imah » jobs » Operasi Manager - Studio & Acara Tim ops

Bubuka proyék: Operasi Manager - Studio & Acara Tim ops


AlertMe

posisi: Operasi Manager - Studio & Acara Tim ops
pausahaan: Milestone Panyiaran, Inc.
location: Menlo Park CA US

Kami néangan hiji Manajer Operasi ku gairah pikeun manajemén acara live, operasi studio, pangalaman audio-visual, manajemén tim, jeung komitmen pikeun palaksanaan program pikeun gabung tim Acara Operasi urang ngarojong Facebook. calon idéal urang kudu masalah-ngarengsekeun kaahlian kuat, bakat kapamimpinan quantifiable, pangalaman jeung sistem anu dipasang audio-visual jeung studio tingkat siaran, kitu ogé latar kuat menata hiji tim badag.

tanggung jawab:

  • Ngajalankeun visi global jeung tujuan Operasi Acara na Studio Operasi tim pikeun Facebook
  • Jieun sistem operasional, prosés jeung kawijakan di rojongan tina misi Facebook urang
  • Ngatur jeung ngokolakeun kompléks, tekanan tinggi, acara paced gancang jeung pucuk studio
  • Identipikasi sarta ngahasilkeun Indikator Performance Key (KPI) dina wengkuan ops Acara
  • Ngahasilkeun / update na ngalaksanakeun pasatujuan Service Level (SLA) pikeun sakabéh tim
  • Kamampuhan pikeun ngamekarkeun jeung ngalaksanakeun Prosedur Operasi Standar (SOP) dina staf ops Acara
  • Ngamekarkeun strategi pikeun hasil papanggih gol quarterly na keu
  • Larapkeun pangaweruh signifikan tina tren industri jeung kamajuan pikeun ngaronjatkeun jasa ka klien kami
  • Tetep Facebook Acara ops Manajer ogé informed tina status tina usaha rojongan acara sarta boga fungsi minangka liaison antara ngical paralatan sarta klien
  • Komunikasi sarta ngalaksanakeun standar Facebook, nyieun sarta watesan standar anyar salaku téhnologi jeung lingkup evolves
  • Jieun sistem operasional, prosés jeung kawijakan di rojongan tina misi Facebook urang, ngaronjatkeun ngalaporkeun manajemén, aliran informasi, prosés bisnis jeung tata organisasi.
  • Nyadiakeun analisis pasar on data na metrics tina acara kaliwat ngajalankeun arah sarta efektivitas acara hareup
  • Ngatur sarta ngaronjatkeun efektivitas jeung efisiensi tina Layanan Rojongan (HR, IT na Keuangan), ngaliwatan ronjatan ka unggal fungsi salaku ogé koordinasi sarta komunikasi antara rojongan tur bisnis fungsi.
  • Langsung budgeting jeung tata prosés taunan pikeun organisasi
  • Ngawasan assessments bulanan na quarterly jeung ramalan kinerja finansial organisasi ngalawan anggaran, financial gol operasional. Ngawasan ngalaporkeun pondok tur jangka panjang financial managerial.
  • Wawancara, nyewa, onboard tur ngalatih Acara anyar jeung Studio Operasi anggota tim
  • Nyadiakeun latihan jeung tracking kamahéran dina sagala parabot kaasup kaméra, switchers, cahaya jeung live streaming
  • Pangabisa ka utusan tanggung jawab éféktif

kualifikasi:

  • Pangalaman ngarah sarta menata hiji staf badag tina acara jeung / atawa studio professional
  • kapamimpinan luar biasa, profesionalisme sarta kaahlian customer-jasa
  • Alus tugas manajemén, verbal & ditulis kaahlian komunikasi, digabungkeun jeung relentless nurutan-up
  • 8 taun pangaweruh pakakas audio-visual bisa dipake ku kamahéran dina cahaya, sora, rékaman vidéo sarta proyéksi data katut pangalaman jeung tantangan teknis na ngarengsekeun masalah kaperluan di lingkungan produksi acara.
  • taun 5 pangalaman gawé prior jeung minimum diploma SMA.
  • pamahaman dasar Microsoft Office sarta Outlook
  • Kamampuhan pikeun angkat 50 lbs.
  • Kamampuhan pikeun ngarambat nepi ka 20% Doméstik / Internasional.

Type pakasaban: Pausahaan-waktos


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)