imah » diulas » Pamutahiran Smartphone Verizon Dicebutkeun Di IBC 2019

Pamutahiran Smartphone Verizon Dicebutkeun Di IBC 2019


AlertMe

jeung IBC 2019 saatos beres, penting dina pilari seueur platform média anu hebat sareng inovatif anu dipamerkeun dina konperénsi éta. Salah sahiji anu paling utuh nyaéta éta Verizon Media. Di IBC 2019, média Verizon mimiti debut Verizon Smartplay, pamutahiran panganyarna pikeun platform média na.

Naon Naon Smartphone Verizon?

Verizon Smartplay, ogé katelah Stream Routing, mangrupikeun platform Verizon Media anu ngirimkeun pangiriman video dina sababaraha jaringan pangiriman eusi (CDNs), anu ngamungkinkeun kali ngamimitian anu langkung gancang sareng pangurangan deui. Verizon Smartplay nganggo pangladén Verizon Media sareng data kinerja sisi klien tina jaringan global sareng distribusi alatna pikeun ngahasilkeun lalu lintas sacara dinamis. Ieu tiasa ngabantuan dina skenario anu ngalibetkeun jaringan ngalaman karusakan. Kalayan patalimarga otomatis dilacak deui, siaran bakal dilindungan tina masalah jaringan anu ngarusak.

Kumaha Verizon Smartplay Ngeunaan Eusi Kualitas Langkung Saé

Sababaraha kauntungan Verizon Smartplay kalebet:

  • Pisibilitas kinerja iklan
  • Personalisasi eusi
  • Optimasi pangiriman
  • Kontrol Blackout

Kepala Produk Produk, Platform Media di Verizon Media

Dina nyawalakeun kualitas Verizon Smartplay sacara langkung rinci, kepala produk produk Verizon Media, Ariff Sidi kieu kieu, "Kami ngaktifkeun siaran sareng panyadia kontén langkung yakin pikeun ngirimkeun kualitas anu pangsaéna pikeun pamirsa dimana waé aranjeunna di dunya." "Solusi Smartplay kami sacara lengkep CDN-agnostik, hartosna kaputusan ngeunaan cara pikeun nungtut jalan-jalan didamel langsung dina metrik kinerja. Ieu hartosna anjeun tiasa yakin yén pamiarsa anjeun bakal nampi pangalaman pangsaéna anu saé. ”

Smartphone Verizon Ngaronjatkeun Sisipan Ad

Salian ngalangkungan lalu lintas, Verizon Smartplay ogé dianggo salaku Debug Ad Server anu ditingkatkeun, nawiskeun pisibilitas tungtung-to-tungtung kana prosés sisipan iklan, anu tiasa nyorot kasalahan, waktos waktos sareng ngalacak masalah. Kalayan unggal transaksi iklan, debuf server ad anu dianggo pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen data, anu kalebet waktos tanggepan sareng waktos waktos ti server iklan pihak katilu, sareng data tingkat tingkat lengkep anu tiasa disimpen salami langkung ti opat belas dinten.

Sidi langkung ngajéntrékeun dina ngagunakeun debug ad server nalika anjeunna nyarios kitu "Broadcasters sareng panyipta kontén gaduh kamampuan pikeun nganteurkeun aliran pribadi pikeun unggal pamirsa tapi, dugi ka ayeuna, fragréd sareng berkembang standar industri di sabudeureun iklan OTT parantos ngusahakeun panginten jelas ngeunaan naon anu leres dina prosés panempatan iklan. Debug Ad Server ngarobih ieu ku nganteurkeun transparansi sareng wawasan anu langkung ageung kumaha iklan dikirimkeun, anu ngamungkinkeun panyadia jasa ningkatkeun kualitas pangalaman pikeun jutaan pamirsa di dunya. "

Verizon Smartplay sareng Pidéo Video Pribadi

Targeting Verizon Smartplay Konten ngirimkeun aliran pidéo anu super-pribadi anu nganggo téknologi manipulasi nyata. Kusabab pangurus butuh panyebaran konten pikeun ngawatesan eusi naon anu didasarkeun kana lokasi pamirsa atanapi jinis alat, para penyiar kedah ngirimkeun kontén alternatif sanés pesen sabalikna anu statik anu ngabahayakeun kaleungitan para pamirsa supados tetep aya hubungan pamiarsa. Dina sajeroning UI sederhana, para nasabah tiasa ngajadwalkeun jadwal jadwal t0 sateuacanna sareng ngarencanakeun distribusi konténasi pribadi pikeun pangalaman panempo anu langkung saé. Konsumén tiasa nyiptakeun pamiarsa, ngawangun setét, sareng teras nerapkeun kriteria ieu kana aset anu penting.

Pikeun manjangkeun aliran alur siaran warisan, penggantian kontén sareng manajemén pamiarsa tiasa otomatis pikeun alur kerja sanés nganggo Acara Penjadwal sareng Interface (ESNI). Saatos prosés konfigurasi, Target Target Kandungan Verizon ngartos lokasi, alat atanapi lingkungan pikeun panénjo pikeun nganteurkeun pangalaman anu optimal pikeun skenariona.

Verizon Smartplay Sareng OTT

Nalika nyawalakeun OTT personalisasi, Sidi nyatakeun yén "Personalization OTT gumantung kana server server pikeun ngahasilkeun daptar lagu unik, iklan sareng petunjuk puter pikeun tiap pangguna. Anjeun kedah mastikeun anjeun tiasa nyasahkeun eusi sareng cocog sareng hak eusi lokal, henteu paduli sabaraha anu ningali, ”saur Sidi. "Smartplay ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawangun pamirsa sareng pakét anu ditetepkeun dina unggal asét, pikeun unggal panempo anu nyetél maén, di mana waé di dunya."

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Verizon Media jeung Verizon Smartplay, teras pariksa www.verizonmedia.com.


AlertMe