tim FiLMiC bakal nawiskeun runtuyan presentasi sarta demonstrasi dirancang ngadidik Hadirin on workflows bioskop mobile profésional na. Sajaba ti, FiLMiC ieu hosting sababaraha presenters tamu husus, diantarana:

  • Sallyanne "Sal" Massimini mangrupa bagian tina HollywoodGelombang salajengna 's nepi na datang direksi bikang. Sal motong huntu nya salaku épék seniman jeung pembina visual, saméméh transitioning mun 2nd Unit arah pikeun nempokeun kawas Greenleaf, imajinér Mary, sarta Lengkah Up. Manehna lajeng cabang kaluar kana pilem pondok jeung karya komérsial, saméméh shooting film kantos pondok munggaran dina foray RED urang kana smartphone filmmaking nu Hidrogén 1.

  • Ryan Connolly dipikanyaho pilem fans dunya leuwih pikeun pioneering channel atikan online na Film nyieun onar. Ryan ogé ngarahkeun film na sorangan dina kaayaan banner pausahaan sorangan produksi Triune Pilem, anu nembe réngsé antrian panjang Aksi pondok / Thriller "ngamuk".

  • Blake Calhoun mangrupa pangajén-unggul filmmaker anu geus diarahkeun duanana film fitur sarta originals web kaasup "Xuping" jeung "kakeunaan". Blake dibuka mobile channel centric na "The iPhoneographers" dina 2011 na geus di forefront tina eusi mobile kantos saprak.

  • Eliot Fitzroy nyaeta manajer produk FiLMiC Pro sarta otak balik sensasi YouTube epik Tutorial: nu Tinjauan panghadena ti aktip kreatif dina spasi karya mobile. Eliot bakal demonstrating FiLMiC Pro sarta FiLMiC Jauh di FiLMiC Pro stan C12439 di NAB 2019 sadayana minggu panjang.

Bedah na kasadiaan

Pro FiLMiC kalayan rojongan pikeun Movi Bioskop Robot mangrupakeun sadia langsung. The FiLMiC Pro aplikasi geus sadia salaku download ti toko Apple App (alat ios) jeung dina Google Play (alat Android) jeung anu dibanderol di $ 15.99 USD na $ 13.99 keur meuli di-aplikasi.

Ngeunaan FiLMiC Inc.

FiLMiC Nyarita mangrupakeun tim ti filmmakers, photographers, pamekar software na creatives ku gairah pikeun bioskop mobile. Urang dimekarkeun Pro FiLMiC ngaktipkeun filmmakers jeung haliber fitur canggih tur kamampuhan nu ngahurungkeun alat mobile basajan kana kaméra pilem cinematic. Simkuring reueus gaduh filmmakers diideuan sadaya tingkat, sarta ti unggal sudut pangeusina ka Usher dina jaman anyar tina filmmaking. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.filmicpro.com.


AlertMe